Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Tu hru dělali 2 lidi.
  • Shania
    Reakce na Tikova niže: Hra z Honorverse je muj sen, snad se toho jednou dočkám, bohužel jen tento bojovy system je prilis komplexni pro normalní smrtelníky, ale stačila by mi aspoň protiraketová obrana.
  • "Není zde totiž možnost uložit a následně nahrát uloženou pozici. Tedy je, ale po naloadování se pozice zničí. Je tu jen volba Save and Quit, což znamená žádné podvádění"....na stačí si udělat zálohu pozice z adresáře kde ji FTL ukladá... *6*
  • Je fajn ze je to i na linux, skoda ze to neni jeste na android.
  • V kolika lidech a za jak dlouho bys tuhle hru udelal?
  • Keyz
    Ten text je dokonalej !
  • To video mě dostalo jak tam zpívá *1* *1*
  • Keyz
    Zde mně opravdu baví jak vše může nějak nečekaně posrat!
    Jeden z nejlepších momentů byl když jsem se u první lodi díval co je potřeba abych si odemkl loď typu B.A bylo tam abych se z 1HP opravil na plno.Zasmál co to je za hovadinu a šel hrál.A zrovna v té hovadské mlhovině kde to ruší energii se stalo,že jsem měl najednou 1HP
    To byl boj!Protivník mě hodně poničil systémy i posádku a jedním laserem jsem se mu pokaždé na moment vyřadil zbraně.Mezitím jsem se léčil opravoval a modlil se bych se pokaždé trefil a znova mu zbraně vyřadil.Povedlo se a já tam teleportoval dva borce společně s jejich bojem a mojí střelbou jsem vyhrál.
    -Kam se hrabu na borce který napsal,že mu raketa zničila ovládání dveří a rozpoutala požár.Protože nemohl ovládat dveře tak nešlo požár oddělit a v místnosti odsát vzduch.Tedy požár se šířil on to nestíhal hasit a loď mu shořela získal ocenění,že celej vyhořel ( tak nějak ) *1*
    -Zde je vidět jak to někteří dost prožívají ztrátu posádky *5*
    http://www.youtube.com/watch?v=70RecORHrVA
    -Jinak na fóru je přehled lodí a různé rady kdy si fakt někdo nevěděl rady.Sranda je číst deníky lidí.Například na http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/19/ftl-diary/ ale i na fóru jsou opravdu vtipné
  • Keyz
    Dle fóra to tam budou přidávat obsah.Pak z dobré hry hra skvělá.
  • Hodně dobrý a dobře provedený nápad. Jenom mě mrzí, že je ve hře tak příšerně málo obsahu. Lodí je jenom pár, náhodných setání je tak možná 30 a hlavní boss je poměrně nevyvážen. Na to, že na kickstarteru autoři vybrali přes 200 tisíc dolarů je ta hra sakra slabá.

Ale kdo ví. Třeba se v budoucnu dočkáme nějakého datadisku, protože taková hra si nezaslouží "umřít" hned po vydání.
  • Koupil jsem to první den a rozhodně nelituju. Mám za sebou 26 her (33 hodin) z drtivá většina skončila fatálním neúspěchem, ale ještě mě to neomrzelo.
  • walltar
    Super recenze .... sem ani nečekal, že tady na tohle recenze bude. Já každému doporučuju koupit, je to super hra.
  • Tikov
    Skvělá recenze, jen bych si asi, jsa odkojen ST či Honorvers, představoval větší lodě a víc posádky.
  • Skvělá hra! Kupujte na stránkách ftlgame.com, dostanete klíč na Steam a taky kvůli placení v dolarech a ne eurech ušetříte asi 50 korun. Jinak už jsem dvakrát sestřelil bose a když mělo dojít na třetí a finální souboj tak flagship skočila na naši základnu a byl konec. To tak naštvalo! A to jsem taky tu "krychličku", čtyři štíty, plnou osádku a spoustu vybavení... Ale zapomenout na tuhle maličkost mě stálo celou hru. Grrrr. Ale stejně jsem to pustil znova. :D a takhle těžké je to už na easy. Co teprve hard... To si nedokážu představit. Jinak jsem psal vývojářům, jestli neplánují nějakou online složky a prý je to nad jejich síly :(
  • Lawliet
    Mám! Mužu jenom doporučit! Ale varování je to dost těžké. *1*
  • Vyborna hra, jeden z prvych uspesnych kickstarter hernych projektov. Ma presne ten typ hratelnosti zalozenej na nahode ale aj schopnosti sa prisposobit situacii, ktory aj ked neudrzi tyzden v kuse, zostane na mojom disku roky a nie preto, ze zabera tak malo miesta. ;-)
  • Shania
    Tahle hra je naprosto boží:) Ale stale je tu prostor pro zlepšování a moc rád bych viděl něco podobného, ale rozsáhlejšího a s kampani.
  • No nevím, mně to přijde stráááášně monotónní. Tak 5-6 her jsem byl nadšený, teď už mi to přijde na jedno brdo.
  • Kozy
    Výborná hra, opravdu. Každá hra je jedinečná a nic nenaštve tak jako když vám loď shoří jeden tah před bossem :(. Taky se mi líbí praktická využitelnost achievementů za které se vám odemykají nové typy lodí a že je o co stát.
  • Me to pripomina Starfleet Command, jako indie hra i když Starfleet nemel takovou moznost modifikaci systemu presto tam nejake moznosti modifikaci byly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit