Přejít na výpis diskuzí
Fox News vás přesvědčí, že kvůli Bulletstormu začnete znásilňovat
10.2.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
A sledování Fox News způsobuje potřebu obrovského smíchu... Takovou kravinu už jsem dlouho neslyšel. Oproti týhle perle je ta nedávná reportáž na Nově úplná maličkost.
-
*1*
-
faktem nicmene je, ze mnoho lidi to v hlave v poradku nema, psychopatickou poruchou trpi petina populace; mozna jedname samy za sebe, ale to, jakym zpusobem, je ovlivneno prostredim; ja osobne si vsak myslim, ze hry onen zpusob ovlivnuji jen minimale; hehe zase nadruhou stranu docela snadno ovlivnuji kratkodoby stav - kolikrat jsem neco pri hrani rosekal se rozhodne neda spocitat na prstech jedne ruky
-
-
Řekl bych že hra funguje jako jakýsi katalizátor emocí. Zda u nestabilních jedinců může hra působit i dlouho po jejím dohrání se neodvažuji hádat.
Každopádně se divím, jaké množství lidí myšlenku, že nějaká forma zábavy (virtuální násilí) může deformovat osobnost a posunout vnímání mravnosti nežádoucím směrem jednoznačně odsuzuje jako tmářský nesmysl.
-
-
Co třeba hra SAW (nebo klidně i film), nějakou hračku co tam měli si asi taky udělám.
Naopak bych řekl, že člověk se na takové hře jako Bulletstorm vyřádí a pak je jak beránek :D Třeba obyč. Counter Strike dokáže z někoho vyhecovat mnohem víc (někdo má slabší nervy a párkrát ho někdo zastřelí, největší videa s "nervákama" jsou právě z CSS a dalších an první pohled neškodných her) -
-
Z casti mas pravdu, protoze sem jiz spoustu let naruzivej hrac CS 1.6 tak ti muzu rict, ze sem diky nervum musel koupit uz treti klavesnici a te posledni mi uz zase chybi umelohmotne nozicky po mensim uderu a musim ji mit podlozenou obalem od CD. Jinak jsem naprosto klidnej a nevytocitelnej clovek :-)
-
-
Ja jsem klidnejsi clovek, me chybi jenom 1 nozicka zatim :D
-
-
Jen jedna? Tak to smeroval uder predpokladam nekde kolem klaves WSAD, ten znam :-) Ale me minule nestacil, chopil sem se cele klavesnice a parkrat s ni prastil o stul. Nevim co me to popadlo, asi to bylo tim pivem, co sem u hrani vypil :-) Jinak Bulletstorm nevypada spatne, ale penize za nej utracet nebudu, pouze pokud to v recenzich dopadne nejak extremne dobre.
-
-
-
-
"My se tomu můžeme jen zasmát, byť naše vlastní média občas vyrobí pořádnou botu."
obcas?(: si myslite ze vase alebo nase alebo ake kolvek ine media su na tom lepsie? :D -
HHH. Pobavil som sa. Dakujem Tiscali za skvele spravy.
-
amici jsou fakt mimoňi
-
Ohledně těch výroků to asi chtělo uvést širší kontext - protože opravdu nemám pocit, že by Fox News vyškrtnutím té první věty obsah sdělení nějak zkomolila.
-
-
Máte tam link jak na celou zprávu Fox News, tak kompletní přepis interview s Pidgeonem. Jde o to, že vypuštěním oněch úvodních vět "obhájce" uvedl BS do kontextu špatných her, které potřebují získávat pozornost takto. Jenže on nejprve vysvětlil, že hru si mohou koupit jen 17 let a starší a hlavně, že úspěch hry určí její kvalita.
-
-
Ne promiň, ale viděl jsem / četl desítky mnohem horších zpráv na Fox News. Zvlášť závěr článku je celkem positivní, ukazuje na inovaci v Bulletstorm. A jinak se ten článek hlavně zabývá absencí Law Enforcement u prodeje her, což je běžný například v UK (u nás snad taky, ne? ). Souhlasím s Lotem, význam toho úryvku se vypuštěním těch vět vůbec nezměnil, odstavec předtim řiká: ,,Systém ochrany funguje dobře'', pak následuje ,,ale co je ještě důležitější'' a pak: ,,špatný hry se stejně neprodávaj dobře''. Suma sumárum, zrovna v tomhle případě si zrovna za tohle Fox plivání nezaslouží...
A pokud bych se měl ještě vyjádřit obecně, našincům může přijít Fox neuvěřitelně. Ale v Americe to tak funguje, i na opačné straně barikády, a některý "demokraticky" zabarvený zprávy na spřízněnejch kanálech stojej taky za to...
-
-
-
tak mi tady ani nepotrebujeme fox news, ze jo. na ct24 pred vecernimi zpravami bezi jeji ekvivalent pojmenovany "pred 25 lety". metodami se prakticky nelisi.
pokud se chce nekdo opravdu zasmat, tak at zkusi billa o'reillyho. to je opravdu k*kot k pohledani. co hur, divaci mu to zerou. youtube je ho plne. -
Američani ... země omezené svobody, tlustých prasat, idiotů a vymazaných puritánu co dodat?*7* ... mistři sexualního harašení *1*
-
-
Nevim zda to je k smichu nebo k placi... No ale asi takhle. Nazor je k smichu a k placi je ze takovych jako ty kteri vykrikuji podobne nazory je v CR celkem hodne. Takove to USA je nejhorsi na svete a nejvic plna dementu a kazdej amik by mel zemrit... o pet minu pozdeji... Hele v TV bezej Simpsonovi AFK jdu se divat na nejvic nejlepsejsi serial... Vetsina malych cechacku se tam ani nikdy nepodiva ale presne vedi jak to tam vypada atd.
-
Češi...země (nebo národ...?) neomezené hlouposti, tlustých prasat (ze všech zemí EU jsme prý nejtlustší...), idiotů. Co dodat?
Je otázka, co je lepší - jestli hamburger, nebo vepřo knedlo zelo? -
-
Mě z toho prosím vynech, každej nemusí bejt hned blbej a tlustej *3*
-
-
Hm, když to platí pro Čechy, tak to jistě bude platit také pro Američany, že?
-
-
-