Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však je to jenom prototyp...! To se může ještě několikrát změnit tak nevím co furt řešíte...
  • Že není zapotřebí měnit něco, co funguje a že praktičnost > estetika?
  • Ja tu odezvu naopak vitam,vyrost sem na robustnich gamepadech,DS mi nesed uz u PS1. Hlavne triggery sou tam podle myho nazoru opravdu blbe reseni,4 v podstate identicky tlacitka po strane zadny stastny reseni pro me. Me se na to nechtelo zvykat,takze i ted mam k pccku pripojenej xbox360 controller. Ale je dobry,ze si clovek muze vybrat ze dvou celkem odlisnejch modelu a zjistit,co mu sedi vic.
  • Fallon
    Čo na to povedať:
    http://imageshack.us/photo/my-images/560/ps4controller.jpg/
  • Co je natom smutne, vdaka tomu ovladacu su hry dnes tak tupe ake su. Press X to interact. FPSka strikne take ze sa vsetko objavi pred tebou aby tema packama to mohli vobec zamerat.
  • No z poslední doby ani ne, naposled ME3 a tam by nes ovladač stačil, ještě bys měl jedno tlačítko navíc.
  • Keyz
    To jsme zvědav kdo bude během hraní koukat na lcd na ovladači když je potřeba se soustředit na hru.
    I když hodně her pozornost již nevyžaduje.
  • Pěknou reklamu xboxu jsi udělal, ale mě tu přednosti xboxu říkat nemusíš já si koupil PS3 a koupím PS4. Já tu mluvím o hamatným ovladači pro PS4 který je dělaný jak pro důchodce
  • ucho
    asi jsi toho moc nehrál, co? :D
  • Spades
    Že kastlík na baterky má bý MEZI prstama, ale co už. Furt máš kabelovej ovladač. Na PC se stejnak bezdrátovej blbě připojuje.
  • Zkoušim nejrůznější držení ale prstama do baterek nenarážím....
  • Spades
    No já ti nevím, ale ten ovladač je opravdu menší jak můj xbox...
    Hrál sem na PS3 a ten ovladač není tak super do ruky jak u X360. Když chytnu levou páčku a tlačítka, tak krásně padne do dlaně. Když hytnu oba analogy, tak už moc ne, ale furt lepší jak u DS3, kde mám prostě mezi dlaní a ovladačem vzduch, což mi u hraní docela vadí. Ten ovladač mi připadá jak dělaný pro mále dítě. Přecejen japonci maj menší ručičky.
  • Ano to je přesně ten důvod proč by se žádný vývojář neměl ptát prostého lidu na jeho názor. Vždy ho napadne nějaká blbost
  • Nechápu k čemu je potřeba tolik tlačítek, když dnešní konzolové hry by šly hrát v pohodě na Nes ovladaču.
  • podivej se do kalhot, hranatý se blbě drží!
  • Doufám že ty nejsii většina lidí. Kdo hce proboha ovladač co je větší než celá onzole
  • Ne.
  • calwin
    mne osobne tiež prekážal... čo je na tom také divné?
  • Že ti překáží kastlík na baterky? Jak to proboha držíš?
  • Ten design (vzhled, ne ergonomie) PS ovladacu imho vypada porad hrozne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit