Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle může napsat jenom d*m*nt co to nečetl, klobouk dolů ty p*ko pí.
  • Presne. Môj názor je, že rôzne DLC ochrany atď. odrádzajú skôr kupujúcich, ako pirátov. Nič nepoteší viac, ako keď si kúpim originál, potom mi trvá hodinu, kým sa mi podarí vôbec hru rozbehať (ak sa mi to podarí - s games for windows sme si užili svoje). Jasné, že pri spustení treba byť online a nalogovaný, prípadne pri každom spustení a vypnutí hry mi ešte synchronizuje uložené pozície, čo sa tiež vždy nepodarí. Osobitný prípad sú potom hry, ktoré by mi mali ísť, ale napriek originálu mi ich PC z neznámeho dôvodu nespustí.
  • cetl jsi ten clanek? :D
  • Jinak dost lidí to stahuje místo dema si myslím, aby si ověřili jak to pošlape a aby si ověřili kvalitu, ono totiž pak potěší, když si člověk třeba koupí nový CoD a nestačí se pak divit :D
  • na co exkluzivity když máme všechny ostatní hry zdarma?
  • Z duvodu toho ze není jak další hysterky ktrery okamzite rvou ze prisly o 10 milionu prodaných her.
  • Ale jinak taky musím pogratulovat ke skvělým exkluzivitam na PC.
  • Z Vatikánu :D To stáhli pro ty chlapce zavřené ve sklepě, aby tam měli i jinou zábavu, než....
  • A to jen z důvodu protože tvrdí, ze PC pirátství je menší než ve skutečnosti je.
  • A neprekvapive na PC. Gratuluji...
  • No konecne clovek kerej nezaslepene hodnoti situaci. Temdle zaverum bych klidne i veril.
  • jo stáhnul jsem si cracklou verzi, ale byla zabugovaná, takže uninstal zhruba po 30 min hraní. Origo verzi jsem si nekoupil *6* Takže se jděte bodnout s těma vašima žvástama, že každý pirát by si i koupil původní hru!!! Nas*at!!! *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit