Přejít na výpis diskuzí
Fotka prototypu PS4 ovladače odhaluje zbrusu nové funkce
15.2.2013 | Adam Homola
98 příspěvků
-
Jak jsi z toho obrazku vydedukoval kamerky by me zajimalo..
-
S tim dokonale padnoucím do ruky bych teda nesouhlasil, a neni to jen nějaký subjektivní dojem, ale vim, že spousta lidí upřednostňuje z ergonomické stránky spíš ovladač od X360, i když hrají na PS3. Dualshock by měl být u PS4 nějak víc zaoblenější, protože ten tvar už je opravdu spíš zastaralý a určitě tam rezerva z hlediska ergonomie je.
-
Já bych chtěl vodotrysk *13*
-
Vypada to, ze ten dev-kit ma na kazde strane kamerky pro snimani pohybu, coz by mohlo naznacovat, ze budou zabudovane i v kazde ps4.
-
bingo!
-
Tak to mam výhodu že jsem ztratil čuch, nechtěl bych cítít asi tak 3/4 her který hraju :D
-
Já doufám ze se tento desny gamepad promeni v krasnou klavesnici *1*
-
A jelikož jsem si nevšiml tlačítek "Start" a "Select", tak předpokládám, že se budou naťukávat z toho displeje. Cool.
-
Je fakt ze soucasnej ovladac je temer perfektni. Ale kdyby ho nejak neupdatovali, byli by hrozne "zaostaly"...
-
Tak to se těším až budu hrát něco jako Metro a pokoj my bude smrdět zatuchlým kanálem. *3*
-
Mno pokud mi to nebude umet udelat čaj a vyluxovat, tak mi příjde, že každa změna odproti sixaxisu může bejt jen zhoršení. Příjde mi jako naprosto dokonale optimalizovaná,ergonomická a precizně mechanicky i elektronicky provedená věc. Lehkej, bezdratovej ovladač s bezvadným signálem(stěna-nestěna), padnoucí do ruky(dokonalost), s výdrží spousty hodin(12?). Ani nevím jestli stojím o integraci move, micro, touchpadu nebo něčeho takovýho. Snad to nebude jen změna pro změnu.
-
Ps4 by vyrazne prospela zmena ergonomiky ovladace ktera se nemeni uz od PS1. Uz jako dite me z ps2 padu po par hodinach urputneho pareni proste bolely ruce.. To se mi u x360 padu nikdy nestalo. Takze to bych vazne ocenil *4*
-
ano, hry na PS4 budou moct pomocí nového ovladače hráči zprostředkovat i pachy přes tento pachový ventilátor...
-
tak ta svitici zadni plocha rozhodne vypada jako nahrada Move a je to i logicke ms bude mit kinect sony musi taky
-
jojo, vypadá na nějaký větráček , co tě bude chladit, když budeš v zátěži.
-
myslíš ty dírky, o kterých se píše v článku?
-
a ta "doura" mezi pačkama je na foukání vlasů nebo...?
-
Tak to doufám, že se design změní, protože takhle to vypadá jak takový ty Logitech gamepady za 149Kč *15*