Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=phil-spencer-by-chtel-na-xbox-one-vice-japonskych-her-wd2d

Dokonce i MS pochopil, kdo vládne herní scéně. Jinak MS a jejich strategie *15*
  • To jo, jen dávám další příklady, kde hledat incest.
  • ještě větší de*il než jsme doufali...
  • Veskoslav
    A já ti napíši znova. Pro těch dvanáct majitelů WiiU je to naprosto zbytečné a mohli si to přečíst jinde.
  • lol ale fireemblem není 18+ ale 12+, což nic neubírá na hratelnosti, ale spoustu lidí bude nadávat na stylizaci než aby se "snížili" k tomu si to nainstalovat aspoň na mobil a zahrát si to
  • Zda ve skutečnosti nevím, ale v japonských kreslených 18+ hrách je to celkem časté.

I když v poslední době se rozmohl nešvar dávat všechny sestry nevlastní. To pak není ono.
  • Japonský týden? Výborně, možná se taky konečně dočkáme té recenze na Xenoblades X.
  • A nejenom fireemblem, to se děje i ve skutečnosti, některé plody této zakázané lásky tady na games mezi diskutujícími a jejich "výplody" jsou toho jasným důkazem
  • Věděli jste, že některé starší hry v sérii Fire Emblem nabízeli možnost pro incestní romanci?
  • Mobilním hrám jsem nikdy nepřišel na chuť. Když člověk vyzkouší a hraje na herních platformách plnohodnotné AAA tituly tak ho tenhle herní odpad přece nemůže uspokokojit. V metru/vlaku/čekárně apod. si raději přečtu nějaké novinky nebo další kapitolu v knize. Čest výjimkám Lara Croft GO a Hitman GO ujdou.
  • Veskoslav
    To máme japonský týden? Jako chápu, asi jste nabrali novou sílu.

Ale kde jsou recenze? Halo Wars 2 (pokud čekáte na pc verzi, tak to chápu), Horizon, For Honor? Jako nic proti, ale vždycky jsem si myslel, že Hrej.cz je takový zaostalejší brácha, co mu všechno trvá. Teď to vypadá, že Games zfotrovatělo a má na všechno času dost. Jediné štěstí, že je to česká mutace EG a IGN, takže stále nejste na dně.
  • Posledni dobou hravam mobilni hry docela casto, ale pres tuhle stylizaci u mne vlak nejede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit