Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim jak vy, ale ja sem po pouhem PROHLEDNuTU srceenshotu z Bulletstormu vyrazil z bytu, vloupal sem se k sousedce, ktera je opravdu atraktivni slecna, a poradne sem ji tam vyprasil kozich. Sic neco namitala, ale ja myslel, ze to k tomu patri :-)
    • To je koren. Jeste si ji mel dat par facek, aby se mela cemu divit.
  • smejki
    už mám seznam adres školek v okolí. třeste se nedorostlá děvčátka!!!
    • Ok Smejki du s tebou, pac po par screenshotech a videjich mam neodolatelnou touhu prznit mala devcatka. Myslim ze s nama pude aj DudeCz, jen se musime domluvit :-)
      • smejki
        beru si zadní vchody.... v doslovném i přeneseném významu *1*
  • Co dělají hráči japonských RPG ? Oblékají se jako homo a obtěžují školačky ?
    • Jo, bohužel je tomu tak - přímý zásah :-)
    • Ano.
    • No to by ses divil ale obtěžování školaček tam zašlo tak daleko že v metru zavedli speciální vagony jen pro ženy a cosplay jsou velice často chlapi převlečení za ženské. Samozřejmě s fox nesouhlasím, ale zrovna s tímhle přirovnáním ses netrefil *5*
  • nejlepsi z reklam na bulletstorm! tohle predcilo i duty calls a nemuseli za to vyvojari ani platit buh zehnej americe lol
  • Jo a Irak mel chemicke zbrane a pracoval na jadernych a proto ho bylo nutno osvobodit. Jo a Santa Claus bydli na severnim polu. A ted tu o Jenickovi a Marence. *5*
    • Jak jinak. Jen je mi divné, že se neosvobozují země bez ropy nebo zemního plynu.
      • Onedlho zacnu oslobodovat aj tie cez ktore pojde ropovod z Ruska :D
  • Whisp
    Inak paráda, že hra ešte ani nevyšla a už ju kritizujú ľudia, ktorým boli ukázané možno tak tri screenshoty z hry a v živote na PC hrali maximálne tak karty vo windowse. Horšie ale je, že sa nájdu ľudia ktorý tomu vážne uveria.
    Demo Bulletstormu som si vyskúšal na Xboxe a bavilo ma to, až na to ovládanie, strielačky na páčkach ovládať naozaj neviem :) Na PC si to ale určite vyskúšam a keď sa zapáči, kúpim aj originálku.
    PS: Demo som dohral 4x a stále nemám chuť nikoho znásilniť, asi budem vadný :/
    • Joha
      Asi by sme mali ísť obaja do Pezinského blázinca teraz... mne sa tiež zrovna znásilňovat nechce :(
  • Pokud někdo má z hraní her potřebu znásilňovat... budiž, je to jeho věc. Pokud se znásilnění dopustí, zavřít až zčerná. Každý jednáme sami za sebe a veškeré naše rozhodování (pokud máme v hlavě vše v pořádku) nemůže ovlivnit ani ta nejstupidnější a nejubožejší hra na světě. PS: Bulletstorm je vážně hovadina :D
  • Taky mi připadá, po shlédnutí traileru jsem v obchoďáku skočil po první babce. *5*
  • fox news = zpravodajství TV nova
    • Black_Hand
      nova na fox news nema
    • :D kolikrát ses koukal na Fox news?
      • kolikrát ses koukal na TV Nova? *2*
  • MrSanta
    Já jenom doufám, že si tuhle hru zahraje i nějaká slečna v mém okolí a pak mě někde přepadne a zprzní *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit