Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "My se tomu můžeme jen zasmát, byť naše vlastní média občas vyrobí pořádnou botu."
    obcas?(: si myslite ze vase alebo nase alebo ake kolvek ine media su na tom lepsie? :D
  • MrSanta
    Já jenom doufám, že si tuhle hru zahraje i nějaká slečna v mém okolí a pak mě někde přepadne a zprzní *1*
  • ...Americania su na taketo sracky stvoreni, skoro kazdy film kde hrozi nebezpecie ci zanik prileti chlapik s americkou vlajkou najcastejsie nejaky byvaly agent alebo vojak a zachrani vsetkych plus postriela vsetkych zlych ufonov ci chlapikov v turbanoch...

Jj ... taky mám rád Atomového vévodu *3*
  • Hm, když to platí pro Čechy, tak to jistě bude platit také pro Američany, že?
  • Black_Hand
    nova na fox news nema
  • Joha
    Asi by sme mali ísť obaja do Pezinského blázinca teraz... mne sa tiež zrovna znásilňovat nechce :(
  • Taky mi připadá, po shlédnutí traileru jsem v obchoďáku skočil po první babce. *5*
  • smejki
    beru si zadní vchody.... v doslovném i přeneseném významu *1*
  • aj vam sa ccelo pri precitani si puheho nazvu hry hned znasilnovat? mne strasneee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hahahahaha a vemte jed nato, ze tym fox news kolko lidi uverilo, tak hor se znasilnovat, vzdyt sme PC maniaci a mame to v povaze, nie? :D

pro ty, ktery tohle nechapali, delam si prdel :D
  • Ok Smejki du s tebou, pac po par screenshotech a videjich mam neodolatelnou touhu prznit mala devcatka. Myslim ze s nama pude aj DudeCz, jen se musime domluvit :-)
  • Whisp
    Inak paráda, že hra ešte ani nevyšla a už ju kritizujú ľudia, ktorým boli ukázané možno tak tri screenshoty z hry a v živote na PC hrali maximálne tak karty vo windowse. Horšie ale je, že sa nájdu ľudia ktorý tomu vážne uveria.
    Demo Bulletstormu som si vyskúšal na Xboxe a bavilo ma to, až na to ovládanie, strielačky na páčkach ovládať naozaj neviem :) Na PC si to ale určite vyskúšam a keď sa zapáči, kúpim aj originálku.
    PS: Demo som dohral 4x a stále nemám chuť nikoho znásilniť, asi budem vadný :/
  • kolikrát ses koukal na TV Nova? *2*
  • smejki
    už mám seznam adres školek v okolí. třeste se nedorostlá děvčátka!!!
  • Mě z toho prosím vynech, každej nemusí bejt hned blbej a tlustej *3*
  • xixixao
    Ne promiň, ale viděl jsem / četl desítky mnohem horších zpráv na Fox News. Zvlášť závěr článku je celkem positivní, ukazuje na inovaci v Bulletstorm. A jinak se ten článek hlavně zabývá absencí Law Enforcement u prodeje her, což je běžný například v UK (u nás snad taky, ne? ). Souhlasím s Lotem, význam toho úryvku se vypuštěním těch vět vůbec nezměnil, odstavec předtim řiká: ,,Systém ochrany funguje dobře'', pak následuje ,,ale co je ještě důležitější'' a pak: ,,špatný hry se stejně neprodávaj dobře''. Suma sumárum, zrovna v tomhle případě si zrovna za tohle Fox plivání nezaslouží...

A pokud bych se měl ještě vyjádřit obecně, našincům může přijít Fox neuvěřitelně. Ale v Americe to tak funguje, i na opačné straně barikády, a některý "demokraticky" zabarvený zprávy na spřízněnejch kanálech stojej taky za to...
  • :D kolikrát ses koukal na Fox news?
  • Nevim zda to je k smichu nebo k placi... No ale asi takhle. Nazor je k smichu a k placi je ze takovych jako ty kteri vykrikuji podobne nazory je v CR celkem hodne. Takove to USA je nejhorsi na svete a nejvic plna dementu a kazdej amik by mel zemrit... o pet minu pozdeji... Hele v TV bezej Simpsonovi AFK jdu se divat na nejvic nejlepsejsi serial... Vetsina malych cechacku se tam ani nikdy nepodiva ale presne vedi jak to tam vypada atd.
  • To jo, me se libi dokonce film cely...ale je pravda, ze ta zminovana cast ma svy kouzlo :) Kazdopadne, jesteze mame podobne clanky, to si taky krasne odpocineme. A kdyz jsou o nasili ve hrach, tak jeste vic, to pak navic dame svym Milunam poradnou rychtu. Jednou se zacit musi, no ne?
  • Češi...země (nebo národ...?) neomezené hlouposti, tlustých prasat (ze všech zemí EU jsme prý nejtlustší...), idiotů. Co dodat?
    Je otázka, co je lepší - jestli hamburger, nebo vepřo knedlo zelo?
  • Vidim ze mas take rad kousek z filmu Postel :-) Co to piskas koko.te. Si asi pretek fotrovi pres gumu..Jeste ze je ten fotbalek, si tak krasne odpocinu :-) Pro neznale je to tu: http://www.youtube.com/watch?v=EOx9Zj8mE80

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit