Přejít na výpis diskuzí
Game Industry 2 pod drobnohledem - co nabízí kniha o vývoji her
10.11.2012 | Ladislav Loukota
32 příspěvků
-
Ten článek je pro mne skoro nečitelný. Autor si sice libuje ve svém vyjadřování, ale je dost těžké zjistit, co vlastně chce sdělit a zda to má nějakou informaci. Doufám, že v podobném duchu není napsaná i ta kniha.
-
-
Pro příště se omezím na jednoduché věty.
-
-
Příště to napiš normálně a nehraj si na borečka *11*
-
estli ono to nebude fakt lepší u tebe.
-
-
To jsem asi četl úplně něco jiného a teď reaguji do špatné diskuze, ale já dost dobře pochopil, co autor myslel a chtěl sdělit. Z článku je jasné, že kniha je nevyvážená. Úplným laikům bude kvůli technickému rázu připadat první polovina knihy jako španělská ves, na druhou stranu můžou některé pasáže zase pokročilejším vývojářům připadat moc zjednodušené.
-
-
Me treba zas tak nevyvazena neprijde. Mam ji rozectenou, o vyvoj her se zajimam par mesicu, takze nektere zakladni technicke ficury znam, a neprijde mi, ze by ani uplny laik s trochou googleni byl z toho ve spanelske vesnici. Naopak mi ta knizka vysvetlila spoustu veci pekne polopate a sem za to pekne rad:)
-
-
Oficiální popiska GI2 v internetových obchodech zní "Texty jsou určené jak samotným zájemcům o vývoj her, tak všem, kteří touží něco nového se dozvědět." I samotný projekt je popularizačního charakteru - pokud by šlo skutečně jen o tipy a triky pro vývojáře, většina věcí za stranou 150 by byla zbytečná. Proto mě mrzí, že pro naprosté laiky (otestováno), čili těm "všem, kteří touží dozvědět se něco nového", to pro složitost výraziv fakt moc není. Pokud jako laik u u knížky musím googlovat, není to prostě úplně ideální.
-
-
-
-
Koupeno precteno cekam na dalsi dil :)
-
mě nevrací jiné výsledky *3*
-
-
video gamer vs videogamer vs moviegoer ..... a s Google ho máš pokaždé jiný;)
-
-
videogamer .... vrací jiné výsledky :/