Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaijin je len vydavatel...
  • Jack1947
    Dobře druhá světová tuto chtělo jak sůl , to jo. 100 hráčů je spíše nadneseně pochybuji že by se po serveru proháněla rovna stovka. 50 už by mohlo bejt. ( ani BF1942 nemělo 100 hráčů jo jasně s modem na 300 botů to jo ale to je něco jiného navíc se to nedalo pomalu hrát *1* jak to bylo zasekaný)
  • Tak pokud lepší i než než BF1942 - jdu do toho.
    *1*
  • jamar28
    Takhle to psali pánové z Gaijinu.
  • Těch her bude víc. Nedivil bych se, kdyby se i COD po tom propadáku vrátil k 2SV. O Vietnamu už se spekulovalo...
  • Jamare, pokud je munice jednosložková (což je většinou ve WT) tak je úplně u prde...zadnice, jestli si trefil zrovna APCR guly nebo HEčko *7*
  • Jsem rád, že se druhá světová zase vrací, nicméně jsem spíše zvědavý na Battalion 1944.
  • http://www.nabla.cz/obsah/cestina/clanky/optimalni-optimalnejsi-nejoptimalnejsi-idealni-idealnejsi-nejidealnejsi.php
  • " Mám něco o historii a bojích na Východní frontě načteno a že by se tam stávalo že T34-85 vypne Tiger na kilometr (což ve WT není problém)" - krásný, že čteš a nefetuješ někde v parku. Váše téma je slušně OT, když vezmu v potaz jaká je to arkáda :D
  • Inquisitor
    Naštěstí je tam realism mod hry kde levelování zbraní nemá žádný vliv. Což mi přijde jako nejlepší řešení. Arcade mod a realism mod, každý si může vybrat co mu víc vyhovuje.
  • realistická penetrace ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Optimus, latinsky nejlepší. Nejoptimálnější je tedy pleonasmus. Jak si slovo nejoptimálnější vykládají lidi, kteří neumí pořádně svou mateřštinu, je jejich věc.
  • jamar28
    Anton Špelec ostrostřelec: A pamatuješ si třeba, jak brutální byly americké stíhače tanků čerstvě po vydání? :) Kam se hrabe ZSU...
  • jamar28
    Jenže ty nemůžeš vědět, jakou munici jsi trefil. Pokud průbojnou, není k výbuchu žádný důvod. Navíc Gaijin sám uvedl, že s kill camerou jsou občas potíže a neukazuje přesně to, co se stalo. Mně se takové podivnosti stávají u všech národů.
    No jenže je rozdíl mezi realitou a hrou. Gaijin čerpá informace z technických dokumentů, nikoliv z bitevních statistik. T-34/85 byl možná schopný teoreticky některá místa Tigera prorazit, jenže v realitě se do nich málokdo trefil - koneckonců Rusáci kolikrát neměli ani mířidla a mířili přes kanón. :)

Mimochodem Rusové měli technicky velmi vyspělé stroje, Němci vítězili především díky taktice. Rusové neměli nejprve ani rádia, v bitvě u Kurska zase třeba nacpali do tanků pěšáky a poslali je na smrt. Z toho jsou pak ty brutální německé statistiky.
  • Walldstein
    No samozřejmě jako realistická penetrace, realistické pancéřování atd. které je neustále udáváno u jiné jejich hry... *1*
  • Magister_Peditum
    Ale existuje. Značí to něco, co ještě není "optimální", ale nejvíc se tomu blíží. Není to tedy "nejvíc nejlepší", jak si možná myslíš.
  • "nejperfektnější", "nejdokonalější" atd :-))) moc lidí nad logikou jazyka nepřemýšlí, musíš se s tím smířit.
  • Co je tohle za módu, že finální logo je pomalu delší, než samotné video? Zvlášť v kombinaci s ultra-otravnými (extrahlasitými) reklamami tady je to naprostá paráda.
  • Assault squad... oprava
  • Prijde mi, ze daleko vic autentictejsi zabavy si hrac s technikou uzije treba v takovym Men of War AA2. Natoz novy Combat mission.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit