Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak v tom pripade je to rovnake, ako keby si tvrdil, ze ti unika podstata a zabavnost citania knihy, alebo pozerania filmu/serialu (a tym myslim vseobecne, nielen GoT)... Ved Telltale hry su v podstate len do pocitacovej podoby prevedene knizky s vyberom deja, co boli kedysi velmi oblubene.
  • Jack1947
    To je mát˘a, prosím neřešit ten dost věcí nepovažuje za pochopitelné. *3*
  • kubi-wan
    No jak myslíš... dobře pro tebe.
  • Mato1987
    mal si na mysli "tohto typu" nie? No jedná sa o príbehové point a click adventúry ako napr. všetky posledné od telltale.
  • Jack1947
    Zapoměl jsem poznamenat -díky bohu a americe zato že hry nejsou jak filmy, kde by to snad bez žádné pořádné šoustandy nešlo ani v komedii pro podnáctileté. *7*

Šoustandy/šeptandy - Censore free *15* ( jo už mlčím).
  • To by ma teda zaujimalo aky je ten 'takyto typ'. Potom by som mozno vedel vysvetlit. Ak mas na mysli ze je to fantasy, tak kopa ludi ma rado fantasy. Len neviem ako ti moze niekto vysvetlit, ze ho nieco bavi (co teba nebavi), imho je to proste chut daneho cloveka a ziadna podstata za tym nie je :)
  • nightborne
    Tak ve hrách se taky člověk mnohem líp ztotožní s postavou, takže to má trochu větší šmrnc, třeba v obou zaklínačích jsem se už od začátku snažil vojet co se dalo =)). A zůstal sem tím i věrný kánonu - kdo četl ságu, chápe - takže žádné špatné svědomí =D.
  • Jack1947
    Ve filmech mne štvou no to je pravda, v seriálech je taky přetrpuji njn připadámmi to že ti zaplácávají díru - stopáž a pohled sjíždí pak tam kam by neměl no.

Ve hrách mi to nevadí nejsou tak časté.
  • Jack1947
    8/10, 6je málo. Fakt
  • Pilgrim66
    Pod to se podepíšu. Příběh není špatnej, ale je otravný zjistit, že ať člověk udělá cokoliv tak výsledek je stejnej. A ty animace jsou v některých momentech fakt hrozný.
  • fallanga
    "A to jsem ještě nezmínil některé reakce vedlejších postav, které byly evidentně vymyšlené tak, aby šly jakž takž naroubovat na cokoli, co hráč řekne, jenže tok dialogu pak není přirozený."
    Prosil bych recenzenta o jeden příklad. Při svém hraním jsem na nic takového nenarazil, takže mě zajímá aspoň jedem příklad.
  • Vogon
    Asi jsem jediný, ale sex scény mě od filmů(her a seriálů) spíše odrazují(nemyslete si, že jsem nějaká urážlivá citlivka, koneckonců jsem fanoušek Berserka, oproti kterému je GoT večerníček), připadá mi to jako znak špatného psaní(logika typu: " No co sice je příběh naprostá hovadina, ale když tam hodíme pár bradavek a několik zvadlých klobás, tak si všichni budou myslet, že je to dospělé fantasy."), inu když bych chtěl dobré sex scény a příběh lepší než 99% her a seriálů, tak se prostě podívám na jakékoliv p*rno(vážně?).
  • Je to 6 epizod po cca 2 hodinách, takže 12 hodin a platí se za celou sezónu naráz, takže další díly už se pak stahují "zdarma". Sám bych to ale nikdy nekoupil, všechny tyhle epizodické hry Telltales jsem si stáhnul z torrentů. Není to špatné, ale spíše jsou to lehce interaktivní filmy než hry. A nazývat to adventurami je výsměch všem skutečným adventurám. V normální adventuře lze zakysnout a musí se u ní přemýšlet - ani jedno z toho u těchto "her" není.
  • Promiň, ale já nadsázku poznám a první odstavec této "recenze" rozhodně žádná nadsázka není.
  • Vážně mě překvapuje ta herní doba. Vydávat hru po epizodach kolem 6 hodin. Taky by to mohli vydat najednou, jenomže to by nebohého hráče nemohli pokaždé skásnout. Se slzou v oku vzpomínám např. na kotor kde jsem se bavil přes 40 hodin.
  • TheGGG
    LoL, nikdy by mě nenapadlo, že i tak excelentní herec jako Peter Dinklage může mít při dabování hry takové problémy. Teď si voice actors typu Nolan North, Jennifer Hale atd. vážím ještě víc. Snad Charles Dance ve Witcherovy 3 odvede kvalitnější práci.
    Jinak tady se určitě vyplatí počkat až budou venku všechny epizody. Hrát to tak po kouskách stejně nemá cenu.
  • to nema cenu ani stahovat. nie este kupovat, klasicky debilni pribeh a "volby" ktore nic nemenia
  • Mato1987
    Osobne nerozumiem tej glorifikácií seriálu a hier tohto typu. U oboch mi akosi uniká v čom tkvie podstata a zábavnosť týchto titulov a seriálu.
  • misho8723
    Niekto v čase internetu sa pozerá na GoT kvôli erotike?.. aj 12-roční vedia, že majú lepšie možnosti na výber čo sa tohto týka.. inak ku hre :
    Vcelku dobrá.. páčia sa mi všetky postavy, aj keď áno, vidno, že predstavujú v podstate Starkovcov 2.0, ale sú dobre napísaní, dialógy mi tiež prišli dobré, pomalé tempo po väčšinu času mi prišlo ok, presne v tempe seriálu.. výtvarný štýl fajný, ale celkovo kvality grafiky a animácií dosť slabá, hlavne v porovnaní napríklad teraz vydanou prvou častou Tales from the Borderlands.. hlasy podľa mňa vysoká kvalita, hlavne herec Iwan Rheon hrajúci v seriáli a aj v tejto hre Ramsayho Snowa.. koniec šokujúci aj pre mňa, nečakaný, presne v štýle seriálu (kníh).. najväčší problém, ale nielen s touto epizódou, ale celkovo s hrami od Telltale mám ten, že v podstate moje rozhodnutia majú len malý význam.. tu ešte uvidíme ako to dopadne v ďalších častiach ale po skúsenostiach s predchádzajúcimi hrami nevkladám veľkú nádej do toho, že sa to radikálne zmení.. takže celkovo za mňa za prvú časť OK hodnotenie :)
  • kubi-wan
    Neschopnost některých čtenářů pochopit nadsázku je mi stále záhadou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit