Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdarec... Potrebuju radu, hraju za slovacko x-tou sezonu, vyhral sem UEFU, ale mam uplne misernou sponzorskou smlouvu (na 15 000 000KC), temer kazdy klub v lize ji ma daleko lepsi..da se nekde nejak vyjednat nova?? dik za odpoved... m.vinca@seznam.cz
  • Je to skvela detailni serie :) jeste mi chybi to ze kdyz obrzite penize za prodaneho hrace tak by mohlo byt na vyber dat penize bud do rozpoctu na prestupy nebo do rozpoctu na platy snad pristi rocnik
  • Som zavislak ako prasa, a hram to uz asi od ´05. Nova verzia je zase masaker, akurat nechapem disciplinu, hraci sa chovaju ako pubertaci, furt sa na nieco stazuju. Co vlastne znamena hlaska, kde sa hrac stazuje na nedostatok discipliny? Neviete niekto?
  • ahoj,hraju to dost dní,byl jsem několikrát mistr ligy a poháru,ale nedostávám žádnou nabídku od jiného klubu,odstoupil jsem z klubu,ale ted jsem nezaměstnaný už druhou sezonu a nic.A taky mě štve to dlouhý zpracovávání výsledku,nejde to někde vypnout?
  • Zdarec, neví někdo prosím aktivační kod pro hru?
  • dal by nekdo multiplayer ve dvou? nekdo normalni, kdo sleduje fotbal a nevadi mu i prohrat :)
  • Přijďte si zadiskutovat o téhle hře http://www.fm4fan.cz
  • Hra se mi bez problémů rozjede, ale po čase se mi spustí tabulka "Not well-formed (invalid token) at line 1 of full window". Nevíte, co s tím? Tabulka nejde zavřít, hra se nedá ukončit...prostě nereaguje. Co s tím? Moc díky, jestli budete mít nějakou radu. Email Mummy46@centrum.cz
  • A nemohl bysmi poslat link na Email vit.pour@seznam.cz
  • Když si to nikdy nehrál tak nevíš :)
  • ales.smutny
    Bohužel, není v lidských silách odehrát všechny, byť větší ligy, v požadované šíři. Všichni víme, že FM je běh na dlouhou trať.
  • Mám dotaz. Verze na Steamu češtinu neobsahuje že?
  • Tohle mě naštvalo, rozjel sem hru ve Španělsku a teď musím čekat na hotfix, s tím se nedá hrát. Navíc od patche 11.1. sami od sebe mizí custom views.
  • Pozitivni komentare si prosim odpustte. Jeste bych mel nutkani si hru poridit a stravil bych u ni desitky hodin! :D
  • Každého baví jiné hry. Jinak souhlasím s tím, že FM je hrozně návyková hra!! A tež ztrácím nervy, při každé ztrátě bodů. :))
  • Nač plýtvat tolika odstavci, když by se recenze dala shrnout slovy "tohle a tohle je nové a jinak je to fajn"?

O kvalitě hodnocení hovoří i skutečnost, že v recenzi nejsou zmíněny chyby kalibru zcela špatného karetního systému ve španělských ligách (stop po 2 a ne 5 kartách).
  • K loadingům: Je nutné si zvolit velikost databáze a počet lig, který vaše PC utáhne. Samozřejmě, asi všichni chceme mít možnost trénovat všechny kluby ve všech ligách, ale s trochu střídmosti a zamyšlení se, jde dospět k rozumnému počtu lig, ve kterých můžete trénovat, aniž by se nějak výrazně snížil pocit "jsem ve světě plném fotbalu a můžu si dělat, co chci".
  • To je taky pravda...... udžet se v LM a v PL je už za Chelsea těžké k tomu ze začátku souboj o pohár ptozi Manchesteru United kdy si tam Rooney dělá co chce je těžké udržet pak FA CUP a Carling CUP
  • Jak může někdo tak blbej jako ty umět psát ?!?
  • Netuším proč, ale takhle základní věc tam prostě není...zvláštní, ale naštěstí snadno napravitelné. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit