-
Čau chlapi, mám na vás dotaz. Jak to je s tím státním občanstvím u hráčů? Většinou to bývá tak, že po třech letech se hráč stane občanem dané země a tudíž zmizí kolonka "CIZINEC" a uvolní se místo v sestavě pro jiného cizince, což je super. Ale teď k věci...rozjel jsem si sezónu za Shakhtar a jde to skvěle, ale více než polovina týmu se skládá z cizinců a to i tehdy, když tam hrají už cca 8 let (Hubschmann, Srna, ...). Nevíte proč? V té Ukrajině to snad neplatí nebo co?
-
-
V některych zemích to je třeba na 10 let :) když si klikneš na informace (nemužu si vybavit ted jak to tam je) tak tam maš počet dnu do ziskani občanství :)
-
-
Kenny Dalglish Soccer Manager - Jo ten jediný jsem skutečně hrál . Byl na dobu osmibitů uživatelsky příjemný . A možná i pro to jsem na okenní zhůvěřilost na PC už nenašel chut´.
A pak jsem taky hrával Akcionáře II . Teda to tehdy bylo her na Spectru , které by na PC byly hodně nepřehledné .... -
-
Ono to nieje také náročné ako to na prvý pohľad vypadá. Veď vyskúšaj demo a uvidíš.
-
-
Radsi nezkoušej:)...těžko se od toho odlejzá. Ono to skoro nezapínáš na hodiny, ale na dny. Teda aspon vždycky to tak bylo a podle všeho i tenhle rok je to diagnoza:).
-
-
Proc okeni zhuverilost , kdyz jsi to nehral tak to nekritizuj. Ergonomicky je to cele docela zdarile. A jestli jsi tak stary , ze kdysi davno bylo vsechno lepsi tak se strel do hlavy a mas to :) Me je pres 30 zacinal jsem na 8bitech a hraju i nove hry . Vse je ve vyvoji i ja uz nenosim plinky , i kdyz asi mirim do veku kdy je budu nosit zas :D
-
-
A už si za svůj tým můžu i zahrát ? ....
-
-
Tohle neni FIFA Manager!!! ...A hratelnost milionkrát lepší!
-
-
Aleš Smutný xD já jsem vždy smutný, když píšete recenze xD
-
-
Že nenapíšeš něco ty?
-
-
co takhle kdyby si autor recenze zjistil co je to asertivní chování... asertivně seřvat je totiž totální protimluv
-
-
mohl bys prosím rozvést, v čem přesně je to protimluv? Nebo si prostě jenom nemohl najít nic jiného co bys mohl autorovi vytknout?
-
A co kdyby si diskutující nejdříve skutečně zjistil
a) co asertivita znamená
b) jaké možnosti v proslovu Assertive hra nabízí?
Asertivně skutečně jde někoho seřvat, asertivita není o tónu, ale schopnosti konstruktivně argumentovat a prosadit svůj názor bez použití nekonstruktivních a zastrašovacích technik.
Nemluvě o tom, že hra umožňuje hned několik pořádných od plic vedených proslovů v asertivním tónu. -
-
Toho si nevsimej, tady se casem zformoval Klan Nepratel Recenzenta Alese Smutneho :-)
A je treba napadnout kazdy jeho text... :-)
-
-
-
Ahoky.
Nevie niekto ako vymením zraneného hráča za náhradu?
Mám správu a nejde to dalej,pokial ho nevymením. dakujem -
Vypadá to zajímavě, škoda jen že mě fotbal nikdy nebavil a ani nezajímal. *1*
-
Ahoj nešlo mi spustit FM2012 .Zjistil jsem že velký problém dělá jen Vista jako taková což já mám..:(..Stáhnul jsem si image na ulozto a přez demona spustil.Nainstaloval.Zkusil zapnout.Nejdříve jsem cca. 20vteřin čekal a až pak se rozjela.Ale po úvodních reklamách to padlo na plochu a nic.Vystřídal jsem několik Cracků a program neodpovídal už vůbec.Pak jsem zjistil-Že po instalaci zkopíruju z Cracku jen soubor FM.exe jen ten jediný a hra se konečně rozběhla...:)) Snad jsem tím někomu pomohl... *5*
-
cest hracove, hrajete nekdo fifu 12 bez jakychkoliv pomocniku? takzvane vsechno na manual ?
-
-
Něco mám na manuál a něco na poloasistenci. Plně na manuál jsem chvilku zkoušel, ale je to na mě trošku hardcore :)
-
-
pořád platí, že to výjde až těsně před vánocema? :/
-
-
Na Xzone ma jí že vychází v pátek.
-