Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Tak třeba Street Fightera si občas zahraju jako odreagovačku dodnes, a ten už má nějakej křížek na krku. Nejsem věštec, takže kdo ví, ale imo For Honor má ten potenciál docela srovnatelnej.
  • máte co jste chtěli buzny
  • Krescz
    s recenzí nesouhlasím, hra nestojí za těch 60 éček, ale to už je dneska standart...pokud to nebude v humble monthly nebo budlu za 12 $ tak to ani nekupujte :D jo hra vas bude v singlu bavit asi první 4 urovne a mp týden (mě ani ne ten týden)....radši knihu nebo playboye nebo protein nebo pivo :D
  • Jsem zvedavy jak dlouho te ty duely 1 na 1 budou bavit ;)
  • Nedostatek hernich modu (duel 1 na 1, 2 na 2, deathmatch 4 na 4 a conquest), z toho plynouci repetitivnost, malo hracu na mape co je asi dusledek absence dedikovanych servru, pry nekvalitni sitovy kod, mikrotransakce. Celkove obsah ktery hra nabizi je smesny oproti tomu co nabizeli starsi Chivalry nebo multiplayer v Mount & Blade (kde byly taky kompetitivni mody 1 na 1). Zato miliony narvane do marketingu.
    Klady: grafika, soubojovy system.
    No, vic jak 6/10 bych tomu asi nedal.
    P.S. Single nehodnotim, tohle je primarne multiplayerova zalezitost, ale podle toho co jsem videl, hruza.
  • v jejich historickych epochach byly nejspis neholeny a to by mohlo urazit jemnocit metrosexualu, nejspis proto je podpazi rozmazano
  • nightborne
    Repetitivní grindovačka? Eeeh.. jakej systém hratelnosti by sis představoval od hry postavený na arénovym multiplayeru? Jo, děláš tam furt to samý, ale ve kterým mulťáku proboha ne?
  • S recenzí v zásadě souhlasím beze zbytku, nicméně jednu věc si nikdo zatím nevšiml, a přitom je to u tak hezké grafiky jak pěst na oko. No spíš noha v rozkroku. Tou je absence textur v podpaždí všech hrdinů, co byli v betě. Pokud dojde k vítěznému gestu, objeví se rozmazaná šmouha místo podpaždí a je jedno, zda to má být holá kůže, nebo šaty, či kroužková zbroj. Je to detail, ale tak trošku dost podstatný když si uvědomíte, že při gestech se v zápasech zpravidla koukáte na postavu zepředu a je to fakt hodně moc vidět. Ještě ke klávesnici a myši - není to skutečně žádná nevýhoda vůči gamepadu, ale stává se - poslední dobou docela často - že prostě nefunguje ovládání správně a to hlavně v tom smyslu, že jsou zpožděné reakce postavy na to, co mačkáte. To samozřejmě znamená, že jste totálně v háji a takříkajíc v prd*li, ale obvykle stačí buď restartovat hru, nebo znovunastavit citlivost myši v obranném postoji. Jak kdy se hře zrovna chce.....Skutečně technická stránka hry je na zabití
  • Kozy
    No naštěstí R6 čekají v tomhle ohledu změny, matchmaking je tam pořád P2P.
  • ještě větší de*il, než jsme doufali.
  • Paulcz
    Proč by to opravovali, když si stejně koupíš jejich další hru :)
  • Odulin
    Singl jsem prošel z povinnosti, ale tak hrozný to zas nebylo. Mulťák se mi dost líbí, bojový systém je lahůdka. Mohlo bejt o kapku levnější, ale nakonec jsem rád, že něco takového vůbec vyšlo.
  • Tohle skore bylo zaplaceny, jinak to neni prece mozny :D
  • Lukass
    Tady moc s recenzi nesouhlasim, Ale to je tak vsechno co muzu. No nic jdu hrat Dooma
  • Až bude tenhle Ubicrap fungovat jak má a stát 19.90 ojro, tak to bude hezká repetitivní grindovačka za 6/10.
  • Alex81
    Duely jsou výborný, ostatní mě vůbec nebaví. Singl max jednou projít ale spíš vůbec. Ostatní režimy MP se zvrhnou v nahánění jednoho čtyřma. Ovšem duely si hodně užívám, hrajou to víc lidi, co to myslej vážně, a mitrotransakce a šampionskej status tam jsou k prdu.
  • Takže toho hňupa, co dělá i pro ostatní Ubisoftí hry síťový kód, pořád ještě nevyhodili? Už mě nasral u Far Cry 4 a později i coop u R6 Siege. Prostě u jiných her dáte "join" a jste ve hře, jen Ubisoft pořád neumí to, co i nezávislý vývojáři se učí jako první. Bože chraň mě od utrácení za hry od Ubisoftu.
  • TheGGG
    ubisoft šíleně lhal, když trepkal o tom, že story mod bude naprosto dostačující a samostatná záležitost a hra se tak vyplatí i lidem co o mulťák nemají zájem, no ještě že jsem to kvůli singlu nekoupil, člověk si ve story modu pořádně za všechny classy ani nezahraje a je vidět že udělali to absolutní minimum. Mulťák dobrej, ale je tam cítit ta snaha dotlačit hráče k dalšímu nákupu za reálný prachy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit