Přejít na výpis diskuzí
Games.cz GC 2011: Velké odhalení...
21.8.2011 | Redakce Games.cz
56 příspěvků
-
to se pak bude ve fight clubu nadherne poslouchat, jak vam lezou krkem vsichni ti frikulini ve hrach :)).
-
Jakékoli stylistické rady posílejte na redakční email, přepošleme to našemu módnímu oddělení :)
-
to je mi vas lito :X. na plzen by sel muzyka lip.
-
Lepsi nez Coronu jsme u ***** (nemuzu delat reklamu) nedostali, pracujeme s tim, co je. Guerilla journalism :))
-
corona...tak hnusny "pivo", ze se nestydite :P.
mozna byste mohli zkusit muzyku priste trochu ozrat, pak by urcite neco pustil :)))))))))). -
velké odhalení... homosexuality moderátorů?
velké odhalení... že nemá moderátor hodinky, tak na co si tak dvakrát čučel na tu pracku?
xD -
On se nenechal uplatit jídlem? :-O
-
Jasný, však se to píše i v úvodním textu. Byla řeč o novinářský části výstavy, která končila právě pátkem.
-
Promiňte, ale GamesCom je pro veřejnost od čtvrtka až do neděle, ale vy říkáte, že pátek je poslední den. Dneska jsem z GamesComu přijel a ano jsem taky utahány! Jestli jste tam byly od úterý do pátku možná pro vás to byl poslední den, ale gamescom končil v neděli..
-
No, to že mluví "na půl huby" jsem si všimla u obou a neni to zrovna "ideální", ale důležitější je, co jim z tý pusy leze. A k dlouhým vlasům....NĚCO PROTI?! *16* *14*
-
Pouštěl jsem si to video znovu, jenom abych našel někoho s divnym nebo nějak nestandartním účesem. Marně.
-
ty co riesis lol. trolko.
-
tiez sledujem a cele to vsetko je super, neviem sa dockat tych slubenych dalsich rozhovorov, priznam sa takyto pristup ktymto udalostiam mam rad, tzn, nie len prevziate veci ale osobne natocene a podobne, fakt je to super, games.cz mam rad
-
Prosím, když už pracujete po všech stránkách kvalitně zapracujte prosím na svém vizuálním projevu. Do zevnějšku mi nic není ale když už někdo vystupuje před lidma tak by na to dbát měl. Oba vypadáte jak typcký IT guys z těch všech hloupých vtipů... jeden nezná kadeřníka a druhej mluví křivě jak po nehodě. Nemyslím to špatně ;-)
-
a byl ten bratwurst s krenem ? :D
-
Slezská 69, Praha 3
-
On má jen rád trvdou hudbu.To neznamená že ho hned musíš urážet šuldo...
-
Warning! Explicit video content: alcohol, lies, hairy guys
Inappropriate for children -
Tohle by měli točit i bez nějaký příležitosti :D A pan Poláček by si mohl někdy rozpustit vlasy :P
-
Voni normálně nasávaj na videu, že se nestyděj! *15*