Přejít na výpis diskuzí
Fotka prototypu PS4 ovladače odhaluje zbrusu nové funkce
15.2.2013 | Adam Homola
98 příspěvků
-
Však je to jenom prototyp...! To se může ještě několikrát změnit tak nevím co furt řešíte...
-
Že není zapotřebí měnit něco, co funguje a že praktičnost > estetika?
-
Ja tu odezvu naopak vitam,vyrost sem na robustnich gamepadech,DS mi nesed uz u PS1. Hlavne triggery sou tam podle myho nazoru opravdu blbe reseni,4 v podstate identicky tlacitka po strane zadny stastny reseni pro me. Me se na to nechtelo zvykat,takze i ted mam k pccku pripojenej xbox360 controller. Ale je dobry,ze si clovek muze vybrat ze dvou celkem odlisnejch modelu a zjistit,co mu sedi vic.
-
Čo na to povedať:
http://imageshack.us/photo/my-images/560/ps4controller.jpg/ -
Co je natom smutne, vdaka tomu ovladacu su hry dnes tak tupe ake su. Press X to interact. FPSka strikne take ze sa vsetko objavi pred tebou aby tema packama to mohli vobec zamerat.
-
No z poslední doby ani ne, naposled ME3 a tam by nes ovladač stačil, ještě bys měl jedno tlačítko navíc.
-
To jsme zvědav kdo bude během hraní koukat na lcd na ovladači když je potřeba se soustředit na hru.
I když hodně her pozornost již nevyžaduje. -
Pěknou reklamu xboxu jsi udělal, ale mě tu přednosti xboxu říkat nemusíš já si koupil PS3 a koupím PS4. Já tu mluvím o hamatným ovladači pro PS4 který je dělaný jak pro důchodce
-
asi jsi toho moc nehrál, co? :D
-
Že kastlík na baterky má bý MEZI prstama, ale co už. Furt máš kabelovej ovladač. Na PC se stejnak bezdrátovej blbě připojuje.
-
Zkoušim nejrůznější držení ale prstama do baterek nenarážím....
-
No já ti nevím, ale ten ovladač je opravdu menší jak můj xbox...
Hrál sem na PS3 a ten ovladač není tak super do ruky jak u X360. Když chytnu levou páčku a tlačítka, tak krásně padne do dlaně. Když hytnu oba analogy, tak už moc ne, ale furt lepší jak u DS3, kde mám prostě mezi dlaní a ovladačem vzduch, což mi u hraní docela vadí. Ten ovladač mi připadá jak dělaný pro mále dítě. Přecejen japonci maj menší ručičky. -
Ano to je přesně ten důvod proč by se žádný vývojář neměl ptát prostého lidu na jeho názor. Vždy ho napadne nějaká blbost
-
Nechápu k čemu je potřeba tolik tlačítek, když dnešní konzolové hry by šly hrát v pohodě na Nes ovladaču.
-
podivej se do kalhot, hranatý se blbě drží!
-
Doufám že ty nejsii většina lidí. Kdo hce proboha ovladač co je větší než celá onzole
-
Ne.
-
mne osobne tiež prekážal... čo je na tom také divné?
-
Že ti překáží kastlík na baterky? Jak to proboha držíš?
-
Ten design (vzhled, ne ergonomie) PS ovladacu imho vypada porad hrozne.