Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To tam v tom obrovskem vesmiru ta relativne mala zakladna bude dlouho letat a hledat jine hrace, kdyz nebude pristupna beznym funnplayerum ebo jen lidem co si chtej zaletat mezi hvezdama.. na to je 50€ dost odpudiva predstava, to radeji pujde za 4€ do hvezdarny
  • Ty jsi můj člověk :)
    na Freelanceru jsem vyrůstal, ještě před 2 roky jsem hrál na Discovery serveru..
    pak world of warplanes (fujky), teď war thunder (letadla mám taky rád).. a v pondělí jsem začal hrát betu Elite Dangerous.
    Až si to stáhneš a zahraješ... tak se vrátíš v čase o pět let.. vzpomeneš si na FL..
    jen se budeš muset trochu povrtat v nastavení, aby i ovládání bylo podobné k FL.
    Ale je to bomba hra, fakt že jo. a to je dnes (18.9.2014) teprve Beta 1.06.
  • tonnymontana
    koukam na ten web takze klasika s pritupem do bety 60e a Medice 40e. cekal bych to asi nastavene jinak chtel jsem se do bety mrknout mno skoda:( cena 40e za final Medici je podle me docela dost fajn v dnesni dobe bych cekal i vice. Kdyby se ev finalni verzi hry nepridal zadnej eshop na ingame vecicky tak po prvnich recenzich je to jasna volba:) u tehle zalezitosti kdyz vse dopadne dobre bych pockal i na nejakou sberatelskou krabicovku
  • No je videt ze se de…bil ... kterej vubec netusi, ze neco jinyho je, pokud neco delam za sve, a neco jineho, pokud za cizi prachy. A protoze tyhle vesmirny veci hralo vzdycky pomerne malo lidi, tak tohle bude pekelnej propadak, protoze jedinej duvod pro spoustu lidi mohla bejt rozumna cena.

    Dobra hra se prodava roky.
  • Shaker
    Naprosto zbytecnej post do tyhle diskuze... Evidentne si musis rejpnout do jednoho z par normalnich lidi tady. Ale tak aspon sis udelal radost...
  • Tak z diskuze jsem si odnesl jedno, a to že Veskoslav neumí nakupovat, pokud má problém sehnat hry a to i včetně novinek (klidně v předprodeji) pod 800,-. *3*
  • Účelom vývoja hry nie je vyleštiť ti vtáka, ale zarobiť. Hry majú zďaleka najvyššiu predajnosť tesne po vydaní, Ak sa hra dobre predáva za plnú cenu (a elite sa bude), dávať hneď 50 a viac % zľavu znamená stratu potencionálneho zisku a to sakra veľkú. Komu to je moc, ten kúpi neskôr v zľave, ktorú distribútor určí v pre neho vhodnom čase.

    Ale hlavne, že o tom vieš celkom dosť, keď snahu zarobiť nazývaš zlodejinou...
  • Kupodivu celkem dost ... kdyz si neco objednam a zaplatim, asi by dodavatele prislo pomerne draho, kdyby to chtel jeste prodavat. Pokud o to ma zajem, tak na to potrebuje predevsim muj souhlas, protoze ja zaplatil, ja rozhoduju.

    Samo, tupy ofce jako ty jen zabecej ...
  • Shaker
    Docela by me zajimalo, jestli steam shodi cenu v eurech nebo spis zvedne cenui v dollarech... :D
  • Mart9 je nejakej mladej socialista nebo neco takoveho... nema to cenu se s nim o tehle vecech dohadovat.
  • wenceslaus
    Jo, Oulus bych chtěl k tomu Warthogu taky... ale to už nechám na další rok — podle toho, jak dopadne první komerční verze.
  • Klobasor
    Ty asi o podnikani moc nevis, co ? ;)
  • mart .. jenze tohle neni normalni hra...to neni wolf, AC...proste klasicke hry pro siroke publikum. Tohle je hra pro fanousky, kteri na ni cekali a kdyby se toho Braben (a Chris) nechytli, tak by se zrejme nedockali, protoze velci producenti by se na to vykaslali a dal delali FPS a kdyz by uz JOOO si chteli zariskovat tak by udelali nejakou tu strategii nebo RPG. Proto ta hra je o neco malo drazsi nez ostatni ,,klasiky,, - ikdyz ona je v podstate stejne draha, ze....

    To ze se toho ted chytlo masove publikum a rika si heeej...ono litat si mezi hvezdami muze byt docela super, ale nechce se mi za to davat tolik penez...to maji proste smulu. Ta hra proste pocita s relativne malou zakladnou fanousku, pro ktere neni problem dat ty penize...stejne tak jako fanousci kupuji specielni edice jinych her za treba i dvojnasobne castky.
  • Mart9
    C-BEAM: Jak to děláš, že na mě i v té nejnižší úrovni vlákna můžeš reagovat? Máš nějaký premium účet nebo co?
  • C-BEAM
    Vesmírné simulátory to mali odjakživa finančne nahnuté a nikdy nebolo možné odhadnúť či bude hra úspechom alebo nie... a aby sme v tom mali poriadok oni väčšinou teda úspechom neboli. Dokonca aj tie najlepšie simy ako kedysi Freespace 2 boli prepadáky napriek ich vysokej kvalite. Ani Braben si nemôže byť istý, že sa jeho hra zaplatí a pokial chce pomýšlať nie len na návratnosť ale i na naplnenie kasy pre pokračovenie musí ísť s cenou nahor. V trhovej ekonomike platí, že sa za zriedkavé veci pripláca, tak prečo by mali byť hry výnimkou ?
  • Mart9
    flash: To není tak jasné, že když někdo vesmírné simulátory nehraje, tak si to nebude kupovat. Stát to o dost míň, já bych si to klidně koupil, a to jsem žádný vesmírný simulátor v životě nehrál. Přečetl jsem si to téma v posledním Levelu a docela bych to zkusil, ale když radši nasadili cenu tak vysoko, protože ví, že by jim za to zarytí fandové klidně prodali vlastní matku, tak nemám zájem. Musel bych pak použít ty neoficiální zdroje, jak si to nazval, a to nechci.

    veskoslav: Mám doma spoustu originálek, hry jsem kupoval i za víc než 1000, ale už jsem z toho nějak vyrostl. Je zajímavé, že s prací a vyděláváním vlastních peněz jsem vyrostl zároveň ze stahování her a zároveň z kupování všech těch předražených her. A že jsou takové skoro všechny. Jak bylo řečeno v posledním podcastu, který jsem před chvílí rozposlouchal. Když ti nasadí nějakou cenu na Wolfensteina (vynikající hra) a za měsíc je o 60 % levnější, je to vyloženě výsměch a ukázka toho, jak strašně předražený to bylo.

    Hlavně tyhle velké hry prostě mají vždycky své ovce, které za ně tutově zaplatí majlant, a když tyhle fanoušky (ovečky) firma oškube, hru výrazně slevní. Pro mě, který si pěkně počká na slevičku, je to hodně vtipný.
  • Veskoslav
    Stáhnou. Už to psali. Teď je ta nabídka z důvodů financování, po vydání to odpadne.
  • http://www.wiki.theravens.cz/starcitizen/index.php/Q%26A:%28T%29_Budou_moci_hr%C3%A1%C4%8Di_se_spu%C5%A1t%C4%9Bn%C3%ADm_Star_Citizen_kupovat_UEC_za_re%C3%A1ln%C3%A9_pen%C3%ADze%3F
  • Po vydaní hry sa už debude dať nič kúpiť. Budeš môcť len premeniť reálne peniaze za ingame menu. Bude ale obmedzené množstvo peňazí, ktoré môžeš takto zmeniť. neviem či mesačne, alebo ako.

    Ide hlavne o to, aby hra mala z čoho dlhodobo žiť.
  • C-BEAM
    pozerám tiež po Warthogu i keď čo o ňom viem často chce trochu doladiť ale potom je to vpodstate bezchybná vec. Tento rok bude ťažký, chcel by som do herného PC lepšiu GK, potom Oculus a rád by som lepší volant k Assetto Corsa... našetriť na to všetko nebude ľahké :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit