Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lup tam 8 ať nikoho nenaštvem - taktika alá games.cz
  • Pane bože, vrať nam Kurta Cobaina, my ti za neho dame Justina Biebera... *1*
    ...jako vo čem se budem my dva bavit...to bys nepochopil, možna v prištim živote, nebo až v tom dalšim...když budeš kuň *3*
  • "Čas od času (...) spatří světlo světa něco opravdu neotřelého." Chtel bych se zeptat recenzenta, jestli někdy videl tuhle hru:
    http://www.youtube.com/watch?v=ot1CyH_AnMM&t=17m30s
  • Trochu realismu by neuškodilo. Rád bych si zahrál takovou hru, konfrontaci skutečných středověkých válečníků, ale tohle vypadá zas a pouze na fantasmagorii.
  • Hraju čistě na PC a hru jsem koupil v předobjenávce na seriózní stránce za 40Euro...
  • Hra vypadá pěkně. Trochu škoda toho soubojového systému, který, ačkoliv vzdáleně inspirován základními pozicemi reálného šermu, působí zejm. ve srovnání s Mount & Blade: Warband hodně arkádově. Mohli se zkusit trochu více odvázat a ubrat na akčnosti a množství animacemi determinovaných útoků a krytů, jež de facto kladou určitou bariéru mezi hráče a jeho postavu. V Mount & Blade jsou souboje mnohonásobně přímočařejší. Ale srovnávat For Honor s Mount & Blade či Kingdom Come: Deliverance obecně asi není úplně na místě.
  • Máš minimálně 2 režimy hry (1v1 a 2v2), kde itemy nedávají žádný efekt, čili je to jen o dovednosti a charakteru (jako postavě). Jak je řečeno v recenzi, i když nakoupíš mraky železa (herní měna) za peníze, tak stejně kupuješ jen hrdiny (na který ti stačí pár hodin hraní), obdobu prémiového účtu pro rychlejší expení a předměty. Předměty ale kupuješ v balíčku a stejně ti náhodně padají předměty úrovně adekvátní tvému levelu, takže stejně musíš hrát a hrát a hrát...Není to tak hrozný a rozhodně neplatí, že když potkáš borce vysoké úrovně se skvělým vybavením, tak ho nemůžeš porazit. Pro mě trochu větší problém představujou některý postavy...Ale je dost možný, že to je mým skillem ;)
  • Tak UbiSoft upekl korpus na dorty jménem For Honor a teď nás každý rok bude zásobovat novou náplní *5* Vlastně náplň bude stejná, jen slehačka bude mít jiné přichutě. Už se teším za 4 roky až budu na games číst o For Honor 25 z budoucnosti kde se nalepí Watch Dogs a budeme hackovat AIčku helmy a oni skákat ze skal, budeme tam mít krycí systém z Division, skákat jako Asssssaaaasííííni a mapa bude 10x větší s opakující se náplní... hackni na čas radiovou věž *15* Já už se u každého vydání jejich hry směju, protože co ti poslední dobou mastěj to aní Pepík nemastil pod lavicíí v kalhotech
  • To bude asi tím, že souboj je hra samotná, ne základ...A je opravdu skvělý. Příště když budeš o něčem mluvit, doporučuju nejdřív vyzkoušet, takhle působíš jako hlupák, což určitě nechceš.
  • For Honor v Gold Edici? *15* *15* *15* *15* *15* Hru od UbiSoftu v Gold Edici? *15* *15* *15* *15* A pak, že lidi nemaj peníze, ale utrácej za samou pííííííp *7* Gold Edice v akci od Ubi mi stačila jedna, dostal jsem 2 skiny zdarma, DLC které zas bylo o skinech *2*
  • P.S.
    Obvykle tady recenze nectu ale ted jsem udelal vyjimku. Prekvapive kvalitni recenze. Tak si tu recenzi shrnme (podotykam ze hru jsem nehral, jen videl gameplay na Youtube):
    *3/4 recenze tvori opevovani soubojoveho systemu
    *stiznost na nedostatek hernich modu
    *omluva mikrotransakci
    *stiznost na sitovy kod
    *zminka o slabe kampani
    *vzhledem ke kompetitivnimu charakteru hru stiznost na absenci matchmakingu, rebricku atd.

Tak tedy nevim jak z tohohle vyctu muze vyjit vysledna osmicka. Kvalitni soubojovy system je zakladem hry, ale jaksi tam chybi ten zbytek, hra samotna.
  • To hrát nebudu.
  • Tak problem jako obvykle u ubisoftich her je v lzive reklamni kampani. Nikde nebylo prezentovano, ze to je bojovka 1 na 1 jako mortal kombat. Navic, kdyz uz to srovnavate s mortal kombatem, tak tam je kolik, nekolik desitek hrdinu? Tady je jen 12.
    Ostatni mody mimo duelu, podle lidi co to hrajou, stoji za starou backoru.
  • Paulcz
    JA předělávku nepotřebuje, v1.13 to jistí. A co se týče her nad kterýma se někdo zamyslel, sem tam se něco objeví, jestli v tomhle roce vyjde alespoň Kingdom Come a Mount and Blade II.. paráda :)
  • Mart9
    Pokud vim, Aleš si momentálně dává hodně načas s recenzí Nioh a stížnosti tu nevidím.

Tohle je jako by trenér ve finále Ligy mistrů posadil Ronalda a na jeho pozici dal někoho z béčka. Při vší úctě k J. Slavíkovi.
  • Lenny
    ...nebo všechno dohromady, za těch 60€ ti zbyde i na bublifuk. :D
  • oops. ta posledni veta uz tam byt nemela, puvodne jsem to chtel formulovat jinak :]
  • Ne, fakt to neni lepší Mortal Kombat. Zaprvý je to něco úplně jinýho, za druhý to neni lepší.
  • Neskodilo by si ciselne hodnoceni delit take do ruznych zanru ... todle ma v ramci bojovek 8/10 , v ramci plosinovek ma nejakej pixelart zase 9/10..Vcem je jako problem? a konec koncu.. je to jen cislo ni
  • Zkušenost mě naučila, že lidé, kteří se na fórech vyjadřují v podobném duchu, bývají ve výsledku těmi největšími zloději.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit