Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aj vam sa ccelo pri precitani si puheho nazvu hry hned znasilnovat? mne strasneee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hahahahaha a vemte jed nato, ze tym fox news kolko lidi uverilo, tak hor se znasilnovat, vzdyt sme PC maniaci a mame to v povaze, nie? :D

pro ty, ktery tohle nechapali, delam si prdel :D
  • Americania su na taketo sracky stvoreni, skoro kazdy film kde hrozi nebezpecie ci zanik prileti chlapik s americkou vlajkou najcastejsie nejaky byvaly agent alebo vojak a zachrani vsetkych plus postriela vsetkych zlych ufonov ci chlapikov v turbanoch.
    Je to smiesne USA vymyva mozgy tak 100 rokov a zrazu sa nejakych par blbcov co sa snazia tvarit ako civilizovani americania zacnu pizdat na hru ako je Bulletstorm ci Dead Space, ja niesom fanusikom tejto hry uz len jej celkova koncepcia sa mi nepaci ale kazdy mame svoje.
    • ...Americania su na taketo sracky stvoreni, skoro kazdy film kde hrozi nebezpecie ci zanik prileti chlapik s americkou vlajkou najcastejsie nejaky byvaly agent alebo vojak a zachrani vsetkych plus postriela vsetkych zlych ufonov ci chlapikov v turbanoch...

Jj ... taky mám rád Atomového vévodu *3*
  • Jojo, poradne pretahnout kartac a pak jeste kopnout do xichtu...a jeste to zakoncit nejakou suchou hlaskou jako: "Vim ze se nema jit rovnou na xicht, ale to ja neuznavam" nebo neco podobnyho, jako v Bulletstormu. A to jsem hral jen demo panecku...
    • Vidim ze mas take rad kousek z filmu Postel :-) Co to piskas koko.te. Si asi pretek fotrovi pres gumu..Jeste ze je ten fotbalek, si tak krasne odpocinu :-) Pro neznale je to tu: http://www.youtube.com/watch?v=EOx9Zj8mE80
      • To jo, me se libi dokonce film cely...ale je pravda, ze ta zminovana cast ma svy kouzlo :) Kazdopadne, jesteze mame podobne clanky, to si taky krasne odpocineme. A kdyz jsou o nasili ve hrach, tak jeste vic, to pak navic dame svym Milunam poradnou rychtu. Jednou se zacit musi, no ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit