Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell hraje Dotu 2 a doufá v návrat EA na Steam
18.8.2011 | Martin Bach
54 příspěvků
-
Od EA uz nikdy nic nekoupim, nulovy support a hlavne to jsou zlodeji a hyeny.
-
Nie, praveze mam anglicku z Amazonu. CZ verziu robila Cenega, takze nie dakujem pekne. Stacilo mi co stvarali s Falloutom 3, zacali po jednom vydavat DLCka, ked bola vonku uz kompletna GOTY edicia za par drobnych. Ale ak to uz ide ako pise Resti, tak nejak prekusnem znovuhranie v HC mode :)
-
Vážně se Games.cz mění na magazin U lekaře aneb problémy se štítnou žlázou Gabe Newella? nebo se mi to jen zdá!
-
a informacie su to inside valve, takze tak ;)
-
len tak pre informaciu :) z priste najnych informacii vam mozem rovno napisat, ze EP3 nebude!!!!! a nebude preto, lebo ep3 sa uz pred rokom a pol zmenilo na HL3 a engine dokoncuju prave novy....cca za pol roka je hotovy a buduce vianoce, mozno max o rok a pol tu mame HL3, tak nefnukajte.....
-
nvm no osobne mi je steam i dota 2 u pr-lol-zkalazaneslovo-dele :D
-
Až dokážeš vydat tolik úspěšných her, udělat jednu z největších platforem pro digitální prodej a až budeš vést studio, které bude tak úspěšné, pak si tu teprve otvírej hubu. Nechápu, co má jeho váha společnyho s jeho zkušenostmi a intelektem. Ty ani nemáš šajnu, jestli na nové epizodě HL makají. Navíc mají ohlášeny 2 novy hry, jedno DLC, ktery bude pro tvoji informaci zadarmo a dělají ještě patche do TF2. To, že HL neohlásili nic neznamená. Dokud si tu nenapsal, taky sme netušili, že si id*ot. Ale tím idiotem si byl i předtím, než si sem napsal. Asi tak.
-
Valve arogantně mlčelo téměř 4 roky o HL2. Má to svůj důvod. Pokud Valve ví, že ještě před vydáním stihnout vydaj jiné hry, nemá smysl startovat PR masáž. Navíc, jak to dopadlo s EP2... Hru jsme nakonec z videí znali nazpaměť. Pokud to ohlásej dřív, než je nutné, tak to spíš uškodí.
-
Zpět k tématu, proč se diskuze zvrhla ke Gabeově tloušťce? Mít tolik prachů jako on, taky byste mohli žrát celej den a holky by se u vás stejně pořád točily..
On už v životě něco dokázal. -
Mohl to napsat méně expresivně, nicméně má pravdu. To arogantní mlčení Valve ohledně pokračování HL mě taky štve.
-
No on prvotně urazil Gaba jenom proto, že mu nevydal jeho oblíbenou hru, k takovému chování mi komentář o rozumu, respektive jeho absenci, docela sedne....
-
S dovolením, pokud vím, poměr buřtů k normálním lidem je ve prospěch USA. Češi jsou ti, co pořád žerou a chlastají pivo. :P
-
Odpadluj zpatky do skoly na slovensko kdyz ani nedokazes cist. Psal ze nema rad kdyz nekdo vali sunky a porad jen zere. Ty mu napises oplne ho*na neco rozumu a skusenosti. Prosimte val si flaimovat nekam s koncovnkou .sk.
-
jasný. Přečtěte si něco o tom jak vznikají problémy se štítnou žlazou a jak ji předejít. To není jen nějaké samovolné onemocnění jako rakovina. Koneckoncu vlastně rakovině si mužete přispět sami taky.
-
to podla teba "tlusty prase" ma tolko rozumu a skusenosti, kolko si ty ocividne doteraz nepobral a mozno ani v zivote nepoberies... takze sa krot a chod sa dalej hrat hry, ktore pre teba musi niekto vyrobit
-
Jako nic proti lidem ze stitnou zlazou ale vyslovene liny vyzrany prasata co se jen cpou a valeji sunky ty zrovna nemusim.
-
jj, ládovat se všemožným prevítem a pak fňukat "Já jsem ale chudinka, to je to štítnou žlázou" a pak rychle do bufáče a spráskat na co přijdu... *15* koukám, že tohle onemocnění je častější než rýma, trpí tím soustavně půlka amíků a třetina čechů. Ať míň žere a víc maká. Já ho pak nebudu nazývat prasetem a parta pubertálních vypatlanců nebude mít prostor blejt svoje výlevy *4*
-
ono nejde o to se zastávat tlustých lidí, ale o to jak se tu místní hovaada projevují.. tlustoch je prostě tlustoch, někdo už je takový od dětství, štítná žlaza atd, ale ne všechno by se mělo svádět na štítnou žlázu, někdo je jen prostě žrout a stěžuje si, někdo je žrout a nestěžuje si a je spokojený v životě.. duševní mrzáci zde, zase trpí ztrátou rozumu, to je to samé jako obezita, někdo je prostě idiiot od dětství, někdo je idiiot jen přes anonymitu internetu, ale zase si nestěžujou, že jsou idiioti, protože si to neuvědomují a v jejich světě, se cití fajn, i když to ostatní vidí jinak.. mají 30 kilo i s židlí (což je ještě smutnější) nebo.. mají přítelkyni, chodí do posilovny a jsou si jistí, že jejich sebevědomí je na vysoké urovni, jenže nemají zase to, čemu se říká nadhled.. nebo nevim jak bych to jinak řekl, aby je to zase moc neurazilo a nenapsali mi, že jsem jeden ze špekounu, což nejsem :) prostě jsou idiioti, takhle to napíšu :)
takových editu kvuli tak obyčejnému slovu :) -
beďarovitej ksicht ? nevim, že bychom se znali... a hlavně, že bych se Tě na něco ptal.
Mazej si radši vymastit bambulku a alou k mámě pod sukni ty uplakanej buřtíku *3* -
Uz to ide, len musis napisat na support steamu a oni to nejako zmenia aby to slo. Len prides o achievmenty.