Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Shugoki se ale dá poměrně v klídku counterovat, pokud tě teda nezatlačí na zeď. Z dobrýho lawbringera mám svěrač daleko povolenější, osobně.
  • TheGGG
    i k tomu může dojít, když je tam nějaký skiller s shugokim....
  • tak to radši tohle :D než japonské cokoliv
  • TheGGG
    nehrál jsem, je tam dobrý bahno?
  • TheGGG
    BTW: docela se těším na nové ghost recon, to by taky mohlo mít slušný bahno, podle těch nočních misí za deště..
  • nightborne
    Povolí svěrač? To už jsme zas u toho bahna?
  • TheGGG
    zrovna jsem dal pár duelů a musím říct, že to bylo pěkně intenzivní, člověku se rozbuší srdce, spotí dlaně, stáhne žaludek a povolí svěrač... co víc si od hry přát. Pár her navíc a dostal bych infarkt.
  • TheGGG
    ale prdlajs, bahno v BF1 je prostě topový, single v BF1 byl strašný a nic si z něj nepomatuji, ale mapa kaiserschlacht za deště vypadá fenomenálně... a první crysis už teda nic moc, hned taková první mise už působí zatraceně zastarale....
  • TheGGG
    to jo no...
  • BF1 na C3 nemá ani omylem - celkově. Podle bahna to brát je dmnce. ..
  • Battlefront s realism modem?
  • corfer
    Bahno je super.:D Hele jmenovitě, kampaň s tankem, scéna, kdy se vyjíždí z toho lesa, jak vysvitne slunce. Na ultra detaily rozlišení 2560x1600 prostě vypadá ošklivě, textury ani náhodou nejsou tak ostrý jako v prvním Crysis, shadery naprosto tristní a ani ta tesselace všude to nezachrání... Jako celek to možná vypadá dobře, ale od hry, která chce bejt vlajkovou lodí technologickýho pokroku, bych teda čekal o hodně víc. A s Crysis 3, kdy poprvé vylezeš do prostoru toho dómu, to jsi mi připomněl, to bylo naposledy co jsem si z grafiky vážně sedl na prd*l. Od té doby netvrdím, že to je špatné, ale zázrak to žádný není.
  • Ocividne nechapes v kontextu hry. Ok. Necham te v tom.
  • nightborne
    Ty hele ale For Honor má v noci taky super bahno.
  • TheGGG
    tak to asi trochu kecáš, BF1 na ultra na PC vypadá líp než cokoliv co jsem kdy hrál (a to jsem nedávno hrál crysis 3 na ultra). Tak dobře udělaný bahno jsem ještě ve hře nezažil... to není bahno, to je next gen bahno. V poslední době hodně pozoruji bahno ve hrách a i když for honor má slušné bahno a rozhodně svých 1600,- nelituji, tak bahno jako v BF1 prostě nenajdeš...
  • nightborne
    For Honor.

Jedná se o čistou multiplayerovou arénovku, jejíž alfou i omegou je provedení soubojů, a to jak technicky, tak pocitově. Tohle provedení je z obou úhlů pohledu fantastický, nevidím důvod, proč dobře odvedenou práci nepochválit =).

Podle singlu tu hru rozhodně nesuď, za nic nestojí. Což, jasně, není úplně košer, ale osobně to, vzhledem k zaměření hry, nemám problém odpustit. Zkus věnovat trochu víc času PvP, ona For Honor má poměrně strmou učící křivku a prostě vyžaduje se do ní dostat. Po chvíli možná zjistíš, že je to vlastně docela super.

Nebo samozřejmě ne - a ta hra není pro tebe. Pokud se v multiplayeru nevyžíváš, a hledáš všestrannější zážitek, budeš se skutečně muset poohlédnout jinde =).
  • On má ban na Femtu, že píše jako Wazza? :]] Vůbec, divim se, žy tyhle výstřelky na úrovni pomocný školu mu tu cenzor toleruje. Tady je vidět, jak stačí jedna černá ovečka z konzolisty.cz na pořádnej svinčík...
  • corfer
    A to mluvíme o Batllefield 1 nebo o For Honor? V každém případě obě jsem hrál. For Honor jsem hrál v singlu a opravdu jen chvíli, zkusil jsem i multiplayer. To vše na popud známého, který má velmi podobný vkus jako já a For Honor mi opravdu doporučoval.

Já jsem už jen opravdu unavený z té Ubi šablony: stačí jeden prvek a vydáváme... To je fakt rakovina herního průmyslu.:(
  • flash789
    Typicka UBI hra, uz ted plno lidi stve a nebavi a za mesic po ni nestekne ani pes, zustane jen par vernych. A tou dobou uz UBI oznami dalsi BIG hru a hype se presune tam..delaj to dobre frantici, pekne si umi hrace povodit..
  • Takže počkat rok a doufat, že to opraví jako R6 Siege. Ubisoft by měl na krabice začít dávat nálepku Early Access.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit