Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už galileo dokazal že vesmir neni 2d placka tak nevim proč nam to cpou; jinak ten interface kdy upgradujete planety do jakychsi kosočtvercu taky nic moc
    • Ber to jako omálovánky pro děti. Víc bych v tom nehledal *3*
  • Jsem velmi prekvapen vysokym hodnocenim, cekal bych, ze ta skutecnost, ze praktickych zmen a novinek je naproste minimum, se do verdiktu promitne vic. Konec koncu uz samotna veta "v hratelnostním jádru jde o téměř totožnou hru jako před devíti lety" by u recenze nekolikateho dilu seriemela byt podle meho nazoru velice na skodu a ne pozitivem, jakkoliv velice dobra hry byly GC1 a 2.
    • Tohle je věc názoru a v recenzi to i zaznělo, že je pohled na hru nakonec u každého ryze individuální. Někdo chce změny, někdo ne. Obecně další díly nemusí vždycky přinést nějaké výrazné změny a přesto to budou velice kvalitní hry (nebo samozřejmě i naopak). Existuje množství případů v minulosti, kdy se v jednotlivých dílech herní mechanismy měnily a nefungovalo to. Takhle zkraje mě napadá série HOMAM. Pro někoho byly rozdíly mezi třetím a čtvrtým (či druhým a třetím) dílem tak zásadní, že je čtyřka dodnes považována za "nejhorší" (mě se ale například líbila více, než díly co přišly po ní). Abych to shrnul, podobnost s předchozímy díly a malá inovace by ještě nemělo automaticky znamenat nižší hodnocení (to by pak aktuální díly TES, CoD, TW, AC a spol. musely dostávat za inovace kulatou nulu).
      • Tady jde ale spis o to, ze trojka GC je skutecne extremne na stiru s novinkami. Rikas TES, to je rekneme casto stejny zaklad, nicmene jine questy, jiny pribeh, jina grafika, jina mapa... to jsou relativne hodne radikalni zmeny. Nebo sportovni hry, ty alespon prinaseji nove a aktualni soupisky, nove tymy, novou grafiku, nove animace, obvykle i vylepseni hratelnosti, pripadne nove triky a pohyby. Coz jsou docela "male" nebo casto nanejvys kosmeticke jednotliviny, nicmene ve vysledku tu hru zmeni, posunou.

Jenze podle meho nazoru GC3 pokulhava i v tomto ohledu. Tedy co se novych ci zmenenych drobnosti tyce. Ze i tech "samozrejmych" malinkatych vylepseni je docela malo. Me ta hra samozrejme bavi a dal bych ji pekne hodnoceni, nicmene myslim, ze u pokracovani, u tretiho dilu serie je az takova mira nemennosti veliky vykricnik (nebo spis otaznik?) a neni to dobre. Ta hra neni ve vakuu, je nejakym nasledovnikem drivejsich produktu. Uz na zaklade toho jsem byl zaskocen vysokym hodnocenim.
      • Chim
        ...to by pak aktuální díly TES, CoD, TW, AC a spol. musely dostávat za inovace kulatou nulu...

Což by bylo velmi správné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit