-
nice.. *3*
-
Ja nechápu, že z toho dokážete být tak unešený. Ta hra je, nemyslím grafikou, ale tím lineárním vývojem vhodná spíš třeba pro mobilní platformy a tak podobně. Na PC mi tahle hra přijde jednoduchá a po chvíly možná dokonce i hloupá. Na telefonu, či tabletu by to bylo ale uplně o něčem jiném.
-
..bože,článek jsem přečetl jedn dechem, jdu stahovat :-D
-
-
...bože na spaní mi zbyly 3hod to bylo vztávání :-D
-
-
Tak sa teda musim pochvalit,ze som to konecne dohral na normal.
"..Battlestations...!!'' -
lol to co je takova grafika omg jak z roku 123 lol to mam hrat na mich trech 2560x1600 monitorech ? lol to je hra tak mozna pro socki co maji pocitac za pět korun s bazaru *6* *6* *11*
-
-
13 znamená věk nebo IQ? Počkat, už to mám. Je to součet obou hodnot.
-
takovýho trolla ani nekrmit.
-
Sorry ... PC za 40K a hraju to .... radši dobrou a zajímavou hru, než naleštěné ho*no.
-
-
v pc za 40k neni nic nez valka :)
-
-
rozmaznane decko toto nie su hry na quad monitory, nejde tu o grafiku, ide tu o rozmyslanie, ale pri takej hre by si sa asi ani z menu nevymotal
-
:) No tak to já mám opačný problém , na mém 160Hz CRT si tahle hra řekla minimálně o 1280x720 jinak scrolovala . Takže asi tak Trole ...
-
-
V textu jsem nenašel moc věcí které autorovi vadili.I o frustraci nemluví pouze v negativním smyslu.
Co mu tedy vadilo? -
-
A proč by mu mělo něco vadit?
-
-
Protože kdyby mu nic nevadilo tak bych očekával dle jiných recenzí více než 8.
-
-
Doufám, že i my časem zmoudříme jako ti kucí z Rock, Paper, Shotgun. Nepřekládám, předkládám, cituji: „It’s not a competition. There’s a reason we don’t put scores at the end of reviews, and it’s because games shouldn’t be ranked on some giant graph – it’s stupid and arbitrary. We can say which is our most favourite, of course, and we do. But I am not willing to get into a pie-fight between Torchlight 2 and Diablo III. Saying that, Torchlight 2 is WAY better than Diablo III.“ – John Walker, Wot I Think: Torchlight 2
-
-
To je sice hezké ale pak v tom nejde hledat.Často když neznám všechny hry a hledám nějaké RPG (například) tak si dám řazení dle hodnocení.
-
-
hodnocení se neodečítá od 10, nýbrž přičítá od 0.
-
Tak ja ti řeknu proč jenom "8" malej obsah.. *1*
-
-
Bohužel dneska se hodnocení tak pokřivilo AAA podplácením, že někdo je schopný říct "jenom 8" ...... ale proč se divím, když prakticky každá AAA která nic nepřinece dostane 9-10 skoro všude, jenom díky tomu, že to je AAA.
-
-
Tak jsem to myslel.
-
-
-
8 - Výborná
Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
co se ti na tomhle nezdá? prostě ta hra má ještě očividně prostor na zlepšení, to ale neznamená, že je špatná a že dostala špatné hodnocení... ani 7 není žádná ostuda... -
Řekl bych, že takhle to hodnocení nefunguje, a ani by fungovat nemělo.
-
-
-
-
nejlepsi hra tohoto desetileti a ale8 8mutny tomu da min jak zivackam typu da:i
-
Skvělá recenze, jen bych si asi, jsa odkojen ST či Honorvers, představoval větší lodě a víc posádky.
-
"Není zde totiž možnost uložit a následně nahrát uloženou pozici. Tedy je, ale po naloadování se pozice zničí. Je tu jen volba Save and Quit, což znamená žádné podvádění"....na stačí si udělat zálohu pozice z adresáře kde ji FTL ukladá... *6*
-
-
Vskutku? Jak šokantní :))
Podváděním jsem myslel běžné save + load, load, load...teď už to vyjde. Jestli si chce někdo "užívat" hru skrze manipulaci se soubory, jeho věc. -
-
Souhlasím s poslední větou, ovšem bez jakýchkoliv negativních konotací. Pokud tady není důvod omezovat podobné zásahy - například online prvek, v důsledku kterého by se narušovala fér soutěž - je skutečně každého věc, jaký herní zážitek chce mít. Ostatně kdo nikdy nemačkal na klávesnici IDDQD, ať hodí kamenem. *4*
-
-
pozor, házím!
-
-
cože? nikdy? To se je ani nikdo nepokoušel trolit? Nedávno jsme při hraní MaB:Napoleonic Wars taky potkali hráče, který nevěděl oč jde. Bylo celkem veselé mu nakecat, že ta kombinace funguje v každé hře a pak sledovat jeho chat :D
-
To vokno mi zaplatíš! *1*
-
-
-
-
Ty jsi úplný technický génius. Musel si na to někde studovat nebo to je vrozené?
-