-
Jedna z nej zavodnich serii. Perfektne vybalancovany mix simulace a arkady (chova se to jako auto, ale nemusite byt profi ridic se super volantem). A navic ve svete plnym tuctu novych neojezdenych trati. Takze clovek hraje neco noveho a ne podvacate Suzuku a dalsi zname trate. Proste zabava na stovky hodin jak pro fanousky zanru tak i zacodni novacky.
-
To jako někdo nesouhlasí s tim, že si plánuju koupit hru? Zajímavý. Sorry démoni, stejně si ji vemu ;).
-
"tzn spíš jak arkáda" - to bude tím, že to je arkáda :)
-
Já jsem si koupil Ultimate Edition pro PC (ať v MS vidí, že i na PC se kupují hry :)) a věřím tomu, že v této hře utopím dlouhé hodiny. Z arkádových závodů mě zatím nejvíc bavilo TDU1. Crew mě moc nechytl.
Každopádně FH3 (po povedeném Forza Motorsport 6: Apex) plně důvěřuji.
Už ať to vyjde, sejdeme se na startu! -
Tak to by konečně mohla spadnout cena druhého dílu, abych to mohl synovci koupit na XO.
-
PC port koukám k dispozici za tejden a kousek... beru okamžitě, Horizon jsem konzolovým hráčům strašně záviděl =).
-
Už se na tenhle malvaz klepu. Snad bude i PC verze v pohodě....to demo by bodlo.
-
Já bych tomu dal klidně i 10/10 pokud to bude stejně dobré jako FH2, kde mám odehráno stovky hodin, podlemě jedna z nejlepších závodních her vůbec
-
9/10? u w0t m8? *_*
-
Jestli se povede PC port, tak hned kupuju. Pořádná závodní hra s otevřeným světem tady nebyla snad od TDU 1.
-
Hrál sem jen demo, ale hodně mě bavila Horizon 2, jen prostě ten všudypřítomný "offroad" a model auta alá stíhačka (tzn spíš jak arkáda) mi fakt nesedl...
-
Trefné :) No, uvidíme kolik těch bot se do krabice nakonec vleze.
-
Nepochybuju že je to skvělá hra, ale mít krabici od bot ke které existuje jen jedna jediná výborná hra mi přijde jako drahý špás...