Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je mi potom ze je to alfa, chtej za to prachy? Chtej.
  • TheGGG
    prošel jsem si obrázky co lidi dávaj na steamu a teda masivní LoL, divám se, že toto vůbec steam schválil... ležící ženská, nad ní skrčenej chlap a velkej ding dong do huby... LoL
    • ta žena na obrázku mi pripomíná jdnu spolužačku, se ktreou jsem na základce delali ruzne veci
      • Zkoušela na tobě lobotomii?
        • ne, sehnali jsme si obrazkovy časopis a zkoušeli co jsme videli *3*
          • TheGGG
            nějaký kuchařský časák? Zkoušeli jste kuřecí cordon bleu?
            • TheGGG
              donutil jsi mě tou blbou otázkou podívat se na google, ale ne, mám to dobře, je to "c" ne "g"
            • není to gordon bleu?
    • Ještě aby steam cenzuroval nahotu a hry od 18... To by vypadalo...

To jak to využívají hráči je jejích věc
    • Hnisavec
      konečne realistická hra.....a šovinistická ako prasa...asi tomu dám šancu, vždy lepšie ako slniečkárska a lgbt agitka
      • TheGGG
        to rozhodně, alespoň ženský jsou ženský a né to co je ve hrách od bioware
  • Fraizer_cz
    Nemáte někdo info, jak to funguje ohledně připojení se na server přes oblíbené servery, které máte uložené na Steamu? Aktuálně tam mam u všech serverů, že neodpovídají, ale na některé se dá potom napojit ručně přes vyhledavač hry
  • nové patche jsou ráno a někdy i odpoledne a opravujou hlavně chyby a balanc. Akorát včera v neděli nebyl patch. Velikost okolo 200 MB každého patche naznačuje, že se hlavně pracuje na kódu hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit