-
Na Star Command čekám taky. :)
-
Hard tam snad ani není.Jenom "NORMAL". :)
-
Pletes si nazev hry s nazvem vyvojarskeho studia?
-
Lidem spis nez obsah vadi forma, to za prve. Za druhe se obavam, ze tvuj postoj bude spise vetsinovy. Tahle hra je vcelku mimo masovy zajem, ale jsem velmi zvedav, jak bude ocenen wasteland.
-
Jsem rád, že vyšla hra která pořádnym kláďákem zacpává hubu všem kickstarter nevěřivcům.
-
nice.. *3*
-
*lip
-
ty mas hdd 32 mb ? az to naprogramujes driv tak se muzes ozvat do ty doby doporucuju drzet hubu a krok
-
Hraje, konkretne ja, a zrovna v Albion Prelude uz nejaka ta desitka hodin nahrana je. Jen se dostat k tomu to napsat...
-
13 znamená věk nebo IQ? Počkat, už to mám. Je to součet obou hodnot.
-
Mno tak jsem si to stahnul na kouknuti a po ctyřech hodinách jsem od toho teprve odpad a to jen z povinnosti;)...takze tohle si i pořídím.dobrej kousek.
-
takovýho trolla ani nekrmit.
-
To je pravda často jsem narazil když jsem chtěl získat věci které jsem si naplánoval.Pak jde o neustály boj o suroviny a vůbec nějak nakombinovat věci které získám.
Pak ten smysl hry je ze skvělí.Prostě utíkám částečně nezmapovaným vesmírem a co najdu to se snažím nějak použít. -
Za to co jsi mi tady napsal, jsem se chvíli rozmýšlel, jestli ti budu vůbec odpovídat. Člověk, který mluví o mozku, by neměl trousit takto agresivní odpovědi. Ale můj první post byl první dojem ze hry po zkouknutí screenshotů, což mě donutilo recenzi ani nečíst. Nemyslíš, že první dojem je taky v mnoha směrech důležitý ty prdelko? A taky si myslím, že můj první post byl za můj názor krátký a výstižný a diskuze jsou o názorech ne? P.S. TGM ty brýle moc nesluší.
-
Sorry ... PC za 40K a hraju to .... radši dobrou a zajímavou hru, než naleštěné ho*no.
-
Vyjádřit názor se dá i bez vykřičníků a trolovatého výlevu jako byl ten první post .... pokud člověk použije mozek a nepíše prdelí, tak má šanci i negativním příspěvkem zahájit diskuzi a nebít za trolla.
-
Death is nothing to us, since when we are, death has not come, and when death has come,
We are not. -
Dívej, možná je to trochu kontroverzní názor, ale něco, co vypadá takto, nebudu ani zkoušet. A to si nemysli, že jsem nějaký odpůrce indie. Naopak si tohoto stylu velice vážím, ale i indie hra může vypadat pěkně bez použití nejmodernějších technologií. Jak už jsem zmínil, příště si takové příspěvky nechám od cesty. Rozhodně nechci být za debila. Ale toto jsem fakt nečekal.
-
hele já osobně taky nejsem příznivcem grafiky alá minecraft který jsou teď indie hry plný. Ale v tomhle případě ta minimalistická grafika neni špatná, hlavně, je přehledná. Ono kdyby ses k tomu nestavil tak negativně, možná by si z toho něco měl.
-
100k usd plat game designer #1
100k usd plat game designer #2
Problém vyriešený. *15*