-
Ty hele, ale zkoušels to, nebo mluvíš spíš pocitově?
Protože ony ty boje (a pocit z nich) jsou opravdu tak komplexní a zábavný, že se člověku ty přešlapy okolo odpouštěj daleko snadněji, než by možná čekal.
Jasně, není hra, co by uspokojila všechny, ale zrovna tady mi přijde, že jsi možná nepatrně nefér =). -
A co myslíš tím? Samurajové se vyskytovali někdy od konce 10. století a ve 12. století už byli "stabilní" válečná kasta. Vikingové nejvíce řádili v 8.-11. století a rytíř? První zmínky okolo 11. století. Takže všichni tři se "mohli" vesele potkat ve své době:)
-
Ty vole, četls vůbec co jsem napsal, nebo jenom trollíš? Mně jsou nějaký pixelartovky u řiti, chci taky nový technologie a luxusní grafiku a ani jedno nedostávám. Zrovna v posledním týdnu jsem zakoupil Battlefield 1 s tím, že si užiju super grafiku, když už nic jinýho a v některých pasážích v kampani s tím tankem ta hra vypadá k zblití, jak 5 let stará hra... A to vážně netrollim, shadery horší než v Crysis.. Tady nejde o to, že chci nějakej návrat starejch pořádků, ale ten tam je pocit, že nás čeká zářná herní budoucnost, kterej jsem měl někdy po nástupu PS3 a Xbox 360. Teď jsou tu jen generický nudný hry, na nichž prostě nejsou ty roky práce vidět...
-
Zas tak špatně na tom KC není,
-
Historie je pro tebe asi sprosty slovo, vid, nedouku?
-
už ti rupla cévka, ty tvoje dětinské lži jsou sladké pro mé uši. Už jsem ti říkal, že mi to stačí, že jsem tě dostal na kolena, nepotřebuji, aby ses před mnou plazil...
-
:D
-
No jelikož to byla ručně animovaná grafika u Raymena, tak to rozhodně nebyl rozpočet milion dollarů, k tomu prakticky dokonalá hratelnost na více jak 20 hodin, naprosto brutální levely, funkční systém lokálního MP, podpora napříč konzolemi:) AAA hra není dána jenom rozpočtem:)
-
V historii vesmíru, jistě. V historii lidských civilizací bych se odvážil tvrdit, že nejde o zcela zanedbatelný úsek *15*
-
Kdybys nebyl debil, možná by sis přečetl, co jsem o For Honor napsal. Ale protože jsi skutečně debil, tak naprosto netušíš, která bije. Tvoje příspěvky=nula příspěvků ke hře. Jenom doporučení japonské ultra hardcore hry, která nemá s For Honor prakticky nic společné. A ano, původně byla PS4+Bloodborne a Driverclub určená pro mě. Doufám, že jsem tvou dětskou dušičku trolího stalkera řádně namlsal a můžeš se jít zase ztrapňovat zpátky do Bleskovek. Což tvoje přehazování účet/anonym jenom svědčí o krásném multinicku.
-
Ne, psal jsi, že máš PS4 pro sebe i s Bloodborne. Teď zase tady vymýšlíš báchorky o otcovi *15* Tvoje nemoc je se vyjádřit ke každé hře, i když o ní víš, jenže pak si tu někdo pamatuje, co jsi plácal před rokem a jsi v prdeli jako teď. Takže se zdejchni, ztrapnil si se dost. Bye *5*
-
V historii nejakejch 1000 let plus minus nehraje roli.
-
best koment *1*
-
Ano hlupáku, asi rok zpátky. Ale byla určena pro otce, jak jsem psal. Ale chápu, tvůj pidisvět znamená "sledování" ostatních i rok poté, protože ve svém smutném životě asi nemáš nic moc na práci. A ano, uvažuji o PS4 Pro kvůli hrám jako Horizon například. Je tvé nudné a blbé srdíčko spokojené nebo hodláš zde hnít opět mimo téma jak předvádíš poslední dobou neustále?
-
Rozpočtem a tam se hrůzám typu Watch Dogs nebo Assassins Creed nemohou rovnat...
-
Pokracovani
C. Waters: A nebudou ty mapy pusobit prazdne?
S. Cardin: Dame tam boty, at to vypada dobre.
C. Waters: No jo jenze pak budete muset zaplatit programatory na vyvoj umele inteligence a vyvoj se protahne.
S. Cardin: Je videt ze jsi jeste nezkusenej. Zadnou AI programovat nebudeme, proste tam budou boti jen postavat jako komparz a budou se pohybovat z bodu A do bodu B po lajnach.
C. Waters: Wow ty jsi tak chytry. Zacinam tomu projektu sam verit. Mimochodem uz jsis koupil ten novy model Ferrarri?
(Rozhovor pokracuje dal o nedulezitych temach) -
*15* Už jsi si vyzvedl na poště tu PS4, kterou jsi měl objednanou? Lhář sedmilhář milý Veskoslav.
-
wayne kašli na fotbal a rozjeď stand up comedy, vtipný jsi dost *3*
-
Kdesi hluboko v podzemi Ubisoftu
Stephane Cardin (producent): Tak v jakem stavu je For Honor?
Chriss Watters (Ubi Blog): Vyvojari maji zatim jen par map a soubojovy system.
S. Cardin: Supr, tak to muzeme vydat.
C. Watters: Neni to na hru malo? Vzdyt tohle bylo jako doplnek v Dark Souls a v Kingdom Come to pry budou pridavat zadarmo.
S. Cardin: Nevadi, presvedcime lidi ze delame primarne multiplayerovy titul.
C. Watters: Kdyz nad tim tak premyslim, mas pravdu. Rezba ve ctyriceti lidech se bude libit.
S. Cardin: Zblaznil ses? To by vyzadovalo dedikovane servery a bylo by to drahy. Bude tam maximalne 8 lidi. Presvedcime je ze je to kompetitivni hra. -
když budu chtít ručně silný zážitek, zajdu si ke stolaři... jinak ne díky, jsem radši že se z her stal miliardový biznis velkých korporací s pořádnou sumou peněz, co umí dotlačit luxusní nový technologie a grafiku, než aby to byl nějaký garážový patvar od srdce na kterým dělalo víc lidí než kolik to má pixelů (tzn 5).