Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím, že hra za velkoklub je super, ale mě láká hlavně to propracování se na jeho lavičku. :-)
  • Jdi si blít ty svoje ho*na někam jinam, jo? Díky.
  • Ja se ptal nebyla to narazka ale otazka takze nevim jestli je FM10 mel nebo ne.
  • ales.smutny
    Pozor, já bych se těmhle odsudkům bránil. Kdysi, cca 06/07 jsem to viděl stejně a hrál za Příbram, ale hrát za velkokluby je zase zcela jiná a rozhodně ne jednodušší hra. Nároky vedení jsou obrovské, konkurence velká a to jak v domácí lize, tak v LM a zaváhání se nepromíjí. Navíc hvězdy mají mnohem horší návyky než sestupoví bijci a občas je skoro nemožné ten pojízdný cirkus primadon ukočírovat :)
    Překážek je stále mnoho (kupříkladu top týmy z Premier League musí mít dost silný kádr na čtyři soutěže a vedení dovolí zaváhání v jedné) a hra za velkokluby je také zábava.
    Takže já končím u toho, že střídám Příbram a Arsenal či Chelsea, protože jde o...něco jiného:)
  • jinak pro zajímavost v 2010 jsem začínal až v 4 lize ANglický ligy poté jsem se s týmem dokázal probojovat až do PL pak ještě do půlky sezóny mě tam udrželi pak mě přetáhla Chelsea a následně i Anglická reprezentace
  • Promiň ale já sjem skalní fanda The Blue's
  • Zkusil jsem , loadoval jsem, odinstaloval jsem.

Jinymi slovy promakana hra, ale strasnej zrout casu, z nemaly casti diky dlouhymu loadningu (pravda, hral jsem to jeste na starsi masine s 2GB ram a jednalo se o starsi verzi hry).
  • jak může taká sračka dostat 9 ?? *8* *11* *11*
  • a FM10 je snad měl? Je ale snadné si je stáhnout- už jsou na netu- a snadno je i nahrát... 5 minut práce, včetně reálných fotek hráčů největších lig, dresů a podobně. Není to jako v PES půlroční čekání na dokonalý patch opravující statistiky, dresy, loga,...
  • Upřímně...proč začínat v Chelsea? Minulý ročník jsem hrál hlavně za Hradec Králové, přičemž jsem chtěl později dejme tomu do jednoho z pražských S- nebudu vyvolávat flame- a pak třeba do Arsenalu, reprezentace a podobně. Proč začínat v nejlepším týmu světa (což Chelsea podle mě je, ale dosaďte si podle preferencí Inter, Barcu, Real či co chcete...) a mít před sebou tak málo překážek a cílů?
  • Já nevím proč ale já nikdy moc nenapkupuju spíše si peníze šetřím a používám hráče z Rezervy což mi přidávalo v FM 0210 velkou popularitu a dostával jsem nabídky na to koučovat Reprezentace ale nepřijímal jsem je navíc když začnete svojí kariéru za takový tým jako je Chelsea tak ani nemá cenu nakupovat možná tak hráče po 20 let
  • FM 11 nema licencovane loga tymu ?
  • Dva dosavadní postřehy:
    novinky agenti: Zdá se mi, že vyjednávání je teď a) rychlejší b) snadnější. Předpokládám, že FM hrají relativně inteligentní lidé, kteří nepřistoupí na nehorázné nabídky podprůměrných hráčů, takže tenhle rychlý styl vyjednávání nám dává do ruky velkou moc snižovat platové zatížení bez rizika, že při vyjednávání se hráč urazí a odejde. Působí to jako zjednoduŠení hry, ale to lze odpustit, protože je výrazně zvyšuje komfort a moc nad hrou a svým týmem.

Druhý postřeh- lidi, máte práci, ženu nebo třeba jen Školu? NEHRAJTE TO! NIKDY! Tedy v případě, nechcete-li o práci nebo ženu přijít. :D Dokonalé hry jsou fajn, ale dokonalé hry, které se dají hrát stovky hodin v kuse, už jsou zlo. :-)

*1*
  • No kruci, tak Plznička už pomalu velkoklub je, ne? *1* Letos to dotáhneme snad do titulovýho konce!!!
  • Henk nepis o hre ktoru si nikdy v zivote nehral.
  • Presne tak.Mna tiez ide obcas od zlosti ruztrhnut,ked v nadstavenom case pridem o dolezite body.Inak na fm som tiez zavisly.Pre futbalovych fandov je to najvacsia droga.
  • No já jsem taky trochu závislej, ale stydím se.
  • Ať už to je. Nemohu se dočkat. To zase bude z Plzničky velkoklub :-) A Henku - LÍBÍ -- je to boží. Prostě všechno tě žene pořád dobředu,hrát to....jak se bude dařit tomu 17-ti letému klučinovi co jsem koupil, vyhraju konečně tu ligu atd. prostě paráda
  • Henk je asi dieťa naučený len na neustálu akciu ktorá začína hneď, nieže by tu nebolo od začiatku čo robiť. Práve naopak pri prvom dni sa dá presedieť aj par hodín a stále ťa to bude baviť lebo niečo tvoríš a nie ničíš. *11*
  • to Henk
    jo a jake hry bavi tebe? Stupidity typu Crysis a Call of Duty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit