-
Pokrok a pokrok - spíš nucenej pokrok ono by to bylo na Win7/8 ale lepší je udělat novej krám Win10 a přihodit podporu DX12 ( jo jasně nikdo nás nikam zatím nenutí... zatím!)
-
Vůbec ne. Mapa je podobná jako v Rivals. Za 3 minuty projedes od oceánu a pláží, pres louky a město az k deštnému pralesu a zakončiš to poušti, ktere nemůže chybět oáza .) je to nereálný, ruší to a líbilo by se mi to kdyby ta mapa byla 10x větší. Takhle to nedává smysl a přestože jsem si pral variabilní prostředí, tak ted bych dal vše za to aby zase udělali jen jeden vegetační pás jako v předchozích dílech.
-
njn pokrok nezastavíš.. v Trabantu by jsi v zácpě taky nechtěl trčet..
-
Jj v tomhle směru jsem dost pozitivní. :)) Hate mi holt nic neříká a na všem se spíš snažím najít něco dobrýho. ;) A zrovna u téhle hry ani moc hledat nemusím.
-
A co je v dnešní době na Windows store nefunkční? Nákup proběhl v pohodě, preload spustili včera a v den vydání se bude hrát. Cena je sice úlet ale je to daň za play everyhere, kdo na to nemá může počkat na slevy. Někomu vadí že je to pouze na Win10 ale to vážně chcete používat 7 let starý os věčně zvlášť když je upgrade zadarmo?
-
Bohuzel nezda. *9*
-
Souhlasim byl bych raději kdyby Microsoft prodával výhradně na Steamu, Quantum Break tomu bohužel ale nepomůže ta hra je sračka, takže se toho stejně moc neprodá...a oni to vzdají. Ale mě osobně vadí i Origin a GOG, uPlay. A jak tady Bob píše že nejsou penízky tak sice na MS je to předražený ale ono ani na tom Steamu nejsou hry nový hry zrovna levný, stačí kouknout na rozídli cen krabicovek s cd-klíčem u nás a cenu digital.
-
Toto...toto musi GTX 970 zvladať s prstom v r*ti a druhym sa bude šparať v nose, to si len prihriaty hriankovači myslia, že toto je pekna grafika :D :D :D
-
Škoda že Win10 only a to je všechno *11* *12*
-
Ne ale FH3 *3*
-
Moc se vás na startu asi nesejde když blbá ''standard edition'' stojí skoro 2 litry a slevní to (možná) až vyjde FH4...
Kdyby +/- 1200,- tak koupím, ale tohle je výsměch a vy blbečci je ještě podporujete... *6* -
chceš kvalitu, hraješ na PC
-
za co ty mínuska?
-
tak si počkej na další vyplatu/sociální davku/kapesne misto brečeni na forech.
-
Na druhou stranu je hezký, že se tu vyskytuje i někdo, kdo neni žlučovitej herní dědek, kterej na všechno píčuje už 3 měsíce před vydánim.
-
Na nejnižší detaily, co? Taky mám GTX970 mimochodem...
-
Tak určitě *15*
-
Já myslím že na nic útočit nemusí. Jak psal kolega na jiném webu.... Chceš cheesburger? Jdeš do mekace, Chceš forzu koupíš na storu...
-
Naprostý souhlas! Jednička famózní, dvojka na x360 katastrofa. Taky moje poslední hra na xbox. Pak nastoupila ps4. A nyní PC
-
Beta mi jede na GTX 970 v 4K 60 fps, takže np *3*