Přejít na výpis diskuzí
First person RPG Delver se vynořilo z kobky na Steam Early Access
9.9.2013 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
Mohli by třeba naklonit rovinu, kosočtvervce, neboli heraldické routy, ještě nikdo neměl xD
-
To pak z toho vznikne barevnej flek :D
-
Tohle tady dostane nejmíň 15/10
-
originalita, jak prase, vem stary Elder Scrolls, dej tomu grafiku Minecraftu, mas indie megahit (nebo megashit? vyberte si sami), az takovej fanda 1st person rpgcek jsem do dob Morrowindu nebyl, vzdycky jsem mel radsi izometricky, protoze byly hezci, nez ty 1st person, ale nepamatuju si, ze by to kdy bylo takhle "meh"
-
xD
-
Indie hra neznamená, že to musí mít rozlišení 3x3 pixely a čtverečky větší a výraznější, než Rubikova kostka. Pochybná "retro" grafika je čistě lenost nebo neschopnost vývojářů udělat něco hezčího, protože i staré dungeony vypadaly daleko líp, příkladů tady v diskuzi najdeš spoustu.
-
Nevím teda, jak jsi vydedukoval z mého příspěvku, že trpím náklonností k podobným titulům. Právě naopak, mám na to podobný názor jako ty a osobně nechápu, že vůbec někdo plýtvá svým časem na podobné tituly, protože tohle může ohromit leda tak děti z jihoamerického pralesa.
-
to s tou hrou snad nemyslite vazne
-
no hele, ja hraju od atari 800 a celou dobu se clovek tesil, az grafika poskoci. Tudiz kdyz pak vidim tohle, rikam si je to skok zpet. Myslim, ze autori takovejhle zazraku pocitaj prave se skupinou tvyho razeni. Neco jako game intelektualove. Jenze pravdaje, ze je to des.
Nicmene pokud rad pixeliky, rad ti prodam tu svoji at800 s origos kazetakem -
čo chceš za 7e?
-
hra
-
velebnosti jdu blejt,to tam nemate lepsi clanky!
-
Zatímco ty jsi určitě vysoce inteligentní hardcore hráč, jehož první slovo po porodu nebyla máma ale bit, že? Prostě stará škola, co hraje hry od dob prvních ruských kalkulaček *6* a připadáš si jako "über" hráč mezi námi obyčejnými smrtelníky.
-
Cítíš se líp? Už se zas cítíš chytřejší než ostatní, když jsi to řekl? To je dobře.
-
Koukám, co je tady konzumnich tupounku, kterym chybi spetka tolerance i porozumneni. Tohle neni hra pro povrchni mainstream, muzete byt v klidu a jit si zase pustit CoD.
-
co je to skyrim?
-
Dam do placu jednu osklivou... Tohle bych mel vymenit za skyrim?
-
Ultimu Underworld si zahrat muzem, taky ji hrajem. Smutny je, ze vypada lip nez tohle... rok 91?
-
Tak já ascii znaky beru, ale tohle je trochu moc psycho právě kvůli 3D grafice v "rozostření". Kdyby někdo udělal postaru vektorovou 3D hru bez textur, jen s barevnými plochami ve stylu Damocles II nebo MechWarriora 2 či Starglideru II. xD Byl bych možná i nadšený. Mohlo by to působit jako takový 3D AnotherWorld, nebo zjednodušené MDK. Ale na tohle nemám dost dioptrií.
Co Adom? Tomíka koštnu, díky za tip ;) -
Navíc si můžeme zahrát Ultimu Underworld a ti méně osvícení mají Arx Fatalis xD