Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co mi ta hra muze nabidnout, napriklad s porovnanim, ehm, s trmvaji, kterou si take mohu dovolit?
    • novy pribeh ze sveta, ktery nekteri z nas maji radi? ;-)
  • Největší nepřítel moderního hráče je přehnané očekávání. Pokud k tomuto někdo přistupoval jako k "low-end RPG" hře (byť předražené) z jeho oblíbeného světa tak myslím že zklamaný nebyl. Pokud tu hru hraje zavilý hráč Skyrimu a podobných "high-end RPG" tak je jasné, že bude zklamán.

Příběh podle mě docela záživný a napínavý. Co je osobně pro mě nějvětším zklamáním a co kazí značně ten příběh je otřesný dabing, bez emocí, bež šťávy. To žádný patch nespraví.

Podle mě by soudruzi z Cyanide udělali lépe, kdyby to pojali jako adventůru s RPG prvky...
    • Skyrim opravdu hight-end není :-d ten je srovnatelny s touto fraskou, dalo se cekat ze to dopadne blbe, hloupej pribeh, hloupej serial tak jak muze asi dopadnout hra...
      • ablabla na co koukáš ty Sex ve městě?
      • Kronoss1
        Souhlasím s částí o Skyrimu, ale už ne o seriálu, který je jeden z nejlepších vůbec, jak v hereckém obsazení tak v příběhu, který je podle ještě lepší knihy.
    • Kronoss1
      Sice jsem Games of Thrones nehrál, ale Skyrim a high - end RPG?? Vážně?? Tam je víc špatných věcí než v důchodové reformě.
      • Měl jsem namysli spíš technické zpracování než gameplay.
        • Kronoss1
          Já měl na mysli obojí *3*
          A jen tak mimochodem, Skyrim má jedno z nejhorších technických zpracování, jaké jsem kdy viděl.
  • MidnighT91
    Tuhle hru jsem stáhl z torrentů abych se ujistil, jestli je vážně tak špatná jak jsem předpokládal že bude... JE, je to naprostej videoherní odpad, jako upír vysává poslední kapky krve ze skvělé značky... Tato hra budiž důkazem neuvěřitelného parasitismu obrovkých zazobaných společností, které jsou pro peníze schopné vydat naprostý paskvil a skrýt ho za jeden z nejznámnějších názvů současnosti... Soucítím s těmi co za to vážně vyhodily prachy protože právě teď se nejspíš kopou do zadnice...
    • A kam si se dostal do pulky nebo az na konec? Jen bych rad vedel jak moc si otrly?
      Na druhou stranu udelat s kradeze osvetu to klobouk dolu. Vzdyt ty si to vlastne upiratil pro dobro lidstva, ze? *2*
      • MidnighT91
        Donutil jsem se to hrát 4 hodiny... A ano upirátil jsem to, ne pro dobro lidstva ale proto že pirátím všechno bez vyjímky a až pak teprve kupuju...
    • Prej TUHLE hru ty jsi vtipálek neupřimnej *15*
    • Proc by se lide kopali do zadku za nakup hry s vybornymi rpg prvky, zajimavymi boji, napinavym pribehem, osklivou prezentaci a nekolika bugy?
  • Veskoslav
    Bože, bože a ještě jednou bože. Herní paskvil. Tragédie, z čeho se dokáží vytřískat prachy.....Tuhle hru doporučuji masochistům a lidem, kteří absolutně neví, co to Game of Thrones znamená nebo co to vůbec je (příběhově skutečně nadprůměr, ale bohužel skvělý seriál či knížky jsou skvělé, tato hra ne) Ostatním přeji, aby s ní nemuseli nikdy přijít do stylu. Já měl tu smůlu, že mám možnost si nové hry vykoušet (ne z torrentu:))
  • Kdo chce tematiku hry o trůny ve hře, ať si zahraje Skyrim s modem, ktery se da volne stahnout!

http://skyrim.nexusmods.com/mods/20925
  • KIMCID
    bejt přeloženo do cz a to komplet byla by dobrá
    • No čeští dabéři by nepochybně předvedli mnohem lepší výkon :-)
      • KIMCID
        no rozhodně navic by ta hra měle lepši bodování.
  • http://goo.gl/91YMx
    • Podnětné...
  • Btw vidět na games.cz nějakou úvahu/poctivou investigativní práci: "Proč se licence Game of Thrones nechytla nějaká větší vývojařská společnost" by nebylo k zahození. Protože je to vážně trochu divné u tak silné značky
  • Vrook
    Ten dabing je fakt hroznej. Hned ze začátku mi bylo jasný, že za to přidali pár dolarů k mzdě nějakejch uklizečů ve studiu a nechali je to z fleku přečíst do mikrofonu. Zbytek nekomentuju, hru jsem dost brzo odinstaloval, protože i přes mojí zálibu v GoT mám aspoň nějakej herní vkus. A do toho tenhle herní styl nezapadá. Příběh mohl bejt možná výbornej, ale ten otravnej a nudnej soubojovej systém, primitvní animace a pro mě naprosto stupidní kamera (nechápu tyhle pohledy jakoby od boku hrdiny, kterej zabírá polovinu jedný strany) mi ho nedovolej projít.
  • A ještě jeden komentář si neodpustím,Game of Thrones by prospěla klasická point and click adventura,třeba za Tyriona,něco ve stylu Larryho,ale vážnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit