Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proto hraju s nejmenším možným ding-dongem. ze solidárnosti k zatížení serveru. a taky..co má člověk ve skutečnosti, nemusí si tahat ve hře *15*
  • ne, sehnali jsme si obrazkovy časopis a zkoušeli co jsme videli *3*
  • Jack1947
    Všechno se dá prolomit to že ted to nejde neznamená že tio tak zůstane *3*
  • Zajímalo by mě jestli mohu přežít tu kastraci? A hrát dál, třeba jako otrok pána co mi ho uřízl.. *2*
  • Zkoušela na tobě lobotomii?
  • ta žena na obrázku mi pripomíná jdnu spolužačku, se ktreou jsem na základce delali ruzne veci
  • nové patche jsou ráno a někdy i odpoledne a opravujou hlavně chyby a balanc. Akorát včera v neděli nebyl patch. Velikost okolo 200 MB každého patche naznačuje, že se hlavně pracuje na kódu hry.
  • V solo režimu máš přístup k různým cheatům a nastavením, můžeš si nakliknout hned 50 level nebo zrychlit progress a nebo resetovat atributy a dovednosti a to je dobré pro vyzkoušení různých buildů a výrobních procesů..
  • mnozí z nás si jistě pamatují na zlatou éru očipovaných Playstation 2, kdy se pirátilo všechno jako o život, jediný důvod, proč v tom konzolisti nepokračují, je že to už nejde *1*
  • No v součastnosti lze udělat brnění z lidské kůže (klidně i ze své vlastní, když umřu, proč se sekyrou nevytěžit) ale je to furt to samé brnění z kůže.
  • TheGGG
    to rozhodně, alespoň ženský jsou ženský a né to co je ve hrách od bioware
  • Zatím tam NPC a podobně moc nefunguje , některé budovy fungují jinak než mají v popisu a jiné po odlogování mizí :-D . Mapa mi příjde velká, je dobře škálovaná s ohledem na potvory.Člověk se nemůže dostat všude kvůli postihům a agrasivním potvorám, takže je potřeba vývoje postavy.
    Kámoš to hraje s bandou a zatím jen kutá a kutá a staví ... a kutá. Proběhli mapu sejmuli pár bossů včetně velkého hada, aligátora a dráčka. Žádný zajimavý loot ani nic podobného zatím nenašli. Taky záleží na serveru na kterém člověk je. Někde nemají NPC vůbec, jinde mají i NPC, které dávají základní úkoly.Zdá se mi to dost rozpracované, prostě ALFA verze.Na stavění a výrobu předmětů je to už použitelné.
  • Hnisavec
    nie rožky kúpim a tresku ukradnem....tá je drahšia
  • Hnisavec
    písat k MMOčku či sa dá hrat offline je ako sa na farmárskom trhu pýtať, či sa dá na Sahare pestovať pšenica....
  • Můžeš hrát i solo/co-op. Je tu zatím jen jedna mapa a to je ´taková polopoušť
  • Multiplayer mě vůbec nezajímá. Dá se to reálně hrát offline? Postavit si svou vesničku, sám objevovat svět a najmout si NPC atd.?

Jak velký je herní svět? Ví někdo?
  • A to, že kradeš rohlíky v samošce. To ti nevadí.... *1*
  • Ještě aby steam cenzuroval nahotu a hry od 18... To by vypadalo...

To jak to využívají hráči je jejích věc
  • Hnisavec
    konečne realistická hra.....a šovinistická ako prasa...asi tomu dám šancu, vždy lepšie ako slniečkárska a lgbt agitka
  • TheGGG
    prošel jsem si obrázky co lidi dávaj na steamu a teda masivní LoL, divám se, že toto vůbec steam schválil... ležící ženská, nad ní skrčenej chlap a velkej ding dong do huby... LoL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit