-
Jasne že kašlou, když jim konzolisti zaplatej 60 a vic babek za kdejakou srajdu proč by se snažili... nesjsou blby ne neboco *1*
Stejne si žadnej PCčkar na krekli hre MP nezahraje, proto se dneska na kampaň často se*e, kdyby tam dali dobivani hradu, nebo masivnejši bitky nebo vic obsahu proste dalo by se uvažovat o koupi za plnou cenu, takle je to jenom lepši Mortal Combat.
Ale jesli chceš uvažovat stylem-PCčkari sou zlodeji, pak konzolisti sou hňupi *1*
a stejne by piratili jenom kdyby jim tu PS4 nekdo hacknul, a na to VEM JED *3* -
PCckari chtějí hlavně všechno ideálně zadarmo, nový hry z torrentu, po roce si je zlegalizovat na Steamu ve slevě za 5€ a pak všude psát, ze mají na Steamu 500 her. Pak se strašně diví, ze na ne vývojáři kašnou a vychází jim jen zmrseny konzolový porty.
-
No já se hlavně těšil na kampaň v kooperaci, evidentně ale singl žádnej zázrak, no tak počkáme na slevu no.
-
Bracho si to kupil ...PS4, masti to na striedačku z BF1, a je spokojny. My PCčkary mame vačšie naroky, a za 60€ chceme viac...škoda, že ked to bude za dobru cenu, už to nebude hrať nikto... a tom to je *1*
...krasna grafika, vyborna hratelnosť... malička kampaň, lacna zabava, za vela peňazi, novy trend. -
To jo, ale pokud vezmeme třeba čistě ty duely, For Honor bude mít díky specializovanýmu, vybroušenýmu bojovýmu systému navrch. Obě ty hry se věnujou trochu jinejm aspektům, a obě to dělají skvěle. Zrovna tady bych vítěze nehledal, fakt se směrujou každá dost jinam.
-
Nj ale v M&B taky pry muzes delat duely. Ja tomu tu kompetitivnost neupiram, jen proste lituju, ze ta hra krome kompetitivnich modu, nema i takovejhle vetsi zaber.
-
M&B je super záležitost, ale krom zasazení je, podle mě, dost nesrovnatelná.
For Honor je spíš takovej středověkej Tekken v duelech, a středověkej Counter-Strike ve 4v4. Fakt jiný vyznění =). -
vím že se už budu opakovat ale není tohle vetší zábava?
https://www.youtube.com/watch?v=ki_NgF6k_DQ -
Lidi at si přečtou Level tam jsou zajímavější recenze *3*
Nepochopím jak může někdo mít něco za trest a pak to hrát s nechutí...
Bohužel přesně takhle to vypadá Ubisoft =8/10 Pixelart 9 atp...
Hlavně to jak vyměnily stupnici ( nebo přestali vycházet odpady??) to už pozbívá na smyslu úplně.
Technická kvalita je stránkA SAMA o sobě jako že potom až to opraví by hra mmohla mít novou recenzi ? lol to ne.
Opět to byl jen příklad , prostě tu hodnocení nefunguje a hry hrají lidi co jsou bud fan nebo to mají za trest. Tímto bych mohl skončit. Ještě že recenze tolik nečtu a že se řeší číslo ? které mnohdy rozchází s textem proč ne že ? Na obranu zase tahle hra má všude beztak hodnocení nad 70% takže 8/10 se dá chápat. -
Ještě jednou, čets to dál než k verdiktu ;)?
Pomůžu ti:
"A pokaždé je to zábava. Občas krutá, když se nedaří, ale zábava. Dokonce tak dobrá a návyková, že kdyby mi pánové z Ubisoftu umožnili hodnotit jen podle hratelnosti, text by na tomto místě skončil a já bych se ještě pořádně rozmýšlel, jestli to bude za devět, nebo za deset. Jenže, to je poměrně zásadní "kdyby"..." -
Přesně Jacku to co jsi napsal sedí
'' by měli psát lidi co to baví, nepíšou a ve většíně případů je píše někdo koho to nezajímá''
prostě práce, odehrát a nazdar šoupnu tam 8 aby se neřeklo....
nejvíc mně vytáčí že ještě napíše '' nebýt technických problémů byla by lepší známka''
takže kolik ? 9/10 ? takže tady máme legendární hru ? :)))))) -
Já taky nemám nic proti fanboys, jen je třeba všeho s mírou a jsem rád že tě to baví stejně jako lidi bavilo STEEP a bude bavit Widlelands
Jenže tady jde o něco jiného prostě recenze co by měli psát lidi co to baví, nepíšou a ve většíně případů je píše někdo koho to nezajímá a dá to na jevo, to je u ostatních her které od Ubisnoftu nejsou no a zbytek... hmm ten je zase nadhodnocený jako ne že by mi to vadilo ale když už se o tom píše v diskuzích ntak už to něco znamená...
Ubisnoft si zato může jen a jen sám a stále se snaží mazat med kolem huby a stále mu to vychází.
Je fakt že mě ta hra trochu zajímala do doby než se to zvrtlo v "Only MPů sdtejně jako widlelands ( které mě taky moc nezajímá ale když to má ten sp i když asi běda možná by za zkooušku stálo)
Hele nebudu lhát možná někdy ve výprodeji ( jestli cena nespadne za 2 měsíce na málo)
Možná i nu proč ne. -
Teda, ne, že bych neměl rád konspirační teorie, ale je taky možný, že je ta hra prostě dobrá.
S radostí si podiskutuju nad nějakejma konkrétníma bodama, co koho baví, co ne, v čem se neshodnem, ale zatim nejzásadnější argument, co sem tu tak globálně zaznamenal, je "je to od Ubisoftu". To jako pardon... -
Nepochopil jsem zájem o Division , Fór Honor na tom byl u mne ještě hůř (Z trailerů přetrvával jen pocit WTF ). Ale to je holt nová doba . Albion,Planescape,Fallout či Jagged Aliance už dneska taky jen tak někdo neudělá (a když tak děj ohnou takovým způsobem, že se stane pro staromilce nestravitelným...)
-
Tady jsou bohužel redaktoři co mají rádi hry když mají rádi populární hry tak tomu dají vyšší číslo, protože to byl Ubinoft tak jakbysmet.
Potom jsou zde indie kteří dávají taky nu nakonec jsou tu tací co hodnotí jak se vyspíé čí dle dne. Když byl dobrý den vykročily správnou nohou dají lepší znnámku.
Jakám pak obhajoba " My jsme se vyjádřily verdiktem, na vás je to nám dát sežrat v čtenářské recenzi"
Do vosího hnízda se zásadne nekopá a už vůbec ne bosou nohou *3* -
A dočet si to dál než k verdiktu ;)?
-
Poslední dobou vychází jedna hra lepší než druhá, co na to říct,, už skoro rok jsem nic nekoupil,,
a ani nestáhl, jestli mně zklame i Mass Effect tak to bude podpásovka,
PS: když už děláte recenze a známkujete tak si to musíte i obhájit a nebo to už je co je nové to je dobré ? jak říká Barney Stinson ?
''hodnocení snižuje technický stav, zejména pak kvalita síťového řešení''
takže stačilo málo a byla by desítka že ? no hlavně aby v obálce bylo dost ,,,, -
Orochi je zase moje volba =).
S lawbringerem mám spíš ten problém, že se mi nějak nedaří číst ty jeho telegraphy, prostě útok shora a do poslední vteřiny nevíš, jestli rychlej, nebo pomalej, což se strašně blbě kontruje. Plus teda když tě napíchne a zahodí do hnoje, to je vo nervy.
Shugoki dokáže bejt nepříjemnej hodně, to jo, ale zase spíš v souvislosti s prostředím, každou chvíli tě odpálí do nějakýho ohně nebo na bodáky. Ale zase mu ty nápřahy fakt trvaj tejden, takže to musí bejt hodně zručnej hráč, aby tě trefil. Nepočítám teda tu neblokovatelnou charge, po který tě tam láskyplně láme přes rameno, tomu už sem taky párkrát padnul za oběť =D. -
Recenze tu je a nablito už taky takžýe win-win(pro games?) ?
Ta hra je stále pro mě docela nezajímavá a ten skrytej Paytuwin systém ( Season pass zadara? hehe)
je spíš hodně smutnej, ale když to někoho baví. Cena taky legrační i na poměry nové hry.
Ještě že se to teda pěkně moátí... a třeba ta hra vydrží lidem déle než Division a za rohem widlelands.
Co tu máme dále tak v nejbližších dnech jen ME:A na to jsem taky zvědavý, jestliu to bude vypadat jak bylo prezentováno tak potěš koště. -
lawbringer mě teda pi*sne jen když je kolem nějakej pit, to pak teda ROFL, ale jak tě v rozběhu nabere stabne a hodí do jámy, to je vždy prvně LoL a pak rage. U Shugokiho jsem asi měl nějakou velkou smůlu na dobrý gamery, ale většina battlů proti němu byl fail. Ten balanc je obecně docela dobrej, ale když je tam shugoki, tak to vždy tuším nějaký WTF HML moment. Vím že dost lidí se bojí orochiho a peacemakera, ale ty mě nikdy dolik nepřišli... BTW: já hraju za wardena a to výlučně...