Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo, bomby sundaj stity a pak ho rozsrackuju laserem, a do toho jeste utocna drona, ale nema cenu specializovat se, to je cesta do pekel *5*
  • Tikov
    cože? nikdy? To se je ani nikdo nepokoušel trolit? Nedávno jsme při hraní MaB:Napoleonic Wars taky potkali hráče, který nevěděl oč jde. Bylo celkem veselé mu nakecat, že ta kombinace funguje v každé hře a pak sledovat jeho chat :D
  • X3: Albion Prelude-bude na tuhle hru nekdy recenze? Nebo vesmirne simulatory nikdo v redakci nehraje?

Omlouvam se ze se ptam tady,ale lepsi misto nez u vesmirne strategie me nenapada.
  • Keyz
    Já si oblíbil bomby.Nedají se sestřelit a stojí málo energie.Na bosse na konci se hodí.
  • call of duty ? dyť to má horší grafiku než tohle !
  • ty shopy sou nejhorsi, kdyz tam sou porad zbrane (nebo drony), tak ses na normal vicemene v ()(), protoze to energii neutahnes, chce to mit vyvazenej equip
  • smejki
    hodnocení se neodečítá od 10, nýbrž přičítá od 0.
  • Keyz
    Na fóru jsou modifikace a rady jak něco upravit.Editor není.

Jinak lze sehnat upravené,zbraně, údajně nové lodě a zbraně (nezkoušel jsem) a upravené fungovaní některých aspektů (to jsem zkoušel)

Na náhodně to záleží ale dá se to dobře ovlivnit.Když máš někde 3 možnosti tak tam máš určitá daná procenta,že to povede anebo ne.Když máš nějaké vybavení,loď,posádku tak máš modrou možnost a ta se snad pokaždé podaří.
    Co je horší,je že záleží jak procházíš sektory a často se netrefíš tam kde je obchod se zbožím které chceš,dá se ale dobře improvizovat.
  • Keyz
    Tak jsem to myslel.
  • walltar
    Bohužel dneska se hodnocení tak pokřivilo AAA podplácením, že někdo je schopný říct "jenom 8" ...... ale proč se divím, když prakticky každá AAA která nic nepřinece dostane 9-10 skoro všude, jenom díky tomu, že to je AAA.
  • Lawliet
    Tak ja ti řeknu proč jenom "8" malej obsah.. *1*
  • ucho
    8 - Výborná
    Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.

co se ti na tomhle nezdá? prostě ta hra má ještě očividně prostor na zlepšení, to ale neznamená, že je špatná a že dostala špatné hodnocení... ani 7 není žádná ostuda...
  • Za mejch mladejch let, kdy zadny trollove nebyli, bych ho nazval deb*lem :)
  • Řekl bych, že takhle to hodnocení nefunguje, a ani by fungovat nemělo.
  • Výborná hra, zatím mám za sebou pár her na easy, dojet se mi to zatím nepodařilo, naposled jsem padl u té vlajkové lodi. Má to zajímavé herní mechanismy, každopádně je to docela dost repetitivní (překvapivě) a docela výraznou úlohu hraje náhoda. Každopádně to hodně připomíní deskové hry, kde by to asi i více vyniklo, při hře s kámoši a nějakým soundtrackem ze sci-fi klasik.

Btw. nevíte, jestli bude nějaký editor? Určitě by bylo ku prospěchu věci tvořit "kampaně" založené na situacích z BSG, SG apod. s editací lodí, zbraní, jednotek, ...
  • Keyz
    Protože kdyby mu nic nevadilo tak bych očekával dle jiných recenzí více než 8.
  • A proč by mu mělo něco vadit?
  • Kozy
    ne?
  • walltar
    Já bych spíš řekl jedenáctiletý call of duty hrající troll....
  • Keyz
    V textu jsem nenašel moc věcí které autorovi vadili.I o frustraci nemluví pouze v negativním smyslu.
    Co mu tedy vadilo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit