Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne. Win10 mi šlapou bez problémů, nabíhají rychleji, byly zdarma a tak jsem s nimi spokojen. Problém mám opravdu jen s tím hloupým, nepřehlednym obchodem.
  • vzhledem k tomu, ze to je prakticky jedina hmatatelna zmena, dx jsou pro ne exkluzivni nasilne, tak se da tvrdit, ze mas problem primo s win10
  • Pointa je v tom, že kvůli ovladači a rozhraní preferuju xbox, ale tuhle generaci je PS lepší ve všem ostatním s výjimkou zpětný kompatibility, která by byla relevantní v případě, že by na xbone bylo něco víc než remastery, pokračování starých sérií a multiplatformní tituly v horší kvalitě. I pitomý Diablo běží na PSku ve 4 lidech dle očekávání plynule. Na xbone ne.
  • Než příště někoho osočíš ze lhaní, tak nejdřív toho člověka líp odhadni. Nejsu žádnej 20-ti letech suchar co chce být zajimavej a tak vymýšlí pí*oviny:
    http://www.imagebam.com/image/8b9f60505809878
    Mám poslat i foto s cedulkou ''wb'' kde bude vidět moje PC, TV (55'', dedikovaná jako monitor), všechny moje konzole, rodný list a i preferovaný toaletní papír? *7*

Já nejsu žádnej mistr ''stavitel'', to bylo jen abys věděl že mý PC jede na 100%. Přečti si tu první větu znovu.
    Dál ty tvý srance rozebírat nebudu, jen zopakuju, že když někdo hlásí jak mu něco jede v ''X rozlišení / Y framerate'' tak se to automaticky bere jako max. detaily a stabilní framerate po celou tu dobu. Co to má za smysl? Říkat že hra mně jede v 60fps a přitom se omezovat v herních funkcích abych toho dosáhl, natož se nezmínit o děsivých propadech to je celkem k smíchu...

Tvoje myšlení rovná se tomuhle: ''Mám v té hře čupr kůl zbraň, akorát ji nesmím používat, protože ty tuny 3D částic co z ní lítaj udělaj z té hry slideshow, jo a taky nesmím na tu část mapy kde jsou ty tuhý monstra, páč tam mně můj PC háže BSOD, ale jako můžu říct pohoda 4k/60fps!'' Už to chápeš? *16*

P.S. 4k/Medium vypadá určo hůř než 1080p/Ultra.
  • Ale co bys tím vyřešil, fajn, sešrotuješ auto, to se ti zresetuje a jedeš dál. Zbytečné zdržování alespoň v otevřeném světě. Jó v závodech, tam bych byl pro.
  • Jakmile jsem viděl, jak se ty auta chovají, okamžitě se mi v kapse nepropustně zavřela peněženka. Tohle prosím ne. Prosím normální arkádu. Proč ne třeba trochu povolit parametry modelu z Forzy Motorsport, a pustit to na silnice v otevřeném herním světě? Moc těžké? Nešlo by to hrát na konzolovém gamepadu? Nešlo by to hrát po lobotomii? Vážně nerozumím.
  • Zagro
    Nedá mi to ještě nezareagovat. O nejnižších detailech si zde psal jako první ty, takže nevím, co to pořád meleš za kraviny a podívat se na konec videa se ti asi taky nepodařilo. Jinak bys věděl, že vše je nastaveno na max, takže ultra/high + 8MSAA. Takže když si ten MSAA odmyslíš (což jsi stejně nechtěl použít), tak máš 60 FPS na HIGH jak nic a většinou i na ULTRA. Takže ano, Forza v betě je na GTX 970 luxusně hratelná. A pokud tu kartu máš doma, tak si to můžeš sám ověřit. Ale dle tvých řečí to spíš vypadá na velkýho lháře.
  • Zagro
    OMG bylo tam 28 - 32 a v pre race je to naprosto jedno a taky jde o betu, tak co na tom nechápeš, ty profesionální montére PC. Raděj ti ani nebudu psát, kdy jsem se já poprvé podíval do útrob PC, protože to nemá žádnou relevanci. PC musí umět složit i cvičená opice, pokud se jen trochu o elektroniku zajímá. Raděj se znovu podívej na výše postnuté video, ať se zde znovu neusvědčuješ ze lží. 42 + fps na max detaily v nejnáročnější scéně v betě, bude bez problému 60 fps při medium detailech. A pokud člověk hraje s pohledem z kokpitu, tak má 60 fps i na max detaily. Chápu, že se máš asi chuť hádat, ale zde máš jaksi smůlu, viz. video. Tak čau, montére :D
  • Ale vždyť má pravdu, chci mít možnost výběru (ale tu koupit / nekoupit) a koupit to tam, kde mám hlavní knihovnu, tedy na Steamu. Už mě nebaví, jak má každý potřebu si zakládat svůj vlastní obchod a pak máš hry rozhozené na deseti klientech. Používám Uplay kvůli AC a FC a jinak Steam, na GOG mám pouze Zaklínače, ale už i to mě štve. Origin ignoruji od počátku. Navíc mi přišlo, a nechápu proč (samozřejmě nenažranost vydavatelů...), že hry za poslední rok zdražily v řádu stovek, dříve nebyl problém koupit novinku jako GTA V za 800-1000. Teď se to srovnalo s konzolovými cenami a to se dolar v podstatě nehnul za posledních pár měsíců. Od srpna 2013 jsem za hry dal cca 30 tisíc, ale momentálně jsou některé tituly za ceny, které já prostě platit odmítám.
  • Což je v naprostém pořádku, hraj si na své preferované platformě. Mě toho nabízí více Xbox, takže jej koupím místo novýho PC.
  • Recore a Quantum Break jsou po zásluze propadáky a nebejt to exkluzivní tituly, už teď by se o nich nemluvilo. Super byl Project Spark, ale ten zabili, takže kromě Halo, Forzy a Gears zbývá Sunset Overdrive, Red Dead Redemption z 360 a možná Scalebound až vyjde. Nemam rád Last of Us, Uncharted, infamous atd. a stejně je toho pro mě víc na PS4.
  • i7-4790K@4.6 GHz a RAM 16GB DDR3 určitě není ořezávátko. Žádná havěť (stačí mít vyšší IQ než žárovka), počítače (nejen svoje) skládám/instaluju/spravuju už 15 let... Stačí?

