-
Hele ty retarde, nepiš o čem kulový víš.
-
9/10 vubec nechapu, za co je ta znamka? tak 3/10 za technicky zpracovani, kde se vzalo zbylych 6 mi je zahadou
-
tak "dohrano", ale nejsem si jistej, jestli tuhle tupou grindovacku vubec oznacovat za hru
ani jsem si toho nevsim, ze je vlastne konec, musel jsem si to vygooglit
a to jsem si myslel, ze to jediny na pc chybelo, ne, vazeni, nechybelo ani toto -
to bych se na ne vykvak delat jim reklamu ZDARMA a jeste si nechat diktovat jestli se nahodou to lambo nebude moct ve hre rozbit udelat to jak v GTA jine nazvi aut a nechat otevrenej mod at si tam original znacky da ten kdo chce
-
Vážně? Ale co bereš jako ten tvůj cheeseburger? Já bych to pojal jako celkovou zábavu na mém PC, tudíž možnost koupit si ten cheese který chci tam kde mi to vyhovuje, na platformě která je pro mě vhodná, ne že budu muset mít origin a steam a gog a msstore a uplay a na všem řešit registraci, aktualizaci, shánění přátel dohromady abych mohl hrát i s nima atd. atd....když chci ten cheese doma tak taky nejdu pro bulku do alberta, salát do lidlu, maso do globusu a omáčku do penny *7* 8zu
-
http://www.imagehosting.cz/?v=lolizon.jpg
-
to je ta jejich universal windows platform, to bude nakej virtualni stroj, aby slo snadneji portovat aplikace/hry
proto v tom je vsechno, minimalne zatim, naprd
asi jak android naroubovanej na linux, taky zbytecne zere systemovy prostredky za cenu snadnyho portovani java aplikaci na telefony ruznych vyrobcu -
Zrovna tady tím dávají do rukou střelný prach všem pirátům, protože v tuto chvíli je chápu. I když se mi krást hry opravdu příčí, tak prpostě vím, že příští hru od Microsoftu si nekoupím, pokud nebude možno si jí předem vyzkoušet. Nemůže prostě projít firmě, aby si za hru řekla 2200 a ta hra se z 10 pokusů spustila jednou. Naštěstí když se rozběhly stránky podpory, tak nebyl s refundem problém. Ten comeback na PC platformu se M$ moc nedaří a pokud takto půjdou dál, tak ani žádný comeback nebude. Doteď nechápu, proč se hra ještě spouští v nějakém speciálním okně.
-
V Digital Foundry instalovali dva dny, nakonec museli reinstalovat windows (
3:57 - 5:15). -
Tak jsem koupil PC verzi přes ten jejich úžasnej store a hru prostě nerozjel i když splňuji všechny doporučené požadavky. Hra prostě po zapnutí hned spadne. Navíc když se mi jí podařilo 1 z 10 pokusů zvolit, tak z nějakého mně neznámého důvodu používá pro přehrávání reproduktory monitoru, místo systémových reproduktorů, který používá celý zbytek systému. Tady se zas něco Microsoftu podařilo odladit. Refund jsem na stránkách Microsoftu nenašel a support page Microsoftu háže An error occurred :D
Ještě že ujsem platil přes PayPal a hodil požadavek na refund tam, opět se mi potvrdilo, že od Microsoftu opravdu hru (nejen) ne (alespoň na PC) *10* *16* -
OMG to ti musím fakt napsat, že jsem to psal pouze jako reakci na to, jak jsi zareagoval? Nesed si na vedení.
Jinak koukám, že ti to nemá cenu psát ani s důkazem. Se laskavě ještě jednou podívej na to video, vezmi v potaz, že je to beta a jede mu to v 50-60fps na ultra detaily s 8 MSAA. Což má od těch tvých low setsakramesnky daleko a tím jsi panáčku začal, takže se to nesnaž otočit oproti mně. Ptž, jestliže máš HW takovej, jakej jsi napsal a nejedi ti beta přibližně tak, jak v tom videu, tak je něco špatnýho na tvé straně. Nevím, jak líp ti to vysvětlit, když ti ani video nestačí ... -
Jacku s tebou je sranda :)
1. Licence Windows 10 po upgrade z W7 nebo W8 je OEM, není to žádný trial. Navíc původní licence ti zůstává (v případě, že původní licence byla krabice, můžeš ji dokonce použít na jiném PC).
2. Co je konkrétně ve Win 10 na hlavu postavené? Jedinné, co trochu prudí, je přesunutí některých nastavené do jiné aplikace. Nicméně, kolikrát to nastavení člověk potřebuje?
A EDGE není sice zázrak, ale oproti IE (který mimochodem ve Win 10 stále je) je to skvělý prohlížeč, hlavně co se dodržování standardnů týče. Nicméně neznám nikoho, kdo by IE nebo EDGE dobrovolně používal (já musím, dělám i webové aplikace a musím je otestovat i v těchto prohlížečích) -
Chlape, ono taky záleží na jakém nastavení se hraje. Pokud zapneš simulaci, vypneš asistenty tak je to hned jiný kafe než ve videích. Srpna sice pořád arkáda ale už ne jako wipeout.
-
GoG je jediný co mi nevadí, nepotřebuješ klienta .... je jen volitelnej
-
tosi vyřiď se Singerem (ČNB) že nám pořád devalvujou korunu vůči Euru. Od tý doby co s tím začly cdeny vylezly.
-
pro Jack:
On snad někdo používá IE, nebo Edge? :D
Drtivá většina lidí stejně nainstalzje jinej prohlížeč -
O tom sem taky četl někdě to stejný s vizuálnim tuningem u novějších aut.
-
Jak je vidět, moc vyrovnanej člověk nejsi... Btw co je nefunkčního na tom prohlížeči? Už ho pár měsíců používám bez problémů.
-
Vis o tom, že model poškozeni vlastně autoři hry vůbec nemají ve své reziji a ze záleží na automobilkach, zda to dovolí (nedovolí)?
-
Docela bych se zasmál kdyby vám tu trial verzi za pár měsíců vypli ( jako že vyzkoušeli ale je čas taky koupit) *1*
Vždyt je to úplně na hlavu postavené ( hlavně že tam je nefunkční sraččka IE EDGE lol)