Přejít na výpis diskuzí
Game Industry 2 pod drobnohledem - co nabízí kniha o vývoji her
10.11.2012 | Ladislav Loukota
32 příspěvků
-
Koupeno precteno cekam na dalsi dil :)
-
Rozhodně si nemyslím, že by text byl nesrozumitelný, ačkoliv se zde vyskytuje spousta slov, které většina lidí nezná, ale na poselství článku to nic nemění. Přemýšlím o tom, že si knihu objednám k vánocům. *1*
-
videogamer .... vrací jiné výsledky :/
-
Abych trochu vyvážil zdejší diskuzi:
Podle mě je ten článek napsán docela dobře. Dozvěděl jsem se o té knize vše, co bylo nejspíše třeba k tomu, abych zhodnotil, zda-li je tento titul pro mě zajímavý či nikoli. Autor píše tím stylem, na který já jsem zvyklý a nemám s ním problém. Pro prostého čtenáře bych možná tu a tam volil jednodušší slova či větné skladby. Měl bych menší výhrady k onomu pojmu "humanitnější". Je naprosto zjevné, co tím chtěl autor říci, ale pořád si říkám, zda-li by se nenašlo vhodnější slovo. Ale není to odborná práce, tak o co jde? Na iDnes denně čtu mnohem horší články a to si ti pisálci říkají novináři. Určitě by neuškodilo nějaké stručné shrnutí na závěr článku.
Článek podle mě není nějak špatný - určitě jsem četl mnohem horší články. Minimálně sám za sebe autorovi děkuji za snahu nás obeznámit s tímto titulem. *4*