Hele, těch 20 fps v pre-race je opravdu k smíchu... Když napíšeš 4k/60fps tak to má znamenat stálých 60 fps (+/- 5) za všech okolností na nejvyšší detaily (mínus AA který není ve 4k potřeba) a ne ''Jóóó synku, když nezměníš kameru, nepojedeš na těchhle tratích za těchhle podmínek,a přežiješ 20 fps v menu tak je to fakt >skoro< 60fps''.

To bych taky mohl říct že hraju třeba Rise of the Tomb Raider ve 4k a plynulých 60fps když se budu koukat jen na oblohu nebo do země... *3*
  • Odulin
    Tak tohle mám už myslím za sebou. Podle mě jsi jen frustrovaný z toho, že mám radost z věcí, ze kterých ty ne...jinak si nedovedu vysvětlit tvoji první reakci. To je vše. :)
  • Osobně nemam problém s win10, ale spíš s tím jejich obchodem
  • nejakej model poškození (alespon zjednodušený) by tam mohl být aby lidi nejezdili jako prasata. nerikam že si mate poškodit tlumiče nebo kola když najedete na vymol se sportovním vozem nebo dodavkou, ale v 200 km/h čelní naraz do stromu by mela být konečná
  • čím driv se naučís kritickemu myšlení, tím líp
  • Zagro
    Proč na nejnižší? Jestli ji máš a disponuješ i kvalitním procesorem a dostatečnou ram, tak ti to taky musí jet v pohodě. Samozřejmě nesmíš mít zasekaný PC kdejakou havětí. Na max detaily to jede s pohledem z kabiny 50 - 60 fps. Takže na high až medium 60 fps bez jedinýho zaškobrtnutí.
  • Zagro
    Nemám důvod si to cucat z prstu a taky dokážu pochopit, že zde dostávám od dětí - jen kvůli tomu, že doma nemají dostatečnej HW. Ale na to, že byste měli být inetová generace, tak to s váma vypadá dost bledě, když neumíš ani použít google.

Takže ještě jednou speciálně pro tebe, takhle hra je v pohodě hratelná ve 4K na GTX 970.

https://www.youtube.com/watch?v=fRQmbNMyHHQ
  • https://www.youtube.com/watch?v=bcalOq93c8A

Ukaž mně open-world závodní hru s lepší grafikou než má Horizon 3 na PC. Nemůžeš? Si myslím...
  • faitheater
    U FH3 se nebojím, že bych dostal nedodělek nebo krátkou hru.
    To, že ty na to nemáš ještě nedělá z ostatních blby... blbečku :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit