Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra by měla mít na obalu varování pro choleriky *4* . Já při jednom ze starších ročníků zlikvidoval 3 myši, 2 klávesnice a 2 dálková ovládání, která se dostala k moji blízkosti.

Nejsem tak bohatý, abych kupoval fotball manager *1*
    • Presne tak.Mna tiez ide obcas od zlosti ruztrhnut,ked v nadstavenom case pridem o dolezite body.Inak na fm som tiez zavisly.Pre futbalovych fandov je to najvacsia droga.
  • To zas bude probdělích nocí.
  • Som zavislak ako prasa, a hram to uz asi od ´05. Nova verzia je zase masaker, akurat nechapem disciplinu, hraci sa chovaju ako pubertaci, furt sa na nieco stazuju. Co vlastne znamena hlaska, kde sa hrac stazuje na nedostatok discipliny? Neviete niekto?
  • ahoj,hraju to dost dní,byl jsem několikrát mistr ligy a poháru,ale nedostávám žádnou nabídku od jiného klubu,odstoupil jsem z klubu,ale ted jsem nezaměstnaný už druhou sezonu a nic.A taky mě štve to dlouhý zpracovávání výsledku,nejde to někde vypnout?
  • Zdarec... Potrebuju radu, hraju za slovacko x-tou sezonu, vyhral sem UEFU, ale mam uplne misernou sponzorskou smlouvu (na 15 000 000KC), temer kazdy klub v lize ji ma daleko lepsi..da se nekde nejak vyjednat nova?? dik za odpoved... m.vinca@seznam.cz
  • FM 11 nema licencovane loga tymu ?
    • a FM10 je snad měl? Je ale snadné si je stáhnout- už jsou na netu- a snadno je i nahrát... 5 minut práce, včetně reálných fotek hráčů největších lig, dresů a podobně. Není to jako v PES půlroční čekání na dokonalý patch opravující statistiky, dresy, loga,...
      • A nemohl bysmi poslat link na Email vit.pour@seznam.cz
      • Ja se ptal nebyla to narazka ale otazka takze nevim jestli je FM10 mel nebo ne.
        • Netuším proč, ale takhle základní věc tam prostě není...zvláštní, ale naštěstí snadno napravitelné. :-)
  • Já nevím proč ale já nikdy moc nenapkupuju spíše si peníze šetřím a používám hráče z Rezervy což mi přidávalo v FM 0210 velkou popularitu a dostával jsem nabídky na to koučovat Reprezentace ale nepřijímal jsem je navíc když začnete svojí kariéru za takový tým jako je Chelsea tak ani nemá cenu nakupovat možná tak hráče po 20 let
    • Upřímně...proč začínat v Chelsea? Minulý ročník jsem hrál hlavně za Hradec Králové, přičemž jsem chtěl později dejme tomu do jednoho z pražských S- nebudu vyvolávat flame- a pak třeba do Arsenalu, reprezentace a podobně. Proč začínat v nejlepším týmu světa (což Chelsea podle mě je, ale dosaďte si podle preferencí Inter, Barcu, Real či co chcete...) a mít před sebou tak málo překážek a cílů?
      • ales.smutny
        Pozor, já bych se těmhle odsudkům bránil. Kdysi, cca 06/07 jsem to viděl stejně a hrál za Příbram, ale hrát za velkokluby je zase zcela jiná a rozhodně ne jednodušší hra. Nároky vedení jsou obrovské, konkurence velká a to jak v domácí lize, tak v LM a zaváhání se nepromíjí. Navíc hvězdy mají mnohem horší návyky než sestupoví bijci a občas je skoro nemožné ten pojízdný cirkus primadon ukočírovat :)
        Překážek je stále mnoho (kupříkladu top týmy z Premier League musí mít dost silný kádr na čtyři soutěže a vedení dovolí zaváhání v jedné) a hra za velkokluby je také zábava.
        Takže já končím u toho, že střídám Příbram a Arsenal či Chelsea, protože jde o...něco jiného:)
        • To je taky pravda...... udžet se v LM a v PL je už za Chelsea těžké k tomu ze začátku souboj o pohár ptozi Manchesteru United kdy si tam Rooney dělá co chce je těžké udržet pak FA CUP a Carling CUP
        • Souhlasím, že hra za velkoklub je super, ale mě láká hlavně to propracování se na jeho lavičku. :-)
      • jinak pro zajímavost v 2010 jsem začínal až v 4 lize ANglický ligy poté jsem se s týmem dokázal probojovat až do PL pak ještě do půlky sezóny mě tam udrželi pak mě přetáhla Chelsea a následně i Anglická reprezentace
      • Promiň ale já sjem skalní fanda The Blue's
  • Je to skvela detailni serie :) jeste mi chybi to ze kdyz obrzite penize za prodaneho hrace tak by mohlo byt na vyber dat penize bud do rozpoctu na prestupy nebo do rozpoctu na platy snad pristi rocnik
  • jak může taká sračka dostat 9 ?? *8* *11* *11*
    • Když si to nikdy nehrál tak nevíš :)
    • Jak může někdo tak blbej jako ty umět psát ?!?
    • Jdi si blít ty svoje ho*na někam jinam, jo? Díky.
  • Zkusil jsem , loadoval jsem, odinstaloval jsem.

Jinymi slovy promakana hra, ale strasnej zrout casu, z nemaly casti diky dlouhymu loadningu (pravda, hral jsem to jeste na starsi masine s 2GB ram a jednalo se o starsi verzi hry).
    • K loadingům: Je nutné si zvolit velikost databáze a počet lig, který vaše PC utáhne. Samozřejmě, asi všichni chceme mít možnost trénovat všechny kluby ve všech ligách, ale s trochu střídmosti a zamyšlení se, jde dospět k rozumnému počtu lig, ve kterých můžete trénovat, aniž by se nějak výrazně snížil pocit "jsem ve světě plném fotbalu a můžu si dělat, co chci".
      • Pozitivni komentare si prosim odpustte. Jeste bych mel nutkani si hru poridit a stravil bych u ni desitky hodin! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit