Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Videl si nekdy Ruskou ligu hrat stejne jako jine ligy? Co by to potom byl za manager? *1*
  • Psychotic
    Proč si rovnou v editoru nehodíš 999 miliard liber?
  • nejlepsi trik je udelat si druhyho manazera jmenem Chceš Peníze a posadit ho do nejakyho bohatyho klubu, prodat mu par hracu z becka za tucny prachy, vysat mu tim kasicku a pak ho poslat do duchodu :D
  • Ahoj, muze mi nekdo znaly odpovedet jestli se uz bude ruska liga hrat stejne jako ve vetsine lig evropy? Chtel bych ji tento rok poprve zkusit za Machackalu, ale nevim jestli to ma cenu. Diky moc
  • ales.smutny
    Jako osobně jsem tenhle trik "zapnout - přestoupit - vypnout" nezkoušel, nicméně hra umožňuje ligy i odebírat, takže nevidím důvod, proč by to nemělo jít:)
  • Ahoj, chci se zeptat, jak funguje to pridavani - odebirani lig v praxi. Je tedy napriklad mozne zapnout belgickou ligu, dokoncit prestup hrace, ktery nebyl puvodne vygenerovan a nasledne zase onu belgickou ligu vypnout, aby hra bezela plynule?
    Jinak diky za super recenzi, uz se zas tesim jak moje mama kdyz se chysta na koncert Dalibora Jandy...
    Takze kravatu pevne ke krku a vzhuru na lavicku :) Hodne uspechu vsem ;)
  • Něco mám na manuál a něco na poloasistenci. Plně na manuál jsem chvilku zkoušel, ale je to na mě trošku hardcore :)
  • nebo předělávku starého německého manageru, to byla hokejová klasika mezi managery :-)
  • Děkuji za odpověď!!
  • Vitekb
    Ano, samozřejmě, že se mění. Stejně tak i koeficienty klubů, národních týmů a dokonce i reputace ligových soutěží podle síly týmů v nich.
  • Ahoj, chci se zeptat na podporu ve hře. Hrál jsem kdysi CSM a asi jeden díl FM, ale nijak podrobně. Zajímalo by mě, jestli hra rozpoznává národní koeficient a tudíž zástupci v evroských pohárech buď klesají nebo rostou. Např. při hraní CSM mě to dost mrzelo, člověk uhrál dost bodů a stejně musel vyhrát ligu, aby si zahrál LM...Díky za odpověď a pokud je to mimo mísu, tak se nezlobte, nejsem hráčem FM, ale rád bych ho vyzkoušel....
  • jednoznačně ANO. Fmko v plném znění na tabletech je to po čem maximálně toužím
  • Kéž by nikdy nepřestali vydávat Eastside Hockey Manager... Kdyby pokročil jako tohle, jinou hru bych nepotřeboval..... *9*
  • Dobrá recenze. Výborná hra. Nemůžu se dočkat. Není nad to vytahovat takovej Woking do EPL. *3*
  • Bavil ma Kenny Dalglish Soccer Manager a bavi ma aj FM2011, resp. mam 5 poslednych dielov od 2007. Kenny bol na didaktiku famozny a ako prvy ma zasvetil do tajov futbalovych managerov /tusim sa na golove akcie opakovali 3-maximalne 4 golove situacie a bud gol padol alebo nie... holt viac sa toho do spectra nezmestilo :)) Aj vdaka nemu som dal sancu neskor na PC podobnym hram. Skus to zobrat aj naopak, zahraj si teraz Kennyho na emulatore a budes vdacny za vybornu mieru reality a moznosti v FM2011 popripade teda 2012.
  • bobsh
    mohl bys prosím rozvést, v čem přesně je to protimluv? Nebo si prostě jenom nemohl najít nic jiného co bys mohl autorovi vytknout?
  • cest hracove, hrajete nekdo fifu 12 bez jakychkoliv pomocniku? takzvane vsechno na manual ?
  • Toho si nevsimej, tady se casem zformoval Klan Nepratel Recenzenta Alese Smutneho :-)
    A je treba napadnout kazdy jeho text... :-)
  • No já si to letos vyzkouším se Zbrojovkou :)Do pěti let bude v lize mistrů :)
    V reálu Zbrojovka spíš krachne :(
  • ales.smutny
    A co kdyby si diskutující nejdříve skutečně zjistil
    a) co asertivita znamená
    b) jaké možnosti v proslovu Assertive hra nabízí?

Asertivně skutečně jde někoho seřvat, asertivita není o tónu, ale schopnosti konstruktivně argumentovat a prosadit svůj názor bez použití nekonstruktivních a zastrašovacích technik.

Nemluvě o tom, že hra umožňuje hned několik pořádných od plic vedených proslovů v asertivním tónu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit