-
Super recenze .... sem ani nečekal, že tady na tohle recenze bude. Já každému doporučuju koupit, je to super hra.
-
-
Reakce na Tikova niže: Hra z Honorverse je muj sen, snad se toho jednou dočkám, bohužel jen tento bojovy system je prilis komplexni pro normalní smrtelníky, ale stačila by mi aspoň protiraketová obrana.
-
-
Se zjednodušeními (ve formě AI či kooperace) by to šlo. Přece jen kapitán větší lodi by měl udávat jen směr (resp. otáčení) a primární/sekundární cíl, vyslání mariňáků. Opravy řeší automaticky opravárenské týmy (s případnou korekturou z můstku), zaměřování počítač (příp. obsluha při poškození), k tomu přidat křehkost posádky. Už vidím tu situaci jak můstek dostane zásah, půlka lidí v háji, palbu vede manuálně, pomalu a nepřesně obsluha, spojení není a hráč může jen bezmocně sledovat jak je "jeho" HMS křižník cupován na kusy nějakým tím těžkým křižníkem lidového námořnictva... *14*
-
-
-
FTL, sakra kde už jsem to slyšel... Neni to TA firma co dělala dědečka Dungeon Mastera a Chaos Strikes Back?
-
-
Pletes si nazev hry s nazvem vyvojarskeho studia?
-
edit. sorry
-
JJ taky mě to napadlo... By mě zajímalo jestli to jsou fakt oni.
-
-
Holder a Webster nejsou Davis a Ma ..... ale povedlo se jim to ;)
-
-
-
Jsem rád, že vyšla hra která pořádnym kláďákem zacpává hubu všem kickstarter nevěřivcům.
-
-
Kickstarter pro ně byla spíš platforma pro předobjednávky než systém financování...
-
To bych neřekl.Hudbu zacpe až bude venku nějaká velká hra a nebo ještě lépe nějaký HW projekt.
Přece u hry kterou dělali dva borci bez složitého plánu tak tam ta šance,že to bude venku byla slušná. -
-
navíc tu hru měli už prakticky hotovou...
-
-
-
musím se připojit k nadšeným komentům, je to prostě a jednoduše super a hlavně těžká hra :)
-
Výborná hra, opravdu. Každá hra je jedinečná a nic nenaštve tak jako když vám loď shoří jeden tah před bossem :(. Taky se mi líbí praktická využitelnost achievementů za které se vám odemykají nové typy lodí a že je o co stát.
-
-
Jen ten Steam cloud nějak nefunguje ... hru jsem rozehreál na dvou PC a .... opět od začátku :(
-
-
ta hra je zalozena na tom, ze to hrajes casto od zacatku, tak vo co go? *5*
-
-
-
Koupil jsem to první den a rozhodně nelituju. Mám za sebou 26 her (33 hodin) z drtivá většina skončila fatálním neúspěchem, ale ještě mě to neomrzelo.
-
Skvelá a náročná hra, nedeľa sa pretiahla do pondelka 03:00, zle sa vstávalo...
-
Dying is for pus*ies! http://youtu.be/97rlWirpz54 *1*
-
Mno tak jsem si to stahnul na kouknuti a po ctyřech hodinách jsem od toho teprve odpad a to jen z povinnosti;)...takze tohle si i pořídím.dobrej kousek.
-
K tomu snad jen legendární "Loosing is Fun" nyní ve sci-fi verzi. Zdaleka ne tak propracované jako DF, ale ale velmi zábavné a naštěstí to není jednoduché jako takzvané AAA tituly.