Přejít na výpis diskuzí
Finální podoba Mechromancerky do Borderlands 2 je tady
11.9.2012 | Adam Homola
32 příspěvků
-
Pro me bude zdarma tak ci tak. :D
-
-
Jak jinak! Předobjednávka to pojistila!
-
-
tak si jednou udělám radost a koupim to. + tričko k tomu :)
-
-
Do vcera sa dal kupit s nejakym kodom na GMG za 36$. Ale pravdupovediac toto je hra u ktorej mi naozaj nevadi ze som za nu vyvalil hned v prvy den predpredaja plnu sumu :) Akurat to chce potom este dokupit season pass
-
-
Season pass se nevyplatí, protože stojí 30 USD a pokrývá 4 DLC po 10 USD. A jelikož sis to předobjednal, máš první DLC zdarma...
-
-
U té mechromancerky je zatím takový šum - vypadá to, že předplatitelé dostanou postavu k hraní, ale samotný speciální příběh, který by měl s mechromancerkou prý být se počítá mezi ty 4 DLC. Ale je to jenom šum, jestli má někdo přesnější informace, tak je sám uvítám. Původně jsem si chtěl nechat Borderlands 2 na vánoční slevy, ale vzhledem k tomu že jak Dishonored tak i XCOM: Enemy Unknown nepodporují XPéčka, tak bych pořídil Borderlands 2 asi rovnou...
-
Na GMG fore pisali ze season pass v nejakej zlave bude, tak staci sledovat.
-
Ahoj, špatně si to pochopil bez Mechcromancerky budou ještě 4 DLC
-
-
-
-
-
-
Vypadá fajnově. Na prvních návrzích vypadalo dost dětinsky, ale to razantně vylepšili. To už mám 3. postavu za kterou chci hrát. Season Pass je jistota, třeba ho i o Vánoce zlevní. Už aby byla Loot Chest edice doma, týden se od toho nehnu!
-
-
nepleteš si tu slova dětinsky a dětsky? :D
-
Dost lidi si celkem vystaci s predobjednavkou kde mas dostanes ten novy char, nejake ty zlate zbrane & klic a potom 1 DLC nejaka arena.
-
Jneom týden? :/ :D
-
-
No pak si budu dělat pauzy na BF3 Armored Kill a Torchlight 2 *15*
-
-
-
A už to zase začíná , 1100kč za 75% Borderlands 2, Pak po 5%,každý za 200 kč
-
-
Prodává se od 800 Kč ty trubko. *6*
-
-
:) Nechtějí pochopit ... už drží v ručkách tátovu šrajtofli ....
-
-
Ale všichni moc dobře víme, na co naráží, ale pokud se chce vyjádřit, tak ať se vyjadřuje přesně, což s těmi 1100,- neudělal.
-
-
-
Čekal bys tedy raději další pravděpodobně rok než dodělají obsah co má být teď v DLC? A co když je časem napadnou další věci, které by do hry seděly? Takhle bys vývoj mohl protahovat do nekonečna. Prodeje už ovšem ne. A dokud budou DLC kvalitní (o což se u Gearboxu bát nemusíme), nemám problém jim těch 10éček za DLC dát...
-
No já nevím kde hledáš ceny, ale na PC startují ceny okolo 800 kč...
-
-
To nebyla moje pointa
-
-
Hej, ty šašku, co to tlacháš? Jak zase? Těch tvých 75 % v případě jedničky předčí herní dobou většinu AAA titulů, tak tady laskavě nepičuj. Navíc tě nikdo nenutí si to kopovat nebo vůbec hrát hry, když už jsme u toho.
-
-
Jako taky mě tohle neuvěřitelně se**, ješte před tímhle oznámením jsem si tu hru chtěl koupit
ale 4 dlc a navíc ješte postava je prostě moc...... Kam herní průmysl dneska dospěl až hamba
-
-
-
Tank girl :)
-
-
Přesně to první, co mě napadlo.
-
-
Strašně moc moc krásná holčička - několikrát jsem si nad ní vyhonil.
-
Mám předobjednáno na amazonu, jak oni vlastně zjistí, že to bylo předobjednáno??
-
Všechny čtyři DLC k druhému dílu pak mají být venku do června příštího roku ..... to není náhoda , to je už záměr ;)
-
Když to tak sleduji , tak jediný season pass který bych koupil je ten od Microsoftu ;)
-
Beru na vědomí *1*
-
Aktivoval jsem na Steamu kód na Borderlands 2 z GeForce 660 GT. Zatím se to hlásí jako předplatné, s přívlastkem NVIDIA. Nevíte, jestli mám stejné podmínky, jako klasický předplatitelé? Postava navíc a DLC zdarma by se hodilo :-)
-
-
Nie nemas. http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=145452
-