-
Hral som minuly rok Birthright aj Conquest a tie hry mali taky trapny pribeh ze to muselo pisat nejake 12 rocne dievca. Niektore dialogy ma az bolelo citat
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
Napsat bait a pak hrát na kartu potrefený husy... hmm... trolling 101. Hodně slabý. Každopádně to, že ti připadá v diskuzi ok někoho z fleku nazývat šaškem, tě degraduje na jeho úroveň. Jako chápu, že u vás doma nebo v ZŠ se takhle běžně osočujete, ale do veřejné diskuze bych to netahal. *15*
-
Hrej je lepší web. Nejen že mají aktuální recenze, ale mají také kvalitnější videoobsah a záživnější podcasty. Dívat se zívající osazenstvo Fight Clubu je fakt utrpení.
-
tak z mojeho pohledu je For Honor a recenze presne to co ty tvrdis o Xenoblade. Ale obecne by to recenzovat meli, plno kakanku ty hry od UBI rado hraje. A myslim ze recenze na tenhle ubibrutalmedieval bude co nevidet.
-
Omlouvám se, asi jsem tím nevhodným postem o incestních dětech trefil potrefenou husu, že tak reaguješ na tak drsnou nadávku jako je šašek musíš to mít těžké. Doufám že tě kvůli tomu ostatní děcka ve školce nešikanují, jestli jo tak mi řekni já je zbiju
-
Obdivuji te za metro a cekarnu, nedokazu si cist v jinem nez stabilnim hluku (nejlepe absolutne bez hluku), treba hluku ve vlaku.
Jinak souhlasim. Lepsi posmodrchat par zmatencu na redditu, jit na /v/ ci /his/, anebo jen precist nashromazdene to-read clanky v rss ctecce. -
Tak to byla rychlá reakce. Jinak nejsem šašek - tím se stal tvůj otec, když se rozhodl tě jen tak ze srandy vytvořit.
-
Ale tak... třeba se dohodnou. Exkluzivita je největší mor, na který doplácí běžní hráči za hlasitého chechotu oveček tvého typu...
-
když je něco zadarmo, tak mám větší možnost si to vyzkoušet, než na to nadávat, nic ti necpu šašku
-
Zatímco ty budeš dál brečet, že tady o to moc není zájem a cpát to všem kolem okolo. Je to ohraná písnička, souhlasím.
-
Nepochopil. To, že to byla japonská hra mi jenom "nahrálo" navíc. Jedná se o to, že se věnují nějaké mobilní "kravině", co si zahraje pár desítek hráčů, protože je to naprosto okrajový žánr a ještě je to na mobilní telefony a navíc jediný důvod vydání je ten, aby nalákali na kvalitní díly, které jsou na 3DS, protože toto je dle recenzí na zájemce příliš "casual". Smyslem mého příspěvku bylo to, že redakce poslední dobou na velké hry seje nebo se jim nechce. A ať mi nikdo netvrdí, že na recenzi For Honor a kvalitní zjištění všech mechanizmů nestačí hernímu novináři týden. Kdyby energii, co věnují těmto hrál věnovali např. očekávanému Horizon, udělali by mnohem lépe. Už několikrát v anketách bylo určeno, že mobilní a handheld svět je okrajový. Tyto recenze uvítám v Levelu, ne tady.
-
zakázat diskuzi navždy
-
To je dost pravdepodbne ze bych drzel hubu, protoze kdyby to nebyla japonska hra drzel bys hubu hlavne ty, takze bych nemel duvod cokoliv psat:)
-
Tak to není moc velké měřítko *15*
-
No, japonofil dorazil. A ano, myslím si, že mobilní hry by měly být až někde úplně na konci zájmu redakce, když nejsou schopni recenzovat ani normální hry. Ale chápu, nebýt to japonská hra, tak držíš hubu a šoupeš nohama.
-
ne kazdy je zabedneny ignorant jako ty a chape ze nevenovat se jednomu z nejvetsich svetovych vyrobcu her je neskutecna pitomost.
-
Copak wazáčku, neudělal jsi ze sebe hlupáka už minule? Nestačilo, pokračuj. Femto si jistě za chvíli připojí.
-
Muzeme jim jen dekovat ze nedelaji recenze po par dnech hrani
-
*1* pořád lepší příspěvek než Veskoslav