Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joo, tak tenhle typ her je podle mě NESKUTEČNÁ NUDA, která nemá obdoby. Ve všech směrech. Absolutně nechápu, jak to někdo může hrát.
    Dovolil bych si menší anketu:

LÍBÍ -- je to dobrá hra
    NELÍBÍ -- je to nuda

Tak to jsem zvědavej, jak to dopadne .-)
  • Dva dosavadní postřehy:
    novinky agenti: Zdá se mi, že vyjednávání je teď a) rychlejší b) snadnější. Předpokládám, že FM hrají relativně inteligentní lidé, kteří nepřistoupí na nehorázné nabídky podprůměrných hráčů, takže tenhle rychlý styl vyjednávání nám dává do ruky velkou moc snižovat platové zatížení bez rizika, že při vyjednávání se hráč urazí a odejde. Působí to jako zjednoduŠení hry, ale to lze odpustit, protože je výrazně zvyšuje komfort a moc nad hrou a svým týmem.

Druhý postřeh- lidi, máte práci, ženu nebo třeba jen Školu? NEHRAJTE TO! NIKDY! Tedy v případě, nechcete-li o práci nebo ženu přijít. :D Dokonalé hry jsou fajn, ale dokonalé hry, které se dají hrát stovky hodin v kuse, už jsou zlo. :-)

*1*
  • Henk je asi dieťa naučený len na neustálu akciu ktorá začína hneď, nieže by tu nebolo od začiatku čo robiť. Práve naopak pri prvom dni sa dá presedieť aj par hodín a stále ťa to bude baviť lebo niečo tvoríš a nie ničíš. *11*
  • Ať už to je. Nemohu se dočkat. To zase bude z Plzničky velkoklub :-) A Henku - LÍBÍ -- je to boží. Prostě všechno tě žene pořád dobředu,hrát to....jak se bude dařit tomu 17-ti letému klučinovi co jsem koupil, vyhraju konečně tu ligu atd. prostě paráda
    • No kruci, tak Plznička už pomalu velkoklub je, ne? *1* Letos to dotáhneme snad do titulovýho konce!!!
  • Ano. Jsem na tom závislej. A nestydím se! :D
    • No já jsem taky trochu závislej, ale stydím se.
  • Každého baví jiné hry. Jinak souhlasím s tím, že FM je hrozně návyková hra!! A tež ztrácím nervy, při každé ztrátě bodů. :))
  • Henk nepis o hre ktoru si nikdy v zivote nehral.
  • to Henk
    jo a jake hry bavi tebe? Stupidity typu Crysis a Call of Duty?
  • Mám dotaz. Verze na Steamu češtinu neobsahuje že?
  • Jupíí, už se těším !! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit