Přejít na výpis diskuzí
Gaijin představuje Enlisted – multiplayerovou střílečku z 2. světové pro více než 100 hráčů
12.12.2016 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Pořád samej multiplayer :(
-
Vypadá to fakt dobře *12*
-
I ruská technika tam má reálný základ, jediná věc proč je možná ruská technika lepší než v reálu je ten, že vývoj všeho se buduje na základě referenčních kusů. "Předváděčkových", předsériových, které byly mnohdy v Rusku lepší, než když jich tisíce a tisíce valili z továren. To ale není chyba Gaijinu, jak mají nasimulovat, že Voloďovi cukla ruka a tenhle kus pancíře na zrovna tomhle kusu tanku se mu nepovedl. Během války kvalita kolísala jako prase (logické, ne?).
Stejně tak si ale můžeš stěžovat u německejch tanků. Kdyby si chtěl udělat to samý, tanky jako Tiger II a Ferdinand by se zastavili na prvním kopci s poruchou převodovky. -
V rámci letadel to není tak zlé, i když i tam by některé stroje potřebovali upravit Br, nebo statistky (aneb letadlo pokračuje v boji bez poloviny křídla)... ale pokud jde o tanky, je tam vidět opravdu silný příklon k ruské technice, která disponuje staty, které nemají reálný základ. Což byla ostatně věc, kterou se snažil WT odlišit od konkurence (přiměřená realističnost)...
-
Co udělali s WT? Já jsem WT hrál s přestávkama od vydání asi až do doby 3 měsíců zpátky, a vždy mě to celkem bavilo?
-
tady někdo dostal rozum konečně vypada to božky hned bych si to zahral hra s 2 svetove by presne uhasila muj hlad po dobre pařbě :D
-
Nechci být proti Gaijinu zaujatý, ale když si vezmu co udělali s WT a tváří že je vše v pořádku. Když si vezmu jak funguje ekonomika v Crossoutu a Gaijin se tváří že je vše v pořádku... Když si uvědomím jak "vylepšili" Star conflict a tváří se že je vše v pořádku...
PS pokud vezmu v úvahu popis v článku: "Od klasických stříleček tohoto typu se má hra lišit především důrazem na úkoly v jednotlivých bitvách, než na soutěž o nejlepšího střelce, ale také masivním rozsahem bitev pro více než 100 hráčů." tak mi to zní jako Red orechestra 2 :) -
Jupi! Neni to F2P!
-
Super, další hra na kterou se těšit *14*