Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • haha ty budes jeden s tech spekounu :DD Zhubni a mlc :DD
  • Amylee.Anderson
    Lidi se zastávají tlustých lidí?... To se mohlo objevit podstatně dřív..:D
  • Ja to napsal jen jako humorné popíchnutí. Ne jako urážku. Dávat si facku? I kdyby to mělo důvod tak je to kontraproduktivní. Demenci s tím nevyléčíš. Spíš sám si jí provodíš. :DDD
  • Ethy
    Aha, takže budu lidem nadávat do špekounů kvůli tomu že nevydaj pokračování mý oblíbený hry ? Dej si taky facku demente, i když jedna by asi nestačila
  • Nemužete popřít, že to tuna špeku na útěku není. :DDD A EP3 by sebou mohl dotáhnou konečne. Ludvíka bych moc neodsuzoval. Je to jen natěšenej blázen do Halfa. Jako já, ale já už nějak počítam že žádná EP3 nebude. Žádné pokračování. Aspoň ne v nadcházejících 3 letech.
  • preji ti nemoc ze stitnou zlazou pak zloustnes i z rohliku sem zvedav co pak budes mumlat ty gayi
  • Čo má toto byť? Nejaká invázia buzerantov na games.cz?
  • a nemuzes? ty asi ale myslis cz ze? Vec se ma tak ze pry po 4tem DLC balicku udela cz distributor novy FNV s temi balicky prelozenyma a pak budou zdarma i na steamu v cestine. Ted jsou jen eng nebo prvni dva s cz prekladem ale je to prace nejakeho fandy. Ja hral honest hearts v cestine v pohode. U toho druheo mi to nefungovalo. ALe siera madre nebylo zas tak krute abych tam tu cestinu potreboval. Ted cekam na 4tej dlc mel vyjit ted ale posunuli ho prej na zari hajzlici :}
  • @Ludvík: Ty jsi ale kokůtek, že?
  • kostejnesmrtelny
    Jo, tohle Dota dokáže, to já dobře znám *1*
  • bobsh
    tady by bylo na místě spíš trotle, než trolle...
  • Ethy
    Speciálně tobě by měl dotáhnout spíš facku přes ten tvuj beďarovitej ksicht... trolle
  • No ja zasa dufam, ze si na krabicovy Fallout: New Vegas budem moct kupit DLCka, ale to mozem snivat dalej.
  • Kdyby to TLUSTÝ PRASE radši dotáhlo EP3 *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit