Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knihu si nekoupím. Četl jsem tu ukázku od Martina Bacha a ten si ani nebyl schopen dát tu práci a totálně odbyl čs. herní historii - fakt mi to až bylo líto. Hlavně ty počátky jsou vzaný tak šmahem, že to lidi co se v tom pohybovali ihned praští do očí. Jinak souhlasím, že tento článek není dobře napsaný - tak dva odstavce měli nějakou informační hodnotu, možná tři, zbytek jsou plané cancy. S vyjadřováním na tom autor taky není nejlépe, když používá obraty jako humanitnější perspektiva - tfuj, musel jsem si odplivnout zvratek do koše.
  • Ladislav_Loukota
    Pro příště se omezím na jednoduché věty.
  • Ladislav_Loukota
    Nemám teď knihu po ruce pro přímé citace, ale zvláště v její první polovině několikrát zazní cosi v tom smyslu, že programátoři si sice zarobí dost, leč je to furt málo vůči k tomu, kolik přesčasů a kokotů musejí přetrpět. Nicméně, pravda, minimálně jednou také zazní, že programátor v herním průmyslu vydělá výrazně více než jeho kolegové jinde. Ovšem je to samozřejmě můj dojem z různých pasáží různých (tj. ne všech) autorů, nikoliv čísly podpořená analýza.
  • "... že ačkoliv je tvorba her finančně nevděčnou robotou..."
    To mám chápať tak, že vývojári hier zarábajú málo? Čo si mám potom pod "vývojár hier" predstaviť? Ak je vývojárom hier aj programátor, tak sa čudujem horeuvedenej vete, veď programátori majú pekné platy.
  • GlaDOS
    To jsem asi četl úplně něco jiného a teď reaguji do špatné diskuze, ale já dost dobře pochopil, co autor myslel a chtěl sdělit. Z článku je jasné, že kniha je nevyvážená. Úplným laikům bude kvůli technickému rázu připadat první polovina knihy jako španělská ves, na druhou stranu můžou některé pasáže zase pokročilejším vývojářům připadat moc zjednodušené.
  • Vskutku falická koheze recenze i díla ....
  • video gamer vs videogamer vs moviegoer ..... a s Google ho máš pokaždé jiný;)
  • Představa o typickém "core "hráči:
    http://www.aroundphilly.com/blog/wp-content/uploads/2011/04/AP-AVGN.jpg

A díky za dobré počtení.
  • risa2000
    Ten článek je pro mne skoro nečitelný. Autor si sice libuje ve svém vyjadřování, ale je dost těžké zjistit, co vlastně chce sdělit a zda to má nějakou informaci. Doufám, že v podobném duchu není napsaná i ta kniha.
  • Koupeno precteno cekam na dalsi dil :)
  • mě nevrací jiné výsledky *3*
  • videogamer .... vrací jiné výsledky :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit