Přejít na výpis diskuzí
FlatOut 3: Chaos & Destruction - recenze
21.1.2012 | Ondřej Švára
119 příspěvků
-
Stejne bych rek ze kdyby se hra nejmenovala FlatOut tak dostane aspon 4 nebo 5
-
-
Prave proto ze je to flatout tak hra dostala 1cku coz je naprosto spravne.Jak si nekdo opovazuje tento paskvil nazyvat flatoutem-arkadovou destrukcni modlou?Vetsi odpad jsem nehral,jak nekdo muze takto zprznit skvelou znacku,po uzasnych trech dilech.Ta hra se hodi sotva pro mobilni telefony,HNUS.Recenze uzasna,vtipna,vystizna.Dalsi potopena skvela znacka , po SOF a Painkillerovi.
-
protoze 1 je fakt moc přísný - to by měly být hry jako Big Rigs , ale FO3 je celkem slušný po poslendním updatu a s nasatveným "classic"závodnim modem
-
-
Takhle dopadnou vsechny dnesni "PC hry"
-
-
Série TW je taky PC hra a do tragédie typu FlatOut 3 má teda hóóódně daleko. *3*
-
-
chlupata zadnice nepozna trolla?
-
-
Černá ruka má potřebu překládat nicky do češtiny? A ne, s lesní vílou jsou se už potkal, i nějakého toho raracha jsem viděl, ale trolla ne. *2*
-
-
-
-
Opravdu ale oravdu to není až takhle špatný , obvlášť po dnešním patchi (pořád je to nad většinou z produkce CI). Mám hru sice zadarmo od steamu(7*uhlí) ale opravdu to není tak špatný a vývojáři se snaží to opravit (fakt mě to baví víc než třeba NFS Run). Ale verze 1.0 byla fakt tragická a evidentně recenze je z ní (část z výtek je již opravena). Sice nehraji Chaos and Destruction mod ale v nastavení Classic je to v poho
-
Tímhle kouskem se asi nebudem vyzdvihovat konzolistům jakožto s titulem, který jim na konzole nevýjde *1*
-
-
Konzolisti by tomu dali minimálne 7/10 *2*
-
-
Jó, někdy to nevyjde. Není moc o čem diskutovat.
Uzavřel bych to openingem k Mouretsu Pirates.
http://www.youtube.com/watch?v=VEqz5zkLjoo -
-
Hele kámo taky jsem otaku ale nevnucuju to lidem, takhle akorát odradíš spoustu lidí, který by se k tomu časem dostali, mě to neštve ale na spoustu lidí to může působit ofenzivně, nejsme na sankaku nebo 2ch
-
Můžeš mi povědět, jak nějaký japonský animák souvisí s FlatOut?
Uzavřel bych to Pink Floydy. *1*
http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY -
-
Za tu hudbu vééélké plus! *5*
-
Nijak, ale zrovna jsem dokoukal epizodu 3.
A protože nějakou reálnou diskuzi si Flatout 3 ani nezaslouží, tak je fuk, co postujeme.
-
-
-
Recenzent by si zasloužil metál za to,že to vůbec hrál *3*
-
-
no když si vzpomenu na jeho recenzi k Dungeons of Dredmor tak by mě zajímalo jestli nad FO3 strávil aspoň 3 hoďky :-) Classic mód(zpomaluje hru) jež se objevil hned v prvním patchi ano nezmínil
-
to teda *1* doufam, že ho to nepoznamenalo a nebude muset jet do bambulárny:D
-
recenzent to nehral. hrani je nutne zabavne. todle je tezka prace :). neco jako hrat dlc mafie 2 :P.
-
-
jj ja taky videl jedno gameplay video z HOTOVY hry. valel jsem se smichy. takhle amatersky kus zbytecnosti jsem uz dlouho nevidel.
-
ta hra byla odepsaná po prvnim in-game videu *1* sem myslel, že hodim záda
-
Historické hodnocení?