Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Ja s tebou souhlasim. Staci si vzpomenout na Diablo 3, nebo Sim City ... na jednu stranu si dovedu predstavit ze to bude v pohode kdyz na to pujdou pomalu, ale na druhou stranu je jasne ze se stim nespokoji a tak to pujde do rekta
  • ucho
    grafika mi o tolik zhnusená nepřišla. samozřejmě na normální hraní to nemělo, ale jako alternativa mi to přišlo použitelné už tehdy.
  • XorxoxTalarius
    Jenze pak se nabizi otazka jestli toho nebudou zneuzivat (jakoze urcite budou jelikoz jejich hlavni cil je zisk) a ta doba kterou budes zkouset nebude uplne jina nez zbytek.
  • Miserius
    Já cokoliv hrál tak byla takova odezva v ovládání že to bylo po chvilce nehratelný... Respektive prvních 5 minut to šlo a pak už ne, internet nemam uplně ten nejrychlejší ale nic pomalýho taky ne... Stejně tak doslova zhnusení grafiky pokud člověku jen na vteřinu poklesne rychlost... Todle bude fakt nouzovka pro lidi co nebudou mít ps3 a budou si něco z toho chtít zahrát...
  • Erien
    Jenže co zbytek. Kolik lidí z těch milionů, co hraje má takové připojení? Lidi protestují už když hra musí mít jen připojení k internetu.
  • ucho
    bude to znamenat jednoduchý způsob, jak si hru vyzkoušet bez velkého zdržování.
  • XorxoxTalarius
    Tak ja mam 120 Mbit/20 Mbit a stabilne to bezi okolo 10 MB / 1.5 MB ... coz uz neni tak strasne kdyz vlastne jenom prenasis obraz
  • ucho
    náhodou myslím, že se to ujme. zkoušel jsem hrát přes Gaikai Darkness 2 a šlo to naprosto v poho. dobré odezvy, hratelné, zvládal to neherní počítač.
  • XorxoxTalarius
    No tak se stane to co rika kazdy uvazujici hrac. Kdyz si to nebudu moci stahnout abych si to vyzkousel a nebude demo, tak si proste nakaslete a nic nekoupim.

Note:
    Pokud budu moci hrat treba hodinu zdarma abych si hru vyzkousel, tak by to bylo stejne efektivni a lidi by nemuseli stahovat. Ikdyz na druhou stranu pro takove CoD by to znamenalo projiti ctvrtky hry :D
  • Erien
    Pochybuju, že je realné aby to vymazalo normální hraní. Už jen doba kdy budou mít všichni tak rychlé a stabilní připojení, aby to jelo bez lagu a odezvy je daleko, podle mě mnohem dál než další generace konzolí.
  • Cože? Na konzolích někdo stahuje hry? Nevěřím, dle mě cena 1200kč za hru je natolik lidová, že to nikoho nemůže ani napadnout *1*
  • Miserius
    Stejně to bude nefunkční, zalagovanej krám. Klidně si ho nechte...
  • Za předpokladu, že to bude úspěšné,lidi to budou používat a následně u další generace konzolí to bude jediný způsob jak hrát hry, nebude to znamenat konec warezu ve hrách?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit