Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    ne bobe... teda pokud ti nějakých 300 let sem a tam připadá jako nic, pak jo...
  • Veskoslav
    Chápu, že nechápeš. Jednou možná pochopíš. Ještě jsi zapomněl napsat, že všichni klikají proti Tobě:)(tvými slovy +5 za 1 minutu u příspěvku, kde doporučuješ zcela odlišnou hru, ale chápu TPS, kde se máchá mečem a je jedno, co to je:))
  • Veskoslav
    Jak Legends, tak Origins jsou AAA hry. Ať už rozpočtem, provedením atd. Nebo jak definuješ AAA hru?
  • corfer
    Unity designem naprostej sh*t, Rayman rozhodně není AAA hra, Blood Dragon je přídavek k jjinak naprosto blitkozní hře a South Park jsem pravda nehrál, protože mě odpuzuje ta franšíza.
  • Rejsek
    Ubisoft dělá fajn hry, ale po čase trochu nudné a až brutálně repetitivní. Division jsem se nabažil za nějakých 130h a už jsem to asi měsíc nezapl. Což o to, za těch 800kč to byl dobrý poměr "cena/výkon", plivat na ni nebudu, ale prostě ten potenciál a prostředí jsou brutálně nevyužité..........kdyby přidali třeba jen ty blbé zombie, nakažených mrtvol tam na to všude leží dost a "zedka" snad nikdy neomrzí. *1* S nadějí vyhlížím poslední DLC. Co jsem tím ale hlavně chtěl říct je to, že pokud bude pro mě nějaká hra od Ubi stát za pořízení, bude to právě teprve tehdy, až cena sleze za podobnou mez.
  • proč diskutuješ o něčem, o čem víš prd? Proč tu lžeš? Už jsi si vyzvedl na poště PS4? *15*
  • Veskoslav
    A co South Park nebo Raymen? Blood Dragon? Perfektní hry:) Unity. Skvěle zpracovaná Paříž, horší je ten zbytek pro změnu u téhle hry.
  • Veskoslav
    Chápu. Našel sis novou zálibu. Udělat normálním konzolistům ostudu všude okolo. Daří se ti to skvěle.
  • corfer
    A že na design Ubisoft dlouhodobě se*e, s tím moc nelze polemizovat. Stačí srovnat Chaos Theory a lejno jménem Blacklist, který je pořád jedním z lepších titulů od Ubisoftu.
  • Kupte si raději Nioh než tuhle blbost...
  • Vždyť jsi Dark Souls nikdy nehrál, takže ještě větší de*il než jsme doufali....
  • corfer
    Jasně dá se to tak říct, a nebo prostě jen stačí uznat, že vysokorozpočtových titulů, kde nad designem někdo ve skutečnosti přemýšlel, je jako šafránu...
  • Veskoslav
    MP v DS je fér? Odkdy? *1*
  • Veskoslav
    Nejlepší Season má Titanfall 2:) Raději měli udělat něco na styl Overwatch, kosmetické pičoviny atd. Ale ne něco mezi skrytou lehčí verzí P2W a klasickou verzí. Tam si myslím, že cena půjde dolů, tedy pokud neudělají jako u Rainbow Season Pass Year 2 či co to je.
  • Veskoslav
    Nebo se v tom herním světe už moc neorientuješ:) To bude spíše ten zádrhel. Dobré hry vycházejí pořád, jenom se o to člověk musí zajímat a hledat ten styl a daný žánr, co má rád a vyhovuje mu. Takové šermířské souboje War of the roses (doporučuji) jsem se nenaučil doteď, takže většinou hraji lukař/kušník.
  • Hnisavec
    dalšia zbytočná hra od Ubisoftu...singleplayer nič, mikrotransakcie, pár máp a akurát súboják, ktorý bol ako doplnok v pvp v Dark Souls...aj to nedosahuje jeho fér kvality nakolko zopár vecí tu je úplne op a potrebuje nerf.
  • Kdyz si porovname objem odvedene prace na for honor a na napr. Kingdom come, kde duely pridaji casem, tak je to obrovsky nepomer.
  • nightborne
    Season Pass je všeobecně zlo, který nemám rád, ale zrovna tady je řešenej docela inteligentně - ke všem mapám i novejm hrdinům bude mít člověk přístup i bez něj, jenom si je musí hraním odemknout. Vlastník season passu to dostane o den, dva dřív, plus nějakej exkluzivní kosmetickej obsah, co mě nezajímá. Takovej přístup mi vcelku vyhovuje, když už teda musí nějakej season pass vůbec existovat.
  • Veskoslav
    Hra stojí 60 éček bez možnosti koupit levnější krabičku. Měl jsem v říjnu udělanou předobjednávku, protože fakt mě to bavilo. Soubojový systém si troufám tvrdit, že je jeden z nejlepších, co se ve "středověkých" hrách v současnosti vyskytuje. Snadný, efektivní a není to bezduché mlácení. Po prvním uzavřeném testu mě to utvrdilo, že to bude hra, co chci.

Pak ale přišlo dost ale. Zaprvé hra skokově zdražila z předpokládané ceny 1199 na 1599, oznámený Season Pass s prvky P2W (kdo má, má přístup dříve k hrdinům, rychleji expí=>rychlejší otevírání schopností=>výhoda pro platícího hráče), Ubisoft neumí udržet stabilní síťové spojení u nových her, neumí to u SP her (Unity i Syndicate zářný příklad), neuměl to u The Crew, takže tady byla taky vysoká pravděpodobnost (u 2. otevřené bety to padalo každou 3. hru), mikrotransakce v řádu tisíců KČ a nakonec to, že i když mě souboje bavily, po chvíli ta hra neměla, co nabídnout a bojím se, že více jak na 20 hodin by nemusela zabavit. A když si vezmu, že Ubisoftí hry mají nejrychlejší pád ceny snad ze všech AAA titulů, co vycházejí (nepočítám Titanfall 2 díky debilitě EA), tak stačí počkat na květen a těch 700 bych byl ochotný dát.
  • corfer
    Lidi nakupují, recenzenti chválí. Pro Ubisoft win-win situace, ale přínos takové hry je přinejlepším diskutabilní. Koncept, který vypadá jako překombinovaná sra*ka, design v singlu naprosto ubohý a multiplayer, kde většinu lidí baví jen duely. Je pravda, že jsem trošku starší hráč a zřejmě ne cílovka pro hry Ubisoftu, ale vám, komu se tyto koncepty líbí, zajímalo by mě, co konkrétně na takové hře lze ocenit. To už dnes opravdu stačí jedna precizně napsaná a odladěná mechanika, aby se hra dala považovat za kvalitní. To už dnes nikdo nechce na hrách vidět kus ruční práce i jinde než na grafice? To jsou hry vážně v takový prd*li, pro hráče jako jsem já, který chce ručně vyrobený, silný zážitek? Už se mi definitivně vytrácí herní svět před očima, když i takováhle průměrnost, která designem vypadá jako mobilní hra, sklízí úspěch po celém světě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit