Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Když sem hrál u kamaráda na PS2 tak i u DS2 sem si stěžoval, že mě z analogových páček u FPS bolí palce.

U X360 mi ovladač krásně padl do ruky. Samozřejmě sem se na tom musel naučit, ale páčky se mi tam drží o dost líp.
  • Spades
    Právě u FPS máš jeden palec furt na levé páčce, takže je dán tak, kde bys měl palec v klidové poloze.

Druhej palec cestuje mezi páčkou a tlačítkama, takže už není tak důležité kde je páčka a kde tlačítka.

Zatím nejlepší ovladač byl myslím od MADCATZ, kde se dala páčka s křížem přehazovat a ergonomicky by ludělán jako X360kovej. Tento ovladač se vyráběl jak pro PS3, tak X360.

Nejlépe by asi udělali, kdyby dovolili na PS4 a X720 oba ovladače. Stejnak oba mají stejný počet tlačítek, tak bych hrál s jedním na obou konzolích. Jenže na to jsou obě společnosti moc namyšlené...
  • Umaroth
    To je tak smutné, nemám sílu ani slov.....
  • To bylo dobrý! Nejseš ty náhodou nejchytřejší na světě?!
  • Spades
    Hlavně ty páčky... Neříkám, že xbox to má ideální, ale je to lepší jak ten PS kostilam.

Nejlepší by bylo dát páčky nahoru a kříz i tlačítka dolů.
  • Nemáš náhodou místo rukou párátka? Můj pětiletej syn na něm hraje X hodin týdně a nikdy nebrečel....
  • ok, pro medvědí tlapy je Xboxový fajn, ale to vás neštve ta hmotnost??? Je to těžké jako velrybí přirození! Včera jsem hrál s tím včera asi 3 hodiny SC: Conviction a brečel bych z toho. Navíc ta blbá baterka dole tam překáží a taky přidá pár (kilo)gramů. Navíc jsem zvyklý na DS3 a rozložení padů mě značně iritovalo a nemohl jsem nic trefit(nepřesné) - což jsem nečekal, jelikož na PS to jde jako po másle. Mám doma i drátový Xbox ovladač k PC, ale jak jsem přešel k DS3, přišel mi daleko lepší na úchyt i ovladatelnost - je to o zvyku. Pokud na to mněkdo hraje 2h týdně a ještě to střídá s xbox ovladačem, je jeasné, že si nezvykne. Je fakt, že mám asi menší ruce, ale vše je v dosahu, je to alespoň 2x lehčí a i pady se mi zdají kvalitnější(myslím v krutu). Je to ale hodně individuální, takže se bojím, že díky novým "funkcím" bude DS4 moc velké a moc těžké :(. Jediné, co mi hodně vadí, ať to bude jak to bude, je přítomnost SHARE tlačítka. Vím, že ho nebudu mačkat, jelikož nepotřebuju na FB a všude jinde do světa troubit, kolik jsem dal hedšotů, sdílet trofehje, videa, či fotky. Takové věcy se přeci dají dycky zmáknout přes menu, raděj, ať se dá komunikovat a používat to jako Skype, včetně konferencí, kdyžuž nějaké "sociální fce" tam být musí. No uvidíme, nadávat můžem, až to budem mít v ruce a odzkoušené :).
  • Konzolovy ovladac - rakovina pc hrania. Next gen hardware ale ovladac este z PS1.
  • Já si třebas nedokážu představit hrát s analogama křížem, to je věc co mne u xbox ovladače rozčiluje :D
  • calwin
    http://media.tumblr.com/tumblr_m4tl5wIxV31qj9xud.jpg
  • Takový Gamepad neodsuzuji, ale pro mě bude vždy starý dobrý Dualshock číslo 1.
  • Ja ho pouzivam jen na R2, na plyn pro gran turismo :-).
  • Protože se to většině lidí líp drží?
  • Nejak nechapu tu vyhodu u fps. Kdyz hraju fps, mam oba palce na packach a ukazovacky na l1/r1 a nevidim zadnou vyhodu v asymetrickem drzeni, spis naopak.
  • Malleth
    Tak to asi zkusim. Jako není to zas takovej problém, ale na GTA5 se to bude hodit.
  • Nepada, jsou mechanicky dobre udelany, nacvaknou se a pevne drzi. Prodavaji se i v cele sade s gumovymi cepickami na analogove packy, aby mely konkavni tvar.
  • hehe:)
  • aneb http://1.bp.blogspot.com/-lz7mQJcLCiU/UQwhGsHqVFI/AAAAAAAAAsM/vPKVN_wAcFs/s1600/dualshock3-aintbroke.jpg
  • Položíš si to na klín a máš po zapařenejch koulích:D...
  • Bohužel bez vlastní zkušenosti,ale aspoň zprostředkovaně.

http://www.youtube.com/watch?v=MKq1wkKfdNQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit