Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I já musím s recenzí souhlasit - skutečně vše, co zaznělo, je pravda. Forza 5 je první závodní hra (hrál jsem i 4 a Horizon), která mě donutila vypnout všechny asistence a fakt si užívat auta a rozdíly mezi stylem jízdy jednotlivých modelů (aneb s Jaguarem XKR na plný plyn jen po rovince, případně brzdit znamená nekontrolovat auto).

Pro mě dvě zásadní novinky na Forze 5: Drivatar (netřeba komentovat) a vibrace v triggerech (kdy vždy bezpečně vím, kdy už nebrzdím efektivně, případně kdy jdu do smyku).

Pokud Forza 6 přinese víc aut a tratí, budu plně spokojen. Pokud přinese i další novinky (den a noc, počasí apod.), je to na hodnocení 11/10.
    • tohle na PC máme už snad 10 let, sec, kouknu ti do svý složky SIMULÁTORů (nikoli arkád)
      - GTR 2
      - GT Legends
      - Race On (Race07)
      - TDU 2

a to sem jich už pár smazal
      • pak tam mám taky hru KSP, radši ani nezjištuj o co de :)))
        • Dva detaily:
          1) Na co konkrétně z mého příspěvku reaguješ?
          2) Já netvrdím, že na PC nejsou kvalitní závodní hry, já jen říkám, že Forza 5 je první, která mě zaujala a baví natolik, že jsem vypnul asistence.
  • zrejme novej herni zanr, pay to grind *6*
    • Doufam, ze treba nedojde k tomu, ze budou u her casem jeste navic vyskakovat ty stupidni reklamy jak na mobilnich hrach a tak. Prachy fakt dokazou dost veci zk*rvit. A co se zbytku tyce, zatim utracet nikdo nikoho nenuti, ale cim vice lidi toho bude vyuzivat, tim vic to do tech her budou cpat, az to bude zcela normalni. Trosku katastroficky scenar je ten, ze nakonec movitejsi budou ve hrach opravdu zvyhodneni a zbytek jim bude delat zradlo, takovy maly odraz realneho sveta. Trosku jsem se zahloubal, ale uplne nerealne to myslim taky neni. Uz ted si hraci stezuji na stoupajici komercializaci.
  • BookerDeWitt
    Skvělá recenze. Forzu 5 už hraji nějaký ten pátek a se všemi nedostatky a hlavně pozitivy se stotžňuji. Obzvlášť s Drivatar! Díky němu dostává závodní hra jako je Forza nový rozměr a je to přesně to, co mi u závodních her chybělo. Člověk se nikdy v závodě nenudí. Kolikrát se z vtipně působící kolizi i nemálo zasměje, většinou samozřejmě ale spíš naštve, jenže to k hraní přece patří a hráč si díky tomu dává většího majzla, stejně tak se musí víc snažit. Forza je prostě TOP ve svém žánru!
    • co myslíš temi vtipne pusobicimi kolizemi?
    • "Forza je prostě TOP ve svém žánru!"
      Promiň ale musím s tebou nesouhlasit, tedy pokuď tím myslíš na Xbox One potažmo Xbox 360 tak ano je "TOP". Co se týče ostatních platforem tak na PS4 vyjde Drive Club a určitě nové Grand Turismo ty mohou Forzu srazit ale také nemusí. A co se týče PC? Assetto Corsa, Project Cars (ano vím bude na konzole), Live for Speed, rFactor.
      • risa2000
        Takže, protože možná časem vyjdou hry, které možná budou lepší, tak to není TOP?
        • Ne neni, a nejen protoze vyjde ale protoze uz jsou to ze nevyjmenuju celej seznam neznamena ze neexistuji, ale pockat pro konzolove deti vlastne co nevyslo na krabicku neexistuje. Pokud hra vychazi jen na jednu platformu nemuze bejt top na vsech. Precti si znova prispevek na kterej reagujes a pak se snaz.
      • Srovnavat rFactor nebo live for speed s forzou nebo GT to uz chce hodne odvahy. Rfactor je technologicky nekde pred 10 lety , mozna je to simulator, ale ta komplexnost forzy nebo GT je uplne nekde jinde. Proste to cele drzi pohromade , kdezto Rfactor je takova slepenina vsech moznych i nemoznych modu. A to jsem primarne PCkar , ale kdyz sednu k PS3 a GT6 tak nic takoveho se na PC ani neblizi. Asseto je pekne, ale zatim v zacatku , Cars to je snad az za rok ne ?
        • Vcem je ta komplexnost oproti ostatnim hram? To ze musis zaplatit 1500kc za hru a pak jeste utracet za auta ktere tam jsou ale jaksi neak zamcene? To ze si muzes upravit auto? pohrat si s nastavenim aerodynamiky, pozdvozky, brzd atd? A nezalezi tolik na graficke strance ale na pozitku ktery pri hrani mas.
    • oktavius66
      Sice to sem nepaří, ale zeptám se jestli mohu *4* ? Jaké jsou tvé pocity z Xbox ONE ? Jsi spokojený nebo naopak lituješ že sis nekoupil PS4 ? Předem díky za odpověd... *3*
      • kdyz si chrochta pri hrani nove Forzy, tak asi zatim nelituje ani trochu. *5*
  • "8? No budiž, nechť flame započne!"
  • stejnak nejlepší je Forza 2 :)
  • Á jé, 8/10? To se lidem nebude líbit....
    • Jack1947
      Nelibilo, respkt me vyjadreni. *15*
    • Koho to zajímá?
    • Hele, co máš za problém? Máš strašnou chuť se ke všemu vyjádřit, ale zároveň nemáš vůbec co říct, tak prostě aspoň zkusmo napadnes hodnocení. Stejně jak ten trouba pod tebou. Fakt nemáš nic lepšího na práci? Tak aspoň okomentuj tu hru, řekni co si o ní myslíš nebo co si myslíš o textu recenze... Ale tohle je fakt slabota
      • Pokud si laskavě přečteš poslední recenze týkající se hlavně xboxových exluzivit, tak zjistíš, že lidi napadají hodnocení hry už jen z principu, protože je se*e, že to někoho baví a sepíše celkově kladnou recenzi a na to jsem narážel.
        Nenapadám hodnocení hry, jelikož to nemám zapotřebí, protože si logicky domyslím, že recenze je subjektivní a tedy každý člověk by použil jiné hodnocení hry...
        Taky mně laskavě nepřirovnávaj ke kolegovi pode mnou...netapetuju tady diskuze jak na běžícím páse. A abys teda měl radost, jediné, co napíšu, aby se této hry nějak týkalo je, že závodní hry nehraji...
  • Jack1947
    Hate prosim, ve velkem 8/10 za nejvetsi selhani XBONE? HATE very much...
    • Možná po doplnění interpunkce mi ten komentář bude dávat smysl...
      • Jack1947
        NepruĐ. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